![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey çok güzel ve yolunda gittiği için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz huzurluyum sukurler olsun! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sahip olduğum pozitif enerji için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün çok koştummblissydüşüp yaralanmadığım için şükürler olsun128956 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzel bir güne, ben ve sevdiklerim sağlıkla, neşeyle gözlerini açtı. Şükürler olsun Rabb'im sana... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu sabah daha mutlu daha neşeli olduğum için şükrediyorum :) Güzel şeyler hissettiğim için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Penceriye açtığımda gördüğüm tüm güzelliklere... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Piknikte arkadaşlarımla çok eğlendim çok şükür... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayat bana hep güzel süprizlerle döndüğü için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir gün, bir kez daha görüyorum bütün gerçekleri bir bir. Dün sevdiceğimle mesajlaşırken uyumuşum ben ::) İyi ki hayatımda ve benimle o biriciğim. Onu bana verdiğin için teşekkür ediyorum Yüce Mevla'm. Onun için ve bana gösterdiğin doğru yol için, şükürler olsun sana. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:17 PM. |