![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dinlenmiş bir şekilde uyandığım için şükrediyorum :) Güne keyifle ve gülümseyerek başladığım için şükrediyorum :) Farkında olduğum için şükrediyorum :) Hayal ettiğim o bir gün aslında bugünmüş, bunu anladığım için! bundan sonra düşüncelerime, davranışlarıma, isteklerime yoğunlaşacağıma niyet ettiğim için şükrediyorum! Çünkü bu günü oluşturan geçmiş düşüncelerim, onun için şimdi ve yarının daha da güzel olacağına azmettiğim için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu sabah güzel uyandım..yüzümde tebessüm vardı..kahvaltımı zevkle,,iyi hisler içersinde yaptım..içimde şükretmekten kaynaklı huzur var..tüm bunları hissedebildiğim şükürler olsun rabbime..daha çok,,hep şükürler olsun :)) herşey güzel olcak,,hepimiz için,,her daim...varlığımıza şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çok acıktığım anda personelim rasgele lokma getirdiği için şükürler olsun cilgin897 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz önümde yeni açılan fırsatları görebildiğim için şükürler olsun........ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz mutluluk ve neşe kaynagı olan güzelliklerini seçebildiğim, onların farkına varabildiğim için Şükürler Olsun. |
|
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dinlenmiş bir ruh ve bedenle güne merhaba dediğim için şükrediyorum :) Bengusu için şükrediyorum :) DeLiTaY21 ın yardımları için şükrediyorum:) insanların birbirlerini tanımasalarda yardımsever olmalarını hissettiğim için şükrediyorum:) farkında olduğum için şükrediyorum :) çok güzel bir mail aldığım için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz selamlar herkese :)) bu sabahta gözlerimi sağlıkla açtığım için şükürler olsun..kendime biraz kızgın kalktım yataktan ama olsun :)) 1 haftadır erken kalkıp sabahları yürüyüş yapmak istiyorum..ama gerçekleştiremedim daha:(( neyse olcak işallah..sabahları dünyanın uyanışını görmek istiyorum,,rabbimin yarattığı tüm güzelliklere şükürler olsun..rabbim bizi doğru yoldan ayırmasın..bugünde onla uyandım..şükürler olsun.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:05 PM. |