![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun kardeşimle konuşup iyi oldugunu öğrendiğim için şükürler olsun tüm ailem ve be sağlıklı olduğumuz için şükürler olsun bugun de aç ve açıkta olmadıgımız için |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hava buz gibi yollar karlı dışarıda olmadığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun mevlaya ki elimiz ayağımız tutuyor şükürler olsun ki yürüyebilyoruz görebiloyuz sağlığımız yerinde ailemiz yanımızda işimiz var işimizde huzurluyuz daha ne olsun mevlam sana şükürler olsun Tek eksiğim aşkım biricik aşkım eşim onuda mevlam tez zamanda barışıyoruz inanıyorum ben |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir gün kış gününde, sağlık ve sıhhatle dolu oldugum için, mutluluğum ve neşem yerinde oldugu için, Binlerce Kez Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı olduğum için , havalar soğuk da olsa güzel şeyler yaşadığım için, bahar geleceği için, bu siteyi en ihtiyacım olduğu anda tanıdığım için şükürler olsun.blissy8977 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çok şükür ki sağlıklıyım... ailem hayatta ve sağlıklı..eşim çok iyi... işimi seviyorum..sabah güneş vardı ve karda 20 dakka yürüyüş yaptım..yaşadığımın farkındalığı için sonsuz teşekkürlerrr |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İstediklerimi istediğim gibi yapabildiğim için bu kuvveti veren Rabb'ime şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güne sağlıklı uyandığım için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Fiuuuyytt!! Buzzzz gibbiiiii havada kalacakkk yerim olduğu içinn, parayı hiç sevmediğim için, nefes alabildiğim içinn, değişime yenidenn karar verdiğim içinn, sağlam adımlar atabildiğim içinn, kendi hayatımın benim olduğunun farkına varabildiğim için, mutlu olabildiğim içinn, 'bencill' olmadığım içinn, sınavlarımdan umutlu olduğum için. . Şükürler olsun Rabb'imm sanaa!! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz buz tutan gölün üstünde bastan sona yürüdügüm halde hala sag oldugummm içinnn şükürler olsunnnnn ..... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:05 PM. |