![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu soğukta ısınabildiğim için sonsuz şükürler olsun yarabbim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzel insanlarla karşılaştığım için ve istediğim gibi bir mont bulup da alabildiğim için şükrettim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çok sevdiğim,bendeki yeri apayrı olan bir büyüğümün, beni arayıp hal ve hatrımı sormasına çok mutlu oldum. şükürler olsun ki böylesine güzel bir insan hayatımda. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün ısınabildiğim için binlerce kez şükrettim.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nefes alabildiğim, ihtiyaçlarımı kendim karşılayabildiğim, yürüyebildiğim, konuşabildiğim, duyabildiğim vb tüm faaliyetler için Yaradan'a şükürler olsunO0 Ailem, evim, arkadaşlarım, sevenlerim, sevdiklerim olduğu için şükürler olsun. Şükredebilecek bilinçte olduğum için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dışarda üşüdüken sonra ısınmak için girebildiğim bi evim oldugu için Allahıma bin şükürler olsunnn..Allah bu soğukta dışarda kalanların yarıdmıcısı olsunn.. aminnn.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz akıl sağlığım yerinde olduğu için sonsuz şükürler olsun YARABBİM... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kızlarımla beraber güzel bir güne başladığımız için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz maça'yı çok özlemişim onu tekrar görebilidiğim için şükürler olsun... :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:05 PM. |