![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alabiliyorsam ve yapabileceklerim için mücadele verip hayatı yaşama hakkına sahibim .bir kum tanesinden ibaret ama derya olabilme gücüne sahip her zerrede şükretmenin mutluluğunu yaşıyorum.iyiki varsınız |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün ben, padişahlar kadar rahat bir hayat yaşadığım için şükür ettim. Herpinize saygılar, selamlar. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sabah uyandığımda yağan karın güzelliğiyle karşılaşıp saatlerce onu izleyebildiğim için... Penceremin önünde kahvemi içerken geleceğimle ilgili güzel olumlamalar yapabildiğim için... Günün her saatinde sürekli içimden Seni Seviyorum,Özür Dilerim,Lütfen Beni Affet ve Teşekkür Ederim diyerek geçirip,Hızla kendimi ve etrafımda sorumlu olduğum herşeyi geçmişin toksinlerinden arındırmaya başlayabildiğim için... Harika bir ailem olduğu ve beni her konuda destekledikleri için... Bütün sınavlarımdan geçebildiğim için... Beğendiğim o kitapları alabildiğim için... Kendime hep hayalini kurduğum o çok pahalı ajandayı aaa buda çok pahalıymış alamam şimdi demeden alabilecek bolluğu bana verdiğin için... Binlerce kez Şükürler olsun Allahım sevincli sevincli sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz pencereden yağan yağmuru görebildiğim için çayımı içerken çayımın vücudumda ilerlediğini hissedebildiğim için kitaplarımı alabilecek para kazandığım için :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hâlâ nefes alıp gülebildiğim için, sadece 2 dersten kaldığım için, garip bi aileye sahip olduğum için, ara sıra mutlu bile olabildiğim için, bana ters gelenlere rest çekebildiğim için, bu siteyle tanıştığım için şükürler olsun, Rabb'im sana. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu sanal ortama bu kadar iyi insan SIĞABİLDİĞİ için ; onlarla 'KONUŞABİLDİĞİM' için çok şükür; güzel güne çok şükür; yaşadığım ve yaşayacağım tüm güzellikler için çok şükür gulensmiley:zpzp: |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alabildiğim için herşey yolunda gittiği için şükürler olsun Rabbim sana |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yağan karı sıcak bir yerden seyredebildiğim için şükrediyorum. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 PM. |