Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   bu gün ne için şükrettiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462239)

zümrütü anka zen 22-01-2010 12:08 PM

Cevap: bu gün ne için şükrettiniz

nefes alabiliyorsam ve yapabileceklerim için mücadele verip hayatı yaşama hakkına sahibim .bir kum tanesinden ibaret ama derya olabilme gücüne sahip her zerrede şükretmenin mutluluğunu yaşıyorum.iyiki varsınız

cadi_bm 22-01-2010 12:11 PM

Alıntı:

ezmiran botan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580702)
nefes alabiliyorsam ve yapabileceklerim için mücadele verip hayatı yaşama hakkına sahibim .bir kum tanesinden ibaret ama derya olabilme gücüne sahip her zerrede şükretmenin mutluluğunu yaşıyorum.iyiki varsınız

Çok güzell yaa bayıldım bu şükür mesajına.İyi ki varsınız.İyi ki varız.gulensmiley8977

f.unal 22-01-2010 10:47 PM

Bugün ben, padişahlar kadar rahat bir hayat yaşadığım için şükür ettim. Herpinize saygılar, selamlar.

Elektra 22-01-2010 10:52 PM

Alıntı:

f.unal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580905)
Bugün ben, padişahlar kadar rahat bir hayat yaşadığım için şükür ettim. Herpinize saygılar, selamlar.

Umarım sadece bugün değil her zaman böyle bir hayat yaşarsın. Sevgiyle kal...actionsmile

fgceker 23-01-2010 06:42 PM

Sabah uyandığımda yağan karın güzelliğiyle karşılaşıp saatlerce onu izleyebildiğim için...

Penceremin önünde kahvemi içerken geleceğimle ilgili güzel olumlamalar yapabildiğim için...

Günün her saatinde sürekli içimden Seni Seviyorum,Özür Dilerim,Lütfen Beni Affet ve Teşekkür Ederim diyerek geçirip,Hızla kendimi ve etrafımda sorumlu olduğum herşeyi geçmişin toksinlerinden arındırmaya başlayabildiğim için...

Harika bir ailem olduğu ve beni her konuda destekledikleri için...

Bütün sınavlarımdan geçebildiğim için...

Beğendiğim o kitapları alabildiğim için...

Kendime hep hayalini kurduğum o çok pahalı ajandayı aaa buda çok pahalıymış alamam şimdi demeden alabilecek bolluğu bana verdiğin için...

Binlerce kez Şükürler olsun Allahım sevincli sevincli sevincli

cimmm 23-01-2010 09:17 PM

pencereden yağan yağmuru görebildiğim için
çayımı içerken çayımın vücudumda ilerlediğini hissedebildiğim için
kitaplarımı alabilecek para kazandığım için :)

spestnaz 23-01-2010 09:20 PM

Hâlâ nefes alıp gülebildiğim için, sadece 2 dersten kaldığım için, garip bi aileye sahip olduğum için, ara sıra mutlu bile olabildiğim için, bana ters gelenlere rest çekebildiğim için, bu siteyle tanıştığım için şükürler olsun, Rabb'im sana.

cadi_bm 25-01-2010 09:41 AM

Bu sanal ortama bu kadar iyi insan SIĞABİLDİĞİ için ; onlarla 'KONUŞABİLDİĞİM' için çok şükür; güzel güne çok şükür; yaşadığım ve yaşayacağım tüm güzellikler için çok şükür gulensmiley:zpzp:

bayşegül 25-01-2010 10:27 AM

nefes alabildiğim için
herşey yolunda gittiği için
şükürler olsun Rabbim sana

aybükem 25-01-2010 02:38 PM

yağan karı sıcak bir yerden seyredebildiğim için şükrediyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 PM.