Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   bu gün ne için şükrettiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462239)

Müşfik 26-05-2010 11:54 AM

Cevap: bu gün ne için şükrettiniz

boş vaktim için şükrolsun:D

YESHAPPY 26-05-2010 12:21 PM

Güzel bir yüzüm olduğu için şükürler olsun

Bale 26-05-2010 05:33 PM

Güzel olduğum için şükrediyorum :)
Şık ve zarif olduğum için şükrediyorum :)
Bu forumda olduğum için şükrediyorum, kendimi iyi çok iyi hissettirdiğiniz için şükrediyorum :)

derya88 26-05-2010 06:01 PM

sevdiklerimden iyi haberler aldıgım için şükrediyorum.sahip olduklarım için şükrediyorum.kendim için güzel karar ve adımlar attıgım için şükrediyorum.kendimi ve başkalarını sevdigim için şükrediyorum şükürler olsunnn...

bartun06 26-05-2010 09:50 PM

Uzun zamandır huzurlu olduğum için şükürler olsun

muhabbet_kusu 26-05-2010 10:52 PM

telkinle tanıştığım için :) şükürler olsunnnn Rabbime

dakini 27-05-2010 12:30 AM

dün 29. yaşımı kutladım..birsürü telefon görüşmeleri ve güzel dostlar eşliğinde :)) benim için iş sonrası 3- 4 saatini ayıran,iyiki varsın diyebilen ve varlığımdan mutlu olduğunu hissettiren biriktirdirdiğim dostlarım için şükrediyorum..iyiki seni doğurmuşum diyen annemin varlığı için şükrediyorum..sevebildiğim için,,sevilmeyi hakedebildiğim için şükrediyorum..şu an burada yazılanları okuyabilip,,yaradanımıza şükreden insanların fazlalığını görebildiğim için şükrediyorum..ta içimizde,,parçası olduğum bütünü hissettiğim ve bundan sonsuz mutluluk duyabildiğim için şükrediyorum..
rabbimden gelen herşeye sonsuz şükürler olsun..

Sultan 27-05-2010 08:06 AM

Alıntı:

dakini Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 748837)
dün 29. yaşımı kutladım..birsürü telefon görüşmeleri ve güzel dostlar eşliğinde :)) benim için iş sonrası 3- 4 saatini ayıran,iyiki varsın diyebilen ve varlığımdan mutlu olduğunu hissettiren biriktirdirdiğim dostlarım için şükrediyorum..iyiki seni doğurmuşum diyen annemin varlığı için şükrediyorum..sevebildiğim için,,sevilmeyi hakedebildiğim için şükrediyorum..şu an burada yazılanları okuyabilip,,yaradanımıza şükreden insanların fazlalığını görebildiğim için şükrediyorum..ta içimizde,,parçası olduğum bütünü hissettiğim ve bundan sonsuz mutluluk duyabildiğim için şükrediyorum..
rabbimden gelen herşeye sonsuz şükürler olsun..

iyi ki doğdunuz..
güzel insanlar tanıdığım için şükürler olsuny789

genco 27-05-2010 09:51 AM

sağlıklı oldugum, zinde kalabildiğim için,
maddi,manevi destek olabilecek gücüm oldugu için,
güzellikler, iyilikler ve hayırlı olanlar hep hayatımda oldugu için,
çok değerli bir aileye ve Canan'a sahip oldugum için,

Şükürler Olsun Yüce Rabb'im

MuminOKAN 27-05-2010 10:37 AM

o ikisiyle sevgi dolu kucaklaşmalar deneyimlediğim için