![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz boş vaktim için şükrolsun:D |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzel bir yüzüm olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzel olduğum için şükrediyorum :) Şık ve zarif olduğum için şükrediyorum :) Bu forumda olduğum için şükrediyorum, kendimi iyi çok iyi hissettirdiğiniz için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevdiklerimden iyi haberler aldıgım için şükrediyorum.sahip olduklarım için şükrediyorum.kendim için güzel karar ve adımlar attıgım için şükrediyorum.kendimi ve başkalarını sevdigim için şükrediyorum şükürler olsunnn... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Uzun zamandır huzurlu olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz telkinle tanıştığım için :) şükürler olsunnnn Rabbime |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dün 29. yaşımı kutladım..birsürü telefon görüşmeleri ve güzel dostlar eşliğinde :)) benim için iş sonrası 3- 4 saatini ayıran,iyiki varsın diyebilen ve varlığımdan mutlu olduğunu hissettiren biriktirdirdiğim dostlarım için şükrediyorum..iyiki seni doğurmuşum diyen annemin varlığı için şükrediyorum..sevebildiğim için,,sevilmeyi hakedebildiğim için şükrediyorum..şu an burada yazılanları okuyabilip,,yaradanımıza şükreden insanların fazlalığını görebildiğim için şükrediyorum..ta içimizde,,parçası olduğum bütünü hissettiğim ve bundan sonsuz mutluluk duyabildiğim için şükrediyorum.. rabbimden gelen herşeye sonsuz şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
güzel insanlar tanıdığım için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı oldugum, zinde kalabildiğim için, maddi,manevi destek olabilecek gücüm oldugu için, güzellikler, iyilikler ve hayırlı olanlar hep hayatımda oldugu için, çok değerli bir aileye ve Canan'a sahip oldugum için, Şükürler Olsun Yüce Rabb'im |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz o ikisiyle sevgi dolu kucaklaşmalar deneyimlediğim için |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 PM. |