Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

gülpor 03-06-2009 10:49 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465243)
khkh56

Canım benim, hiç olur mu? Kendini ışınladığını unut ki bize de söyleme demek istedim. Yoksa ışınlanma gerçekleştiğinde, bunu kutlayanlar arasında ben de olmak isterim.kiss3

ismira ,tamam tamam hemen unuttum BENsevincli,arkadaşlar ben bir yeremi ışınlancaktımsmileydance,yok öyle bişey canııımyu89

gülpor 03-06-2009 11:18 PM

Alıntı:

akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465248)
blissyben burayı daha yeni keşfediyom
gülpor napıyon durmaan teşkkür ediyon da hiç buluşamıuyoz dedim bir noktadaneseli56

slm,arkadaşlarla 2 noktayı öğrenmeye çalışıyorum arkadaşımsevincli,hımm evet yazdıklarını takip ettim

Belgin ∞ 03-06-2009 11:26 PM

Arkadaşlar konunun içeriğinden ayrılmaması için konu harici sorularınızı, mesajlaşmalarınızı lütfen http://www.hayatimdegisti.com/forum/...et-kosesi.html bu linkten yapınız.

Sevgiler.

Belgin ∞ 03-06-2009 11:48 PM

Akınyıldız'cım rahatsızlık veriyorsun demek istemedim canım benim. ark5
Sadece konuyu birisi bir buluş daha yaptı y789 diye okuyanlar var, ya da önceki sayfada bilgilendirici mesajları okumadan son yazılan mesajlara bakıp çıkanlar var. Her mesaj yerine yazılırsa forumumuz da daha düzenli ve güzel olur. Bunun için cafemizle tanıştırmak istedim sizleri.

Hiç biriniz kişisel algılamayın lütfen, gelin size cafemizde sıcak süt ikram ediyim :)

------------------------------------------------

Düzeltme: Uyarıdan sonra yazılan mesajlar cafe bölümüne taşınmıştır. Konu dışı yazılan mesajlarınıza oradan ulaşabilirsiniz.

newlife1968 04-06-2009 02:47 PM

slm arkadaşlar bu videolar için sanırım yasaklama gelmiş açılmadı.

newlife1968 04-06-2009 02:51 PM

arkadaşlar videolar yasaklanmış sanırım. seyredemedik yani. başka site falan varsa yazıverin.

Turhan 04-06-2009 05:43 PM

Arkadaşlar, Matrix olayını yapmaya çalışıyorum da bi kere böyle birşey deneyince insan en acil ihtiyacını aklından çıkaramıyor. Yapabilirsem onu yapimde diğerlerini nasıl olsa yaparım diyor. Mesela ben para bulmak için yapıyorum acil 30.000'e ihtiyacım var bankalar vermiyor kredi zaten bende kartları vs borçları ödemek için istiyom. bi iş vardı olursa bu kadar para alacam iki nokta yapıyom ama unutamıyom. benim için çok önemli zaten onunla yatıp kalkıyom. para gelebilecek bir iki yer daha var onlardanda gelmiyo bende on numaraya başladım hemen her hafta 5-6 kişi 40 100 bin arası para kazanıyor. ona 2 nokta yapıyorum ama unutamıyorum. tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi mesela sizin için öneli değil siz yapıp unutabilirsiniz. "Turhana para gelsin" yada "On numarada 10 tuttursun" diye yapın. ama ilki daha iyi belki geciken iş hallolur daha iyi olur. ben yapıyom yapıyom unutamıyom belki ondan olmuyo. Hadi bi el atalım lütfen yaaa battım valla. hem çok kişi yaparsa daha etkili olur

Siyahça 04-06-2009 06:54 PM

hadi arkideşler pamuk eller havaya, turhana iki nokta yapıyoruz, önce turhan zengin olsun sonra ben! sevincli

ESOS 05-06-2009 12:21 AM

Alıntı:

Turhan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465384)
Arkadaşlar, Matrix olayını yapmaya çalışıyorum da bi kere böyle birşey deneyince insan en acil ihtiyacını aklından çıkaramıyor. Yapabilirsem onu yapimde diğerlerini nasıl olsa yaparım diyor. Mesela ben para bulmak için yapıyorum acil 30.000'e ihtiyacım var bankalar vermiyor kredi zaten bende kartları vs borçları ödemek için istiyom. bi iş vardı olursa bu kadar para alacam iki nokta yapıyom ama unutamıyom. benim için çok önemli zaten onunla yatıp kalkıyom. para gelebilecek bir iki yer daha var onlardanda gelmiyo bende on numaraya başladım hemen her hafta 5-6 kişi 40 100 bin arası para kazanıyor. ona 2 nokta yapıyorum ama unutamıyorum. tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi mesela sizin için öneli değil siz yapıp unutabilirsiniz. "Turhana para gelsin" yada "On numarada 10 tuttursun" diye yapın. ama ilki daha iyi belki geciken iş hallolur daha iyi olur. ben yapıyom yapıyom unutamıyom belki ondan olmuyo. Hadi bi el atalım lütfen yaaa battım valla. hem çok kişi yaparsa daha etkili olur

arkadaş aklından şüpheyi kaygıyı olmazı kaldır para cepteymiş gibi emin ol yap ben sana yaptım git bankaya pazartesi kredin onaylanmış bil sonrada siyahçaya yapıcam ama isteklerinize sizde inanın inanırsanız o zaman sizde kolaylıkla yaparsınız zaten .....başarılaralk78

Siyahça 05-06-2009 12:23 AM

esos bacım, 10 milyarcıkımız olsa tüm borçlarımız kapanır, üstüne dondurma bile yiriz valla! sen yine de elini korkak alıştırma tabi...

kahvesmiley

bak seni yemeğe götürces, hadi...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:10 AM.