![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin MuminOKAN cevap yazdığın için teşekkür ederim.Ama burda kafama takılan şeyler var.Beyin frekanslarını 2 hz delta seviyene indirip bilincin açık olmasından bahsediyorsun.Benim bildiğim beyin burda derin uykuda olur.Bu durumdada bilinçli rüyada iken matrix enerjisi kullanılırmı sorumu evet diye cevepladığını düşündüm.Yanlız ben bilinçli rüyadayken sonuçta bilinç açık olduğu için beyin dalgaları daha yüksek seviyede yani tetada oluyor diye biliyorum.Sen bu konuda benden daha bilgilisin.Mümkünkü peki hem 2 hz beyin dalgasında olup hemde bilincin açık olması.Heyer mümkünse hangi yöntemi önerirsin. 2 hz binaural dalgası ilemi. |
Cevap: matrix'e hükmedin Yöntem bu. Nasıl ineceğini sen bulacaksın çok fazla yol var. Araştır biraz. |
Cevap: matrix'e hükmedin Bu aralar reiki ile ilgileniyorum,reiki 1 uyumlaması alıp biraz daha farkındalık ve ruhsal gelişim sağlayıp öyle bu işi yapmak istiyorum. Tabi bu süreçte kafayı yemezsem.24 saat birşeyler düşünüp kafa yoruyorum nasıl olacak nasıl çözüm bulucam diye,gece uyurken bile zorlanıyorum rüyalarımda matrixler reikiler havada uçuşuyor ve ter içinde kalıyorum piskolojik yorgunluktan.İki hafta önce grip oldum ve daha iyileşemedim,psikolojik yorgunluktan enerjim çok düştü ondanda olabilir.Haftaya okullarda açılıyor birde o da çıkçak başıma.Allah yardım eder İnşallah. Yani uzun lafın kısası araştır biraz dedinizya,biraz değil çok ARAŞTIRIYORUM. |
Cevap: matrix'e hükmedin hocam bi sıraya koysan daha iyi olmaz mı? ne dersin? @janit |
Cevap: matrix'e hükmedin Heyer bu işlere daha önce başlasaydım olabilirdi ama artık kaybedecek vaktim yok ve bunun telafiside yok.Şuanda bile kendimi affedemiyorum keşke şuanki aklım daha önceden olsaydı diye.O yüzden nekadar çabuk o kadar iyi benim için.Dediğiniz yöntemide ilk fırsatta araştırcam.Herşey için teşekkür ederim. |
Cevap: matrix'e hükmedin Her şey affetmek ile başlar. O yüzden kendine haksızlık etme. Her şey en doğru zamanda karşına çıkıyorve çıkacak. |
Cevap: matrix'e hükmedin Heyer durumumu toparlayıp telafi edebilirsem kendimi affederim ve geçmişi bırakıp önüme bakarım.Bu durumada sizin gibi insanlar sayesinde büyük adımlar attım ve atıcam.Bana destek veren herkeze çok teşekkür ederim. |
Cevap: matrix'e hükmedin Affetmezsen hiç bir şey olmaz. Egona yenik düşersin. Şimdi olmasa bile yakında anlarsın ne demek istediğimi. |
Cevap: matrix'e hükmedin Bu konuda hoponopono yönteminden destek alıyorum.Ayna karşısında yapıyorum genelde öyle daha çok hissediyorum etkisini. |
Cevap: matrix'e hükmedin Cok güzel bilgiler tüm paylasan arkadaslara tesekkür ediyorum insallah bende uygulaya bilirsem Burada paylasirim Konuyu Acan arkadas emegine saglik |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:57 AM. |