![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin Tamam çok sağolun.Zaten benim imgelememi geliştirmem lazım.Önerdiğiniz birşey varmı imgeleme geliştirmekle ilgili. |
Cevap: matrix'e hükmedin Merhaba, İstanbul da yaşıyorken bir arkadaşıma vermiştim kitabı ve hala onda. İmgeleme işlemi evet pek kolay değil ancak, işten/okuldan evinize hangi yoldan gittiğinizi ve etraftaki binaların bir kısmını hatırlarsınız. |
Cevap: matrix'e hükmedin mail adresim muminokan@gmail.com Buradan da ulaşabilirsiniz. |
Cevap: matrix'e hükmedin merhaba arkadaşlar, birşeylerin olacağına inanmanız, neye nasıl inandığımız ve yaşanılan duruma olan yorumumuz önemli. daha önce görmediğiniz bir kapı hayal edin, tokmağı yada kulbu tutup, sağa yada sola çevirerek kapıyı açacağımızı, tecrübelerimize dayanarak biliyoruz. iki nokta tecrübelerinizi cevabınızı kolay alabileceğiniz işlemler için kullanın, önce küçük çaplı deneyimleriniz olsun, sonra bir adım üste atlayarak çıtayı yükseltin. eğer birden çıtayı yüksek tutarsanız kapının nasıl açılacağına dair bilginiz olmadığı için kapıyı açamazsınız. |
Cevap: matrix'e hükmedin Sizi gördüğüme okadar sevindimki heyecandan ellerim titriyor şuan.Sizi Allah gönderdi vallah.Hemen iletişime geçiyorum maillen |
Cevap: matrix'e hükmedin Arkadaşlar merhaba benim bu iki nokta tekniği konusunda aklıma bir yöntem geldide sizce mantıklımı,olabilecek birşeymi diye bir fikrinizi alayım dedim. Acaba bu tekniği lucid rüyada yapmayı denesek nasıl olur.Çünkü bildiğim kadarıyla o anda beyin dalgalarımız daha düşük olacağından düşüncelerimiz daha etkili olur ve hayal gücümüz yüksek olur.Zaten genelde iki nokta tekniğini yaparken en çok zorlananlar benim gibi imgeleme yapamayanlar.Ama lucid rüyada zaten istediğimiz herşey gerçekleştiği için tekniği uygularken istediğimiz herşeyi gözümüzün önüne getirebiliriz ve tekniği uyguladıktan sonra olmasını istediğimiz durumu görüp,yaşayıp kendimizi buna inandırıp serbest bırakma aşamasında daha etkili olabiliriz diye düşünüyorum. Henüz ben bilinçli rüya göremedim daha ama yapmaya çalışıyorum. |
Cevap: matrix'e hükmedin Güzel olur bence ama en önemlisi lucid rüya işini halletmelisin. Gece lucid için çalışırken bence gündüzde belli bir süre matrix çalışması yapmaya devam et. Böylece rüyanda da bu konuyu görme ihtimalin artar. |
Cevap: matrix'e hükmedin Evet bencede,hatta birkeresinde hani bu konu altında ismi geçen Başak Yüksel Hanım varya,işte o rüyamda bana yetenek transferi gibi birşey yapıyodu hayal mayal hatırlıyorum.Yanlız aklıma şöyle birşey takıldı.Kendisi ile maillen konuşmuştum.Bana yetenek transferini ilk kez duyduğunu ve mantıklı olmadığını söyledi.Bende şaşırdım tabi çünkü burdakiler bizzat yapmışlar.Kitapta matrix deneyimleri kısmını inceledim bende bulamadım böyle birşey.Acaba kendi hayalgücü ilemi keşfetti bizimkiler. |
Cevap: matrix'e hükmedin eğer vücudunu 2 hertz civarına indirebilirsen (ki normal şartlar altında bu, derin uykuda olacaksın ama uyanık olacaksın demek oluyor) işlerin değiştiğini göreceksin. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:13 AM. |