Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

Mahalle Muhtarı 04-08-2012 07:53 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:

namasteeee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 827357)

Çok makbule geçti kardeşim, sağolasın.

serper 31-08-2012 05:03 PM

Alıntı:

Lusid Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816708)
Başak Yüksel hanıma mesaj atacağım. Sertifikalı matriks energetics uygulayıcısı olmak için kurs veriyor mu bakalım... Bu forumda yapabilen yok sanırım. :)

Sertifikalı Matrix Energetics Uygulayıcısı Basak Yüksel Yıldırım'ın workshop'u - YouTube

Aslında beni şüpheye iten diğer şey Başak hanımın gözlük takması. Skolyozu iyileştirebilen biri nasıl kendi gözünü iyileştiremez bilmiyorum. Gözlüğünden ayrılmak istemiyor bence :) Kızmayın ama matriks enerjisine nasıl inanıyorsunuz bilmiyorum. Skolyozu iyileştirebilen biri neden gözlük takar diye sormuyor musunuz kendinize... dunk56 Sanırım dünyada matrix enerjisini uygulayabilen çok az insan var ve ben internette hiç iyileştirirken çekilen bir video görmedim...

evet bende de merak uyandırdı, neden gözlül takıyor ben Başak hanımın seminerine gidecektim vazgeçtim, hafif bir kamburluğum var iyileşir belki diye ama seminer içeriğinde tedavi beklemeyin yazıyordu. Eee o zaman sohbete mi gitcem.sevincli

sudem8 03-01-2013 05:51 AM

Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:

stormguard Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 60910)
Sevgili Bleteria, hissedemiyorsan, mecburen hisleri geliştirmek için çalışmalısın. Ben zorlanmıyorum hissederken ve ilk noktayı belirledikten sonra, aynı şekilde ikinci noktayıda belirleyip bi anda ikisi arasında bağ kuruyorum. Bilinç kaybı dediysem, süreklilik arzetmiyo bu durum ama bi anda kayış gerçekleşiyo ve bilinç geri geldiğinde ya kişinin sorunu ortadan kalkmış oluyor (eğer bir sorunla ilgili çalıştıysanız) ya da kişi kendini çok iyi, mutlu ve huzurlu hissediyor (genel çalışma yaptıysanız) iki noktayla beraber, arketipler, zaman yolculuğu gibi yöntemleride kullanıyorum.

Bi önceki mesajda yazdığım iki nokta videosunu seyredin, mutlaka anlamanızda extra faydası olacaktır. Yöntem cidden şahane. Sevgiler.

Stormguart senden çok şey öğrendim çok teşekkür ederim siteye uğruyor musun bilmiyorum ama ,sıkça sorulan sorular yüzünden maalesef siteden uzaklaşmak zorunda kaldım ben de y789
çünkü bazı arkadaşlarımız armut piş ağzıma düş baştan sona defalarca yazmama rağmen hala iki nokta nedir yazar mısınız soruları bunaltıyor. Hem burda hem iki noktacınız geldi yazıları okusalar daha kolay anlayacaklar. neyse canları sağolsun. actionsmilesevgiler

sudem8 08-01-2013 11:05 AM

Arkadaşlar fazla kitaba takılmayın. Ben ilk yaptığımda kitabı alamamıştım. Çünkü oturduğum ilde yoktu. Sonradan aldım. Burada ilk iki noktayı yapan stromgoard adlı arkadaşın açıklamasıyla oldu. Kitap kafa karıştırıyor diyebilirim.

sudem8 08-01-2013 11:12 AM

Alıntı:

Lusid Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821218)
Zaten her yaptığımızda başarsak kendimizi tanrı gibi hissederiz. krzm67
Benim amacım birisine uygularken ona dokunduğum da yere düşmesi.

matrix 2 point new - YouTube

Bunlar Show amaçlı yapılan gösteriler sanırım.ben daha bunları yapamam gibi geliyor.sadece olaylar ve hastalıklar için yapabiliyorum

dafidaf 21-04-2013 03:20 AM

ya bu kitap benim aklıma çok takıldı

Tam Kung 07-06-2013 08:19 PM

okumaliyim bu kitabi.

papatya_27 07-06-2013 08:55 PM

çok ilginç gerçekten hayretlerle izledim ve okudum yorumları..

tuna123 15-08-2013 12:40 PM

madem böyle bi yöntem var ve becerebilen arkadaşlarımız var , ozaman şu ülkemizdeki teröristlerin silah bırakmasını ve barış huzur içinde yaşamamızı sağlayın , eğer gerçek ve olan bişeyse olucaktır.

TR-ance 06-09-2013 06:54 PM

Alıntı:

tuna123 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845779)
madem böyle bi yöntem var ve becerebilen arkadaşlarımız var , ozaman şu ülkemizdeki teröristlerin silah bırakmasını ve barış huzur içinde yaşamamızı sağlayın , eğer gerçek ve olan bişeyse olucaktır.

Eğer karma(kader) izin verirse neden olmasın.Eğer onun bize belirlediği sınır bunu çözebilmemize izin veriyorsa yapabiliriz ama bunun olabileceğinden çok kuşkuluyum çünkü burada çok karmaşık bir karma var insanların arasında tamamlaması gereken.. Bu sistem bizlere belirli konularda çok güzel deneyimler yaşatabilir ancak dediğim gibi belirli sınırlar var..Bizim görevimiz o sınırlar içerisinde bulunan şeyleri iyileştirip güzelleştirebilmek.. Sizin dediğiniz olay hepimizin üstünde bir olay.. O yüzden bu tekniği çokta büyütmemek lazım aksi takdirde hüsrana uğramak kaçınılmazdır..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:24 PM.