![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
ayy bı daha oyle ıslere kalkısmasam ıyı olucak sanırım tam bı ogreneyım de sonra yaparım |
Ynt: matrix'e hükmedin deneyimlerim. az evvel eve geldim (memleketteyim bu arada) annemin ayakları ve başı ağrıyormuş. iki noktaladım. geçti. çok şaşırdı smiliyface pederinde beli ağrıyormuş. az evvel yaptım ama sonucu peder gelince öğreneceğiz. onu da yazarım... sağlıcakla ve ışıkla... pederinde bel ağrısı geçti smiliyface |
Ynt: matrix'e hükmedin [quote=maximumfelix ] Umarim en kisa zamanda tamamiyle gecer canim... Tekrar gecmis olsun... Acaba duzelsin diye 2 nokta yapsan nasil olur dusun daha mi kotu olur yoksa iyi mi gelir bilemedim... Dusunceme gore iyi gelir diye tahmin ediyorum ama basina bundan dolayi geldigi icin de sana sunu yap diyemiyorum... Hayallahhh yaaa şaşkın Arkadaslar Maximumfelix icin ne yapabilirzzzz 12389 |
Ynt: matrix'e hükmedin Redflowers naptinnnnnn , uyuyami kaldin yoksaaaa y789 Hadiiiii nerdesin apylas bizimle aksam 2 nokta ypicam dedin yaaa sonrada anlatacaktin ondan sordum.... şaşkın |
Ynt: matrix'e hükmedin Arkadaşlar bende ciddi bir enerji patlaması oldu.Her şeye gülüyorum 2 nokta yaptığımdan beri.Bu gece arkadaşım için 2 nokta yaptım tekrar 2 gündür devam ediyorum.Bugün riçhırt'ın güçlerini ödünç aldım ondan sağolsun alçak gönüllüymüş itiraz etmedi verdi. sevincli 2 noktayı yaparken hiç kasılmadım bu sefer.Gayet güzel bir şekilde herşey geldi gözümün önüne ve tam istediğim gibi oldu.Ama bitirdikten sonra gülme krizi tuttu.Hala herşeye gülüyorum ilginçtir. |
Ynt: matrix'e hükmedin Monange ben yazarken sende yazmışsın.Aynı anda çarpiştı mesajlar. y789 |
Allah hep böyle güldürsün güzel kardeşim. super Bazen bana da böyle oluyor. Çok sinirliyken bile gülmeye başlıyorum. Bu da bir nevi deşarj sanırım. super |
NOT : Msj lar yazarken cakisti dedin ya .. Kalp kalbe karsiymis demek ki.... Bende de dedim kesin uyuyup kaldi redflowers 2 nokta aticam derken uy897 |
Canımcım 2 noktaya başlamadan gözlerim kapalı önce rıçhırd la bağlantı kurdum(deliriyor muyum ne :) )Ondan güçlerini ödünç almak istediğimi söyledim ve gözüme ışık geldi,ellerim ısınmaya başladı zaten hissediyosun enerjinin arttığını.Ben yine yastık kullandım.Kitapta yazmıyor gerçi ama arkadaşlar kızmasın ben kendimce bir yöntem daha kullanıyorum 2 noktada.İşlem bittikten sonra bağ çizgisini ışıkla donatıyorum,parlıyor parıl parıl.Daha bir etkili oluyor sanki ne biliyim.Bakalım umarım yakında arkadaşımdan haberi alıcam iş konusunda.Olduğu zaman o yazar zaten foruma. Sevgiler. |
Ynt: matrix'e hükmedin Harikasin Redflowers... Umarim beni de unutmuyorsunuz Yardim Hattina yazmistim... Seni kocaman opuyorum bende birazdan denicem bakalim... :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:13 PM. |