Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

maximumfelix 26-07-2008 05:14 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:

monange Nickli Üyeden Alıntı
dusun emb23 Ayyy üzüldüm simdi cok gecmis olsun Maximumfelix... Suanda nasilsin yani biraz olsun rahatladin mi yoksa halen yamuk mu öyle... Hayallahim yaaaa bazen basimiza su meraktan neler gelecek bakalim daha ... smil56
Gelismlerdeb haberdar et bizi.... kiss3

monangecim duzeldı sayılır ancak hala 1-2 cm dönüyor üst beden.. belden yukarısı yanı terli345
ayy bı daha oyle ıslere kalkısmasam ıyı olucak sanırım
tam bı ogreneyım de sonra yaparım

MuminOKAN 26-07-2008 06:28 PM

deneyimlerim. az evvel eve geldim (memleketteyim bu arada) annemin ayakları ve başı ağrıyormuş. iki noktaladım. geçti. çok şaşırdı smiliyface
pederinde beli ağrıyormuş. az evvel yaptım ama sonucu peder gelince öğreneceğiz. onu da yazarım...

sağlıcakla ve ışıkla...

pederinde bel ağrısı geçti smiliyface

monange 27-07-2008 12:02 AM

[quote=maximumfelix ]

Umarim en kisa zamanda tamamiyle gecer canim... Tekrar gecmis olsun... Acaba duzelsin diye 2 nokta yapsan nasil olur dusun daha mi kotu olur yoksa iyi mi gelir bilemedim... Dusunceme gore iyi gelir diye tahmin ediyorum ama basina bundan dolayi geldigi icin de sana sunu yap diyemiyorum... Hayallahhh yaaa şaşkın

Arkadaslar Maximumfelix icin ne yapabilirzzzz 12389

monange 27-07-2008 12:33 AM

Redflowers naptinnnnnn , uyuyami kaldin yoksaaaa y789

Hadiiiii nerdesin apylas bizimle aksam 2 nokta ypicam dedin yaaa sonrada anlatacaktin ondan sordum.... şaşkın

Belgin ∞ 27-07-2008 12:36 AM

Arkadaşlar bende ciddi bir enerji patlaması oldu.Her şeye gülüyorum 2 nokta yaptığımdan beri.Bu gece arkadaşım için 2 nokta yaptım tekrar 2 gündür devam ediyorum.Bugün riçhırt'ın güçlerini ödünç aldım ondan sağolsun alçak gönüllüymüş itiraz etmedi verdi. sevincli

2 noktayı yaparken hiç kasılmadım bu sefer.Gayet güzel bir şekilde herşey geldi gözümün önüne ve tam istediğim gibi oldu.Ama bitirdikten sonra gülme krizi tuttu.Hala herşeye gülüyorum ilginçtir.

Belgin ∞ 27-07-2008 12:37 AM

Monange ben yazarken sende yazmışsın.Aynı anda çarpiştı mesajlar. y789

comte 27-07-2008 12:52 AM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bende ciddi bir enerji patlaması oldu.Her şeye gülüyorum 2 nokta yaptığımdan beri.Bu gece arkadaşım için 2 nokta yaptım tekrar 2 gündür devam ediyorum.Bugün riçhırt'ın güçlerini ödünç aldım ondan sağolsun alçak gönüllüymüş itiraz etmedi verdi. sevincli

2 noktayı yaparken hiç kasılmadım bu sefer.Gayet güzel bir şekilde herşey geldi gözümün önüne ve tam istediğim gibi oldu.Ama bitirdikten sonra gülme krizi tuttu.Hala herşeye gülüyorum ilginçtir.

Allah hep böyle güldürsün güzel kardeşim. super

Bazen bana da böyle oluyor.

Çok sinirliyken bile gülmeye başlıyorum.

Bu da bir nevi deşarj sanırım. super

monange 27-07-2008 01:15 AM

Alıntı:

ooo67 Sasirdim kaldim vallaha ... Senin icin iyi olmustur Redflowers sevindim bol bol gülmene... Yine yastik kullandin saniyorum... richard in guclerini almayi 2 noktadan once mi imgeledin.. NAsil yaptin canim benim yaaaaa olmazsa birde ben ayni sekilde deneyim... Belki kendimi daha guclu hissedirim...

NOT : Msj lar yazarken cakisti dedin ya .. Kalp kalbe karsiymis demek ki.... Bende de dedim kesin uyuyup kaldi redflowers 2 nokta aticam derken uy897

Belgin ∞ 27-07-2008 01:26 AM

Alıntı:

monange Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ooo67 Sasirdim kaldim vallaha ... Senin icin iyi olmustur Redflowers sevindim bol bol gülmene... Yine yastik kullandin saniyorum... richard in guclerini almayi 2 noktadan once mi imgeledin.. NAsil yaptin canim benim yaaaaa olmazsa birde ben ayni sekilde deneyim... Belki kendimi daha guclu hissedirim...

NOT : Msj lar yazarken cakisti dedin ya .. Kalp kalbe karsiymis demek ki.... Bende de dedim kesin uyuyup kaldi redflowers 2 nokta aticam derken uy897

Canımcım 2 noktaya başlamadan gözlerim kapalı önce rıçhırd la bağlantı kurdum(deliriyor muyum ne :) )Ondan güçlerini ödünç almak istediğimi söyledim ve gözüme ışık geldi,ellerim ısınmaya başladı zaten hissediyosun enerjinin arttığını.Ben yine yastık kullandım.Kitapta yazmıyor gerçi ama arkadaşlar kızmasın ben kendimce bir yöntem daha kullanıyorum 2 noktada.İşlem bittikten sonra bağ çizgisini ışıkla donatıyorum,parlıyor parıl parıl.Daha bir etkili oluyor sanki ne biliyim.Bakalım umarım yakında arkadaşımdan haberi alıcam iş konusunda.Olduğu zaman o yazar zaten foruma.

Sevgiler.

monange 27-07-2008 01:33 AM

Harikasin Redflowers... Umarim beni de unutmuyorsunuz Yardim Hattina yazmistim...

Seni kocaman opuyorum bende birazdan denicem bakalim... :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:13 PM.