Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

mavifirca 04-07-2008 05:12 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

Sevgili Su_Duru,
Bugün boyun ya da bas agrin ne durumda?

maximumfelix 04-07-2008 05:30 PM

sevgili redflower ve sevgili foto mümin, semıner nerde oluyor dusun
biz de gelelim , blissy tabi ben ankaradayım
ya sizler?

MuminOKAN 04-07-2008 05:33 PM

Alıntı:

maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
sevgili redflower ve sevgili foto mümin, semıner nerde oluyor dusun
biz de gelelim , blissy tabi ben ankaradayım
ya sizler?

merhabalar seminer geçtiğimiz pazar günü istanbulda, iki hafta öncesinde izmir de olmuştu. blissy
seminerin esas oluşturucuları sn hayalayaz ve shamanic ablalarımız olup adil maviş ile daha sonra yine seminerler olacaktır. smiliyface gulensmiley
bir şekilde haberin olur. super hismiley

hayalayaz 04-07-2008 05:41 PM

haşmetmeap cım..redflower ve foto mümin hipnoz seminerinden bahsediyorlar...bu açık gözler, seminerde birlikteydiler..düştükleri yerden bir avuç toprakla kalkacaklar ya...bir taşla iki, hatta bir çok kuş vuracaklar ya...( akıllı kuzularım beniiiim kiss3 alk78 art56art56 ) seminerdeki, çay molalarında birbirlerine başak kaynaklardan öğrendikleri bilgileri aktarmışlar..iyide yapmışlar.bravo derim başka hiç bişecikler demem..gelin sizi kocaman bi öpiiiim kiss3 kiss3 kiss3

hayalayaz 04-07-2008 05:46 PM

sevgili redflower kızımcım..foto mümin oğlumcum..burada mümin anlattıda bende yapıverdim deyip gitmek olmaz..neyi nasıl yaptıysanız anlatın ..biz daha öğrenme aşamasındayız..yaptığınız her şeyi noktasına virgülüne kadar anlatın bakiiim..hımmmmm n9598

haşmetmeap korkmuşlarmıdır sence..dur bakalım görcez...bu arada hipnoz seminerine katılmak istersen ankaradada bir tane düzenleriz..gerçi ankarada adil maviş için seminer organize eden kişiler var ama..o seminerler karma oluyor..bizim düzenlediklerimizde sadece sitemizin milleti oluyor , zaten şu an için adil bey tatilde.seminerler eylül ekim de başalıcak..saygılı sevgiler

MuminOKAN 04-07-2008 05:55 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
sevgili redflower kızımcım..foto mümin oğlumcum..burada mümin anlattıda bende yapıverdim deyip gitmek olmaz..neyi nasıl yaptıysanız anlatın ..biz daha öğrenme aşamasındayız..yaptığınız her şeyi noktasına virgülüne kadar anlatın bakiiim..hımmmmm n9598

haşmetmeap korkmuşlarmıdır sence..dur bakalım görcez...bu arada hipnoz seminerine katılmak istersen ankaradada bir tane düzenleriz..gerçi ankarada adil maviş için seminer organize eden kişiler var ama..o seminerler karma oluyor..bizim düzenlediklerimizde sadece sitemizin milleti oluyor , zaten şu an için adil bey tatilde.seminerler eylül ekim de başalıcak..saygılı sevgiler

saygı ve sevgideğer; ablalarım, abilerim, kardeşlerim,
benimde çok iyi bildiğim kesin değil fakat sitede okuduklarımdan anladığım kadarıyla uygulamalarım oldu ve paylaştım zaten. ama kitabın daha 60 küsürüncü sayfasındayım. inşallah bitirecem bu akşam. -çünkü yolculuk var, blankss' ımın yanına gidiyorum- ve bitirince yine deneyimlerim olacak ve hayatımın bir parçası olacağı kanaatindeyim. yine deneyimlerimi aktaracağım ve bunu seve seve yapacağıma inanbilirsiniz.

hafta sonu yokum kendinizie iyi bakın.

smiliyface gulensmiley smiliyface gulensmiley smiliyface gulensmiley

Belgin ∞ 04-07-2008 05:57 PM

Çok özür dilerim başka bir şeyler yazarken burayı kaçırmışım.Hayal abla tam şımarmıştım ah bir öpücük koparttım demiştim ki bir de baktım ne göreyim azar yemişim arkasından.
Hemen aktarıyım efem nasıl yaptığımı.Bankaya gidicektim bugun yazmıştım zaten.Gitmeden önce şöyle bir imgeleme yaptım;
Kendimi bankaya gitmiş olarak gördüm ve veznede işimi bitirip çıktığımı hayal ettim en kısa zamanda.Kısa metrajlı film gibi oldu.Saniyesi saniyesine yaşadım diyebilirim.Sonra gitmiş olduğum vezneye ışık gönderdim ve teşekkür ettim çok beklemeden işimi halledip çıktığım için.Ondan sonra akışa devam ettim.Evden çıkmadan önce enerjimi serbest bıraktım ve bankaya gittim.
Gittiğimde önümde tam 30 kişi vardı benim numaram 185 ti ve numaratör 155'i gösteriyordu.Her zaman 2 vezne çalışan banka buguün 4 vezne çalışıyordu.Ve çok kalabalıktı her cuma olduğu gibi.Hiç telaş yapmadım ve bekledim.10 dakika bile sürmedi sıranın bana gelmesi.imgelediğim vezneden çağırıldım!!Her ay çektiğim banka kabusum bu sefer eğlenceli geldi.Çünkü ben bir şey yapmıştım ve onu izleyip eğleniyordum.
İşimi bitirdim ve çıktım.Gönderdiğim ışığa tekrar teşekkür ettim yardımlarından dolayı ve Mümin'e de ışık yoladım bana bunu öğrettiği için bilmem ulaştı mı?Ona sormak lazım.
Sevgiler.

Pamukk 04-07-2008 06:21 PM

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı
ben dün kitabı almıştım ve nefes almadan bugüne bitirdim..Çabuk bitirmemin sebebi kitabın akıcılığı değil,daha çok benim merakımdı y789
Kitap genel anlamda gerçekten çok teknik ve uygulamaların nasıl yapılacağı hakkında adımadım pratikler yok diyebilirim ,ya da ben böyle algıladım..Tamam başlıklar aldında 2 nokta uygulama adımları falan verilmiş ama şu an için ben ne yapacağımı anlamadım açıkçası aa34 sert veya yapışkan bir nokta bulmaya çalıştım olmadı..Belki parmaklarım terliydi ama hissedemedim hih33 masa sandalye ,cilalı cilasız birkaç çeşit yüzey ve kendi bacağımı bile denedim..Bu işin uygulamsını çözersem yıllardır derdini çekmekten bıktığım boyun sırt ağrılarımdan ve diz ağrımdan kurtulmak öncelikli hedefim.. :( Şu an kafamda binlerce soru var ve napacağımı bilmiyorum gitti paralarr aa34 aa34 Şimdi arkadaşlar bu başlık çok önemli..Storm sen bizim için çok değerli bir rehber olacaksın bu yolda bize ne biz anlamayız valla aa34 djj Her yaşadığımız deneyimi nasıl yaptıgımızı anlatarak olursa cok mukemmel olur ,burada anlatalım onayi Şimdi bu başlığın tekrar baş tarafına gidip herşeyi baştan aşağı okuyacağım ve notlar alacağım..Daha 2 noktanın benim içinne anlam ifade etmesi gerektiğini bile anlamadım dersem yalan olmaz.. aa34 richard ilk noktayı sorunlu bir yerden seciyor ,2.nokta da yapışkan sorunlu bir yer oluyor / olmuyor?? arada bir bağ kuruyor sonra ne oluyor aa34 aa34 ?? noktalar sorunlu yerden secilmeli mi /secilmemeli mi ?? 2 nokta da sorunlu yerden ise birbirine bağlamanın ne anlamı var ?? ne yapmaya calıştıgımızı kitabı okuyarak cozemedim khkh56 Ama adamın çok büyük usta olduğu inkar edilemez..muhteşem şeyler yaşamış ve yaşattırmış ama bunları bizim nasıl uygulamamız gerektiği net değil veya net aktaramamış mı bilemiyorum...Şimdi bu başlığın başına gidip bir dahaokuyayımda herşeyi bakalım çözebilecekmiyim yrl78

başlığı baştan sona bir daha okudum ve anladım ki tüm kilit nokta kuantum alan,her oyunun bir kuralı olduğu için bu oyun da kuantum alanda oynanıyor ttli3 biz alanımızdan sıyrılıp kuantum alana geçiş yapmadığımız müddetçe niyetlerimizi bu metodla gerçekleştiremiyoruz 4897 Storm da demiş iki nokta sadece kuantum alana açılan kapılardır,illa ağrıyan yerin nokta olması gerekmiyor...Richard da kitapta diyor ki iki noktayı ne kadar iyi hissederseniz o kadar başarılı olursunuz..Tüm mesele iki noktayı hissedip (kuantum alana geçiş noktaları) kuantum alana geçmek ve nietimizi hissedip,serbest bırakarak alandan çıkmak...Ben henüz başaramadım biliyorum çok yeni şu an çalışmalarım ama netten kuantum alana geçişle ilgili birşeyler araştıracağım bakalım birşeyler çıkacak mı coffe2 kafaya taktım bu işi dusun bir de richarda guvenerekten ,yani özellikle soylemiş bu işin inanmakla , psişik yeteneklerle ilgisi yok , metodu çözmemiz lazım..Mesela bugun meditasyon yaparak zihnimi temizleyip bana farklı hissiyat verebilecek nokta aradım ama yok başaramadım ..Neyse denemeye devam onayi

maximumfelix 04-07-2008 06:57 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı

tek bızım forumun milleti olsun utananadam hımm adil maviş bu ismi duydum
hayır tv de gordum, bir hoca adı neydi, ankarada kendısı cok samımı bır ınsan cok sıcak program yapıyor cok sevimli ama adı neydı hatırlamadım
onun programında gormustum hatta maviş diye hitap ediyordu ark5

maximumfelix 04-07-2008 07:01 PM

Alıntı:

Foto.Mümin :) Nickli Üyeden Alıntı

saygı ve sevgideğer; ablalarım, abilerim, kardeşlerim,
benimde çok iyi bildiğim kesin değil fakat sitede okuduklarımdan anladığım kadarıyla uygulamalarım oldu ve paylaştım zaten. ama kitabın daha 60 küsürüncü sayfasındayım. inşallah bitirecem bu akşam. -çünkü yolculuk var, blankss' ımın yanına gidiyorum- ve bitirince yine deneyimlerim olacak ve hayatımın bir parçası olacağı kanaatindeyim. smiliyface gulensmiley smiliyface gulensmiley smiliyface gulensmiley

60. sayfa mı dusun tü bana ks3 2. kez okuyorum ve senın yarın kadar birsey yapamıyorum mümincim y789 s45apk
uygulamalarında basarılar, blankss a sevgiler, ark5 iyi yolculuklar ve tesekkurler ttli3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:39 PM.