![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
Storm agzina saglik yaaa... iki nokta arasindaki hissin nasil bisiyin oldugunu bir turlu anlamiyordum ...bu mesajinda oyle guzel anlattinki..ben simdi bu iki nokta hissini cok ama cook iyi anladim.. kitabi siparis verdim fakat elime gecmesi 1 hafta surebilirmis...(yurtdisindayim), fakat sizlerin mesajlarini takip ettikce ve bunun uzerine bide kitabi okursam, bende basarili olacagima cok inaniyorum... Sevgiler |
sonra var olan herseyı yok edıyorum bı tek dusundugum o ıkı sey kalıyor evrende, ne etraflarında ne baska yerde hıcbırsey olmuyor sora o ıkı seyı bırer kopyaymıs gıbı bırbırıne gecırıyorum ee bu nası tanım oldu dusun boyle ıste oyle yapıyorum ve bır olduklarını dusunuyorum hanı bu dogruydu ? ama ımajlamıyorum demıssın ben ımajlıyorum 88a |
Ynt: matrix'e hükmedin Sevgili pamuk.. her şeyi çok hissediyosan bu seferde hislerine takılıyor olabilirsin, atıyorum.. iki noktayı hissettin, imajine ettin, bilinçaltınla iletişime geçtin, o sana arketipleri gösterdi, sende uyguladın ama sonuç yok diyorsan.. sonuca his boyutunda bir çengel attığını ve uygulama bitmesine rağmen, zihninin bir kısmının sonuçta takılı kaldığını bana düşündürttü. Ne dersin :) attım bakalım tutacakmı :P Felixcim, iki noktayı kullanarak kuantum alana girdikten sonra her şey doğrudur.. artık orda yapman gerekeni yaparsın. Sonrada salıverirsin. Seninkinin, benimkinin, başkasının yaptığı her türlü imajinasyon, bütünleşme, bilinçaltı arketipleri vs.. doğrudur, ama tek koşulla o da kuantum alana giriş yaptıysan (yani iki noktayı birbirine bağladıysan) bu yöntem için bu başlangıç koşulu.. sonrası artık seninle iç aleminin arasındaki iletişimle alakalı ve son noktada, serbest bırakabilme düzeyinle alakalı. Sevgiler. |
tohumu fazla sulamak onu çürütür ya,sanırım metodda serbest bırakmayı kendime uygulatmam şart b456 ttli3 kiss3 |
|
Ynt: matrix'e hükmedin ben kitabın anlatımındaki eleştirimden maksat biraz daha ip ucu verilebilirdi anlamında eleştirisel yaklaştım..... dr.bartlett hisler ve arketipler konusunda detayı kişisel bırakmış...evet ama uygulamada biraz daha ip ucu olmalıydı.. örnekler güzel ama herkesin farklı bir anlama şekli var biraz detay bu işi hallederdi...... aslında metodlardan sonuç alan kişilerde biraz detay verirse anlam bakımından bir çok kişi tatminkar olur diye düşünüyorum....... |
tek bildiğim kendimin bu kitaptan %100 uygulama tekniğini anlamadığım (çok da bilimkurgusal biriyimdir ha aa34 aa34) Ama hepinize sevgielrimi gonderiyorum kiss3 |
Valla Ben Burada Anlaşılabilirliğin Daha İyi OLması İçin Richard'ı Noktaladım Ve Serbest Bıraktım.. Sonuçta Herşey Tek Bir Kaynaktan Çıkıyor Hertürlü OLasıLIğa Saygım Var Evrendeki.. sevincli SevgiLer.. sapkal89 |
Ynt: matrix'e hükmedin oh ricard ı noktaladın demek iyi olmuş khkh56 khkh56 biraz aklı başına gelsin dermişim aa34 aa34 işin şakası kiss3 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:17 PM. |