Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

SilentStorm 05-12-2009 10:44 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

evet ya baya hızlı giriş yapıldı ama su an 2 nokta durdu... 2 noktacı arkadaşlar biraz daha bilgi paylasın lutfen bize onderlik yapın...

alara333 06-12-2009 07:52 PM

ben anlatim o zaman qeçenlerde arkadaşımla eve qelmeye çalışıoduk acaip trafik vardı adım adım ilerlio resmen aklıma iki nokta qeldi yaptm hemen öle bi açıldı ki yolda araba yoktu neredeyse açıldı qaliba dedim arkadaşıma çok şaşırmıştı noldu ya birdenbire dedi bilmem dedim bn de (= tesadüf olmadqını biliorm artık çünkü her sefernde böle denk qelemez..

doris 14-12-2009 05:29 PM

2 nokta yapmaya hazırlanıyorum.Kitaba dün sahip oldum,bayağı uğraştırdı beni ama bu akşam yutacağım tüm bilgileri..yarın 2 nokta için hazırım inşaallah y789

ComRad3 14-12-2009 11:06 PM

ben serbest bırakma olayını anlamadım. Sonsuza kadar mı serbest bırakacağız yoksa serbest bırakıp 1-2 saat geçtikten sonra gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol edelim mi?

SinanATASOY 15-12-2009 07:56 AM

Sonsuza dek serbest bırak, hiç olmamış gibi..

ComRad3 16-12-2009 11:45 AM

Alıntı:

SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574052)
Sonsuza dek serbest bırak, hiç olmamış gibi..

öyle diyon ama istediğini gerçekleşip gerçekleşmediğini o zaman da anlayamayız bence. mesela yukarıda bazı örnekler var suyun tadı değişti diye. demek sonsuza kadar bırakmak gerekmiyor bence.sonsuza kadar bırakacaksa suyun tadını kontrol etmemesi lazımdı.

SinanATASOY 16-12-2009 01:26 PM

İşin ucu seni etkiliyorsa zaten öğrenirsin..

spestnaz 16-12-2009 03:39 PM

insan ın aklına geliyor istediği olunca. . sen mesela yapıp unutuyosun sonra bi anda oluyor o an güzelimm aklında hesaplı ampuller yanmaya başlıyor

Herr_Mannelig 16-12-2009 05:11 PM

iki nokta uygulanırken bilinç kaybetme ne oluyor?

ComRad3 17-12-2009 12:50 AM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 65991)
selam arkadaşlarım iki gün yoktum hatta birazdan gitmek durumundayım. -çok feci yorgunum uyumam gerek, iki nokta yada zamanda yolculuk demeyin çok yorgunum-
iki günde neler olmuş ya. okuyorken az evvel ahanda kaçıdık dedim -bugün ayın 18i sanıyorum- khkh56

benimde bir kaç deneyimim oldu. cuma akşamı geliyorken bahçedeki alengirli çiçekler -adını bilmiyorum ama bi ara fotolar koyarım- gözümün önüne geldi. çiçekler solmuştu. yani bi kaç tanesi. aklıma iki nokta geldi, yolda geliyorken çiçekleri imgeledim ve ikinci noktam evrendi. neyse beş-10 dakika sonra eve geldiğimde balkona çıktım baktım canlanmışlar. sevindim. ama bi nokta hatası yapmıştım. ben tek çiçeği imgelediğim için imgelediğim çiçek kendini toparlamıştı. biri oluyorsa hepsi olur dedim ve o anda noktam çiçeklerin tümüydü ve ikinci noktam evrendi. dün sadece birini kurtaramadığmı gördüm. o da komple çürümüştü. kesip atıldı. napalım...

neyse 2330 a az kaldı. smiliyface

hatalı yazmışım düzelttim. y789

Alıntı:

SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574187)
İşin ucu seni etkiliyorsa zaten öğrenirsin..

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574212)
insan ın aklına geliyor istediği olunca. . sen mesela yapıp unutuyosun sonra bi anda oluyor o an güzelimm aklında hesaplı ampuller yanmaya başlıyor

MuminOKAN ın mesajında da görüldüğü gibi önce iki noktayı yapıyor sonra da bahçeye bakıyor.yani artık unut gitsin de gerçekleştiğinde iki noktanı hatırlarsın demek yanlış olur bence.çünkü MuminOKAN iki noktayı yapmış ve ardından da gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol etmiş.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 AM.