![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin ya bunlar gerçek mi?yani o kadar garip geliyor ki bana.bir arakdaş tenisten filan bahsetmiş.o zaman ben gitar çalmaya meraklıyım ve istediğim seviyeye gelmiyorum.o zaman şimdi kendimi paco de lucia gibi hayal etsem onun gibi gitar mı çalacağım?bana çok mantıksız geldi.yardımcı olursanız sevinirim.amacım yargılamak değl, öğrenmek yanlış anlamayın... |
Cevap: matrix'e hükmedin Bu dediğin tabi ki hemen olmaz bence... |
Cevap: matrix'e hükmedin Kitap elime ulaşmadı. E-book haline getiren olursa beklemeden başlayacağım bende denemelere. |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin Bulursam mukakkak paylaşırım |
Cevap: matrix'e hükmedin e book u yok boşuna yorulmayın :D:D |
Cevap: matrix'e hükmedin bi ara başka bir kitapçıya uğrayıp soracağım. Yoksa netten sipariş edeceğim artık... Elinde olan taratsın diyorum ben :) |
Cevap: matrix'e hükmedin Merhaba arkadaşlar. Siteyi takibediyorum ve parapsikolojiyle iki aydır ilgileniyorum denebilir. Matrix'e hükmedin kitabını hiçbiryerde bulamadım. Çok araştırdım. Kitabı olan arkadaşlar eğer isterlerse bana satabilirler veya kiralayabilirler. Zion ana bilgisayarına giriş kodlarını bulacağımı umduğum kitap için şimdiden teşekkürler. |
Cevap: matrix'e hükmedin kitapyurdunda vardı ama bitti mi bitmedi mi bilemiyorum?? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 PM. |