![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin |
Cevap: matrix'e hükmedin Kitap d&r 'larda var ister mağazadan ister internet sitesinden alabilirsiniz... dr.com.tr |
Cevap: matrix'e hükmedin kitabın ingilizce internette varmış. işine yarayan burdan alabilir. RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin kitabın baskısı tükenmiş, yeni baskısıda yapılmıyor sanırım, kıyıda köşede kitapçıları gezmeniz lazım, internette zor artık, ama ben geçen hafta d&r mağazasından aldım, bulunduğum kentteki şubede yoktu ama diğer mağazazalrda birer tane falan kalmış bu ve rüyadan uyanmak isimli iki kitabı diğer mağazalrdan getirtiler bende aldım, d&r de şansınızı bir deneyin derim ben |
Cevap: matrix'e hükmedin kitapyurdu.com da vadı sanırım?? |
Cevap: matrix'e hükmedin Bu kitabı hangi kitapçıya sorduysam bulamadım. Israrla benden kaçıyor :) En son bu kitabı sormak için dün gittiğim kitapçıdan "tekrar bağlantı" isimli kitabı alarak çıktım :) Vardır bunda da bir hayııııır :) demekki şimdilik okumam gereken başka kitaplar var :) Kesinlikle alacağım vazgeçmiş değilim :) Bu arada evet d&r dakiler getirtebileceklerini söylediler bana da. Rahatım onun için :) :D |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
bende kitap var ama PC'm çalındı maalesef. yöntemi iyi bilmediğim için zamana yolculuk da yapamıyom :). başkası kitabı yazsa iyi olur .zaten artık satılmayacak bu kitap. Bari E-Kitap haline getirelim. |
Cevap: matrix'e hükmedin e-kitap haline getirmek fikir ve sanat eserleri hakkında kanuna muhalefet etmek sayılır, tabi telif hakkı sahibi kendisi yaparsa ayrı |
Cevap: matrix'e hükmedin İki nokta tekniğini kitabı bulmak için kullandım. Kitabı bulursam zaten okumak için bir sebebim kalmamış olacak :)))))))))))) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:32 AM. |