![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin Gerekli uygulama yaptıktan sonra dışarı çık gez sevdiğin şarkıyı dinle kitap oku yani aklından çıksın aklına geldiğinde iste kenini zolamada yie ygulayı yap akışında olsun hereşy suyun önüne set çekme bırak gitsin SEGİYLE KALDIK sapkal89 |
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaşlar Matrix ciler 2 noktacılar... coktan beri buralara kimse uğramıyor... nedendir? bir problem mi var...? Vaz mı gectiniz 2 noktadan...? Ya bi yazın bişeyler heyecanla ilerleyen su konu buz gibi oldu... Atakan bey el atalım su konuya 2 noktada takıntımız var bengibi bir çok arkadaşın.. ya serbest bırakılamıyor yada bağ kurulamıyor yani bir yerde eksiklik yapılıyor anlaşılan... Hani diyecemki şu seminerlere katılalım .. ama mesafeler o kadar uzak ki .. he dediğn anda olmuyor hani maddi durumda soz konusu oluyor... Verin bir yol bize bizde koşmaya başlayalım.. Sevgi ile... |
Cevap: matrix'e hükmedin uygulama yapan arkadaşlar eminimki devam ediyolardır bende bölümdeki yazıları üşenmeden okudum okurken uyguladım olmadı tekrar ama işin ilginci herekz kendine göre bir yöntem buluyo sanırım ben mesela hiç ellerimle nokta tespiti yapmadım ilk zamanlar tespit etmede denemelerim oldı daha sonra sadece gözlerimle belirlediğim nesnelerin bağını kurdum ve serbest bıraktım yani sadece o bagdan sonra bir süre kopuyosunuz o anda anlatması zor ama yaşaması güzel bir duygu serbest bırakma tammamen untuma kaldın yerden ne yapıyorsan devam hayata aklına yinemi geldi her ne ise istediğn yine uygulama yap oldu olmadı aman yapabildimmi şudur budura gerek yok zaten uygulamalara başlayıp tuturdunuzmu kendi yöntemleriniz kendilinden gelişmekte mesela ben artık isteklerim için iki noktaya tespite bağ kurmaya gerek duymadan oluyo nasıl derseniz açıklamak baya güç ve uzun olurdu sevgiyle kalınız |
Cevap: matrix'e hükmedin bende uygulama yapıyorum ama galiba birşeyleri eksik yapıyorum,nedir anlamadım öfffff!.. :(( |
Cevap: matrix'e hükmedin bende çoktandır siteye uğrayamıyorum.. arkadaşımız seminerlere katılmaktan bahsediyor evet mesafe uzun. ben diyorum ki seminerleri videoya çekip dvd formatında satışa sunsanız olmazmı,bence olur yinede karar sizin.... ben bu aralar r.şanalın airport,tv deki hayata evet programını takip ediyorum hepinize sevgiler.saygılar |
Cevap: matrix'e hükmedin |
Cevap: matrix'e hükmedin iki nokta tekniği ile çekim yasasının benzer özellikleri beni çok şaşırttı. sanki iki nokta tekniği çekim yasasının kestirme yolu. |
Cevap: matrix'e hükmedin Arkadaşlar kitabı halaa bulamadım merakımdam çatlamak üzereyim belki de çatladım :P . Hiç bi yerde yok .Kargoyla getirtmek istedim fakat büyük kitapçılar " Basımı durdurulmuş" diyor. Doğruluk payı varmıdır ?. Bulabilirsem nereden bulabilirim. Yardımı olabilecek veya olamayacak arkadaşlarıma teşekür ederim . Hepinize iyi akşamlar |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin ben kitapyurdundan almıştım bir de oturduğunuz yerdeki kitapçılara söylerseniz yayınevinden getirtebilirler bulunamayan kitaplar için yapıyorlar rica edin vardır muhakkak bir yerlerde |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:10 AM. |