Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

cent 03-02-2010 10:54 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

Gerekli uygulama yaptıktan sonra dışarı çık gez sevdiğin şarkıyı dinle kitap oku yani aklından çıksın aklına geldiğinde iste kenini zolamada yie ygulayı yap akışında olsun hereşy
suyun önüne set çekme bırak gitsin
SEGİYLE KALDIK sapkal89

SilentStorm 03-02-2010 11:14 PM

arkadaşlar Matrix ciler 2 noktacılar... coktan beri buralara kimse uğramıyor... nedendir? bir problem mi var...? Vaz mı gectiniz 2 noktadan...? Ya bi yazın bişeyler heyecanla ilerleyen su konu buz gibi oldu... Atakan bey el atalım su konuya 2 noktada takıntımız var bengibi bir çok arkadaşın.. ya serbest bırakılamıyor yada bağ kurulamıyor yani bir yerde eksiklik yapılıyor anlaşılan... Hani diyecemki şu seminerlere katılalım .. ama mesafeler o kadar uzak ki .. he dediğn anda olmuyor hani maddi durumda soz konusu oluyor... Verin bir yol bize bizde koşmaya başlayalım..
Sevgi ile...

cent 04-02-2010 06:25 PM

uygulama yapan arkadaşlar eminimki devam ediyolardır bende bölümdeki yazıları üşenmeden okudum okurken uyguladım olmadı tekrar ama işin ilginci herekz kendine göre bir yöntem buluyo sanırım ben mesela hiç ellerimle nokta tespiti yapmadım ilk zamanlar tespit etmede denemelerim oldı daha sonra sadece gözlerimle belirlediğim nesnelerin bağını kurdum ve serbest bıraktım yani sadece o bagdan sonra bir süre kopuyosunuz o anda anlatması zor ama yaşaması güzel bir duygu
serbest bırakma tammamen untuma kaldın yerden ne yapıyorsan devam hayata
aklına yinemi geldi her ne ise istediğn yine uygulama yap oldu olmadı aman yapabildimmi şudur budura gerek yok zaten uygulamalara başlayıp tuturdunuzmu kendi yöntemleriniz kendilinden gelişmekte
mesela ben artık isteklerim için iki noktaya tespite bağ kurmaya gerek duymadan oluyo nasıl derseniz açıklamak baya güç ve uzun olurdu
sevgiyle kalınız

sem2008 15-02-2010 03:28 AM

bende uygulama yapıyorum ama galiba birşeyleri eksik yapıyorum,nedir anlamadım öfffff!.. :((

maxim 24-02-2010 01:06 PM

bende çoktandır siteye uğrayamıyorum..
arkadaşımız seminerlere katılmaktan bahsediyor evet mesafe uzun.
ben diyorum ki seminerleri videoya çekip dvd formatında satışa sunsanız olmazmı,bence olur
yinede karar sizin....
ben bu aralar r.şanalın airport,tv deki hayata evet programını takip ediyorum
hepinize sevgiler.saygılar

ComRad3 03-03-2010 04:28 PM

bu da ingilizce forum

ingilizce bilenler belki faydalanır

Matrix Energetics

ComRad3 06-03-2010 12:10 PM

iki nokta tekniği ile çekim yasasının benzer özellikleri beni çok şaşırttı. sanki iki nokta tekniği çekim yasasının kestirme yolu.

Megavolt 12-03-2010 09:06 PM

Arkadaşlar kitabı halaa bulamadım merakımdam çatlamak üzereyim belki de çatladım :P . Hiç bi yerde yok .Kargoyla getirtmek istedim fakat büyük kitapçılar " Basımı durdurulmuş" diyor. Doğruluk payı varmıdır ?. Bulabilirsem nereden bulabilirim. Yardımı olabilecek veya olamayacak arkadaşlarıma teşekür ederim . Hepinize iyi akşamlar

silviya 13-03-2010 12:00 AM

Alıntı:

Megavolt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589334)
Arkadaşlar kitabı halaa bulamadım merakımdam çatlamak üzereyim belki de çatladım :P . Hiç bi yerde yok .Kargoyla getirtmek istedim fakat büyük kitapçılar " Basımı durdurulmuş" diyor. Doğruluk payı varmıdır ?. Bulabilirsem nereden bulabilirim. Yardımı olabilecek veya olamayacak arkadaşlarıma teşekür ederim . Hepinize iyi akşamlar

Ben de kitabı çok merak ediyorum malesef hiçbir sitede yok.Kitap kalmamış.Belki elinde kitap olan sevgili hayatımdegisti.com üyeleri bir iylik yapıp kitabı paylşamak isterler diye ümit ediyorum artık ve burdan seslenmek istiyorum.Elinde kitap olan varsa satmak veya okuduktan sonra tekrar geri göndermek suretiyle paylaşabilir mi?

eski 13-03-2010 12:11 AM

ben kitapyurdundan almıştım bir de oturduğunuz yerdeki kitapçılara söylerseniz yayınevinden getirtebilirler bulunamayan kitaplar için yapıyorlar rica edin vardır muhakkak bir yerlerde

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:10 AM.