Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

Belgin ∞ 11-07-2008 11:31 AM

Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:

mücevher Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
  Canım benim çakra dengelemek nerden çıktı bilmiyorum ama çakraların yerlerini biliyorsan niyet ederek bioenerjinle dengeleyebilirsin.Dengelemede sıralama şöyle oluyor 1-7,2-6,3-5.4 kalp çakrası olduğu için sadece ruh eşini bulduğunda onun kalbiyle dengeleyebilirsin.

Ben sana sedona yöntemi notlarını göndermedim mi?

Redflowers ım, bilgilerine hayran oldum. sedona yöntemi hakkındaki sözlerin bu konunun özeti mi? yani bunları bilmek yetiyor mu? yetmiyorsa eğer bahsettiğin notları rica etsem bana da gönderebilir misin canım??? 44

Canım benim bunları şakra dengelemek için soranlara yazdım.Sedona notları bende ayrıca var.Tabii ki verebilirim arkadaşların çoğuna gönderdim faydalı olacağını düşünerek.Buradan senin aracılığınla tekrar duyurayım isteyen bana özelden mail adresini atsın.Adrese gönderiyorum.
  Sevgiler.

TR-ance 11-07-2008 11:48 AM

Herkese SeLam..

Bugün Tam Doğru Birşey Mi Yaptım BiLmiyorum Ama Kötü Hisler Duyduğum Birine Kendi Negatif DuyguLarımı Aktardım Kuantum Alanında.. (Bana Çok Çektirmişti.. kizgin1 ) Şu An Çok RahaTlamış Bir Durumdayım Fakat Bunun Nasıl Bir Tepkimesi OLur Merak Ediyorum Onda.... Çünkü Negatif Enerjim FazLaymış ELLerimden Akarken Ciddi Bir Akım Hissettim.. Fakat Şu Anda Serbest Bıraktım.. Yani Bu Tarz İşLer İçin Matrix'î KuLLanmak Doğrumu Diye Düşünmüyorda DeğiLim.. dusun Çünkü Daha Önceden Bu BaşkLıkta Bunun Sınrını Sormuştum Ve Hayal Gücün Kadardır Cevabı ALmıştım.. Buda Hayal Gücü Sınırı İçindemi Acaba.. ? dusun

SevgiLer..

Lier22 11-07-2008 11:58 AM

ya arkadaşlar kusura bakmayın ama...
birazda cahilliğime verin ben burda bazen öyle şeyler okuyorum ki...
herkes dopdolu bir ben bomboşum gibi hissediyorum...
söylenenler yapılanlar akıllara zarar...
müthiş güzel yani...
reiki-Lucid-Meditasyon-Hipnoz-
ama ben nerden başlayacağımı bilmiyorum sanırım benim gibi kişiler de vardır...
bize birisi yardımcı olurda sa çok sevinirim...
yani şöyleki hiç bir şey bilmiyoruz farzederek...
hatta telkin dinleme usulleri ile ilgili...
bir konu açıp bi kurs gibi mesela yardımcı olurmusunuz...

ben mesela geçen akşam hipnoz dinlemeye çalıştım...
saolsun hayal ablam uyardı da aklım başıma geldi..

bak şimdi yazdıktan sonra acaba burda hepsi var da ben tembelmiyim biraz...
onuda düşündüm şimdi...
ama ben samimiyetinize inanarak yinede yolluyorum yazımı...
hadi size kolay gelsin...
eee büyük bir aile kolay değil... hismiley
smiliyface

stormguard 11-07-2008 12:01 PM

Alıntı:

SereniTy.. Nickli Üyeden Alıntı
Herkese SeLam..

Bugün Tam Doğru Birşey Mi Yaptım BiLmiyorum Ama Kötü Hisler Duyduğum Birine Kendi Negatif DuyguLarımı Aktardım Kuantum Alanında.. (Bana Çok Çektirmişti.. kizgin1 ) Şu An Çok RahaTlamış Bir Durumdayım Fakat Bunun Nasıl Bir Tepkimesi OLur Merak Ediyorum Onda.... Çünkü Negatif Enerjim FazLaymış ELLerimden Akarken Ciddi Bir Akım Hissettim.. Fakat Şu Anda Serbest Bıraktım.. Yani Bu Tarz İşLer İçin Matrix'î KuLLanmak Doğrumu Diye Düşünmüyorda DeğiLim.. dusun Çünkü Daha Önceden Bu BaşkLıkta Bunun Sınrını Sormuştum Ve Hayal Gücün Kadardır Cevabı ALmıştım.. Buda Hayal Gücü Sınırı İçindemi Acaba.. ? dusun

Kuantum alanı başkasına negatiflik göndermek için kullanırsan evrensel prensip gereği katlanarak sana geri dönecektir :) neyi ekersen onu biçeceksin, bu hiş şaşmaz ve ben bunu istediğini sanmıyorum, o yüzden oluşan negatif enerjiyi karşındakine göndermek için değil, kendi içinde dönüştürmek amacıyla bu yöntemi kullanmanı tavsiye ederim dostum. Benim önceki mesajlarımda, öfke duyduğum bir kişiye olan öfkemi kendi içimde iki nokta ile dönüştürdüğümü yazdığım bir mesajım vardı. Sevgiler.

TR-ance 11-07-2008 12:05 PM

Alıntı:

Storm Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

SereniTy.. Nickli Üyeden Alıntı
Herkese SeLam..

Kuantum alanı başkasına negatiflik göndermek için kullanırsan evrensel prensip gereği katlanarak sana geri dönecektir :) neyi ekersen onu biçeceksin, bu hiş şaşmaz ve ben bunu istediğini sanmıyorum, o yüzden oluşan negatif enerjiyi karşındakine göndermek için değil, kendi içinde dönüştürmek amacıyla bu yöntemi kullanmanı tavsiye ederim dostum. Benim önceki mesajlarımda, öfke duyduğum bir kişiye olan öfkemi kendi içimde iki nokta ile dönüştürdüğümü yazdığım bir mesajım vardı. Sevgiler.

Aslında HakLısınız.. Bende Başta Bir Sıkıntı Duymuştum Zaten.. O Enerjiyi Pozitife Çevirip Kendime KuLLanmak Varken NEden İkimizde Zarar GöreLim.. 4897 Teşekkür Ederim Mesajın İçin.. super

SevgiLer.. sapkal89

disik82 11-07-2008 12:21 PM

Alıntı:

Dex_Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
müthiş güzel yani...

onuda düşündüm şimdi...
smiliyface

benimde senden bir farkım yok aslında ama adil beyin seminerinden sonra öğrendiim şey şu oldu.güç bizim içimizde.biz o gücü nasıl kullanırsak o ona karşılık verior.bu yüzden alışkanlıkları kötü olanları bırakmalıyız ve sildiğimiz alışkanlığımız yerine hemen iyi birtanesinden yenisini koymalıyız.ben kitaplar almaya başladım okuyorum.bunlar, 100 de 100 düşünce gücü, bilinçaltının gücü, sedona yöntemi ve matrixe hükmedin al okumaya başla bence zamanla gücümüzü ele geçireceğiz ben buna inanıyorum.sevgiler....

Lier22 11-07-2008 12:26 PM

sen bir yerden başlamışşsın disik82
ama ben yapamıyorum...
daha planlı programlı olsa yaparım ama...
iyi bir öğrenciyimdir ama iyi bir araştırmacı değilim..
sanırım üstadlardan bir öneri ve çözüm gelir
smiliyface

Belgin ∞ 11-07-2008 12:28 PM

Alıntı:

Dex_Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
müthiş güzel yani...

onuda düşündüm şimdi...
smiliyface

Lier haklısın aslında biz harala gürele yazıyoruz.Yeterince açıklama yapmaya çalışsakta bazen bizimde eksik kaldığımız noktalar mutlaka oluyor.Ama soru cevap şeklinde gidildiğinde faydalı şeyler katabileceğimize inanıyorum.
Bu konuda soruların yöneltilebileceği bir başlık açmakgerek.Reiki,deepeat,sedona,eft,hipnoz,telkinl er,faydalı kitaplar ayrı ayrı yerlerde açıklamaları var fakat sorular içinde bir başlık açılmalı.Ben kendimce bildiklerimi paylaşmaktan sevinç duyarım yeter ki soru sorulsun.

Sevgiler.

Lier22 11-07-2008 12:33 PM

çok iyi olur redflowers...
şöyle diyeyim...
yani bunun en başı neresi...
ondan başlasak belli bir takvim içinde...
hani bir enstruman kursu gibi...
a sından başlayalım...
ben mesela EFT ve Reiki yapmak istiyorum...
bunlar bize ne kazandıracak nerden başlasak iyi olur...
belli gün veya saatlerde özellikle bundan faydalanmak isteyenleri de bir grup yaparak girişim yapsanız iyi olur diye düşünüyorum ...
smiliyface

Belgin ∞ 11-07-2008 12:36 PM

Pekala konuyu toplayalım.Ben bir konu açıyorum.Ordan devam edelim isterseniz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:59 PM.