![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
Sevgiler. |
Ynt: matrix'e hükmedin Herkese SeLam.. Bugün Tam Doğru Birşey Mi Yaptım BiLmiyorum Ama Kötü Hisler Duyduğum Birine Kendi Negatif DuyguLarımı Aktardım Kuantum Alanında.. (Bana Çok Çektirmişti.. kizgin1 ) Şu An Çok RahaTlamış Bir Durumdayım Fakat Bunun Nasıl Bir Tepkimesi OLur Merak Ediyorum Onda.... Çünkü Negatif Enerjim FazLaymış ELLerimden Akarken Ciddi Bir Akım Hissettim.. Fakat Şu Anda Serbest Bıraktım.. Yani Bu Tarz İşLer İçin Matrix'î KuLLanmak Doğrumu Diye Düşünmüyorda DeğiLim.. dusun Çünkü Daha Önceden Bu BaşkLıkta Bunun Sınrını Sormuştum Ve Hayal Gücün Kadardır Cevabı ALmıştım.. Buda Hayal Gücü Sınırı İçindemi Acaba.. ? dusun SevgiLer.. |
Ynt: matrix'e hükmedin ya arkadaşlar kusura bakmayın ama... birazda cahilliğime verin ben burda bazen öyle şeyler okuyorum ki... herkes dopdolu bir ben bomboşum gibi hissediyorum... söylenenler yapılanlar akıllara zarar... müthiş güzel yani... reiki-Lucid-Meditasyon-Hipnoz- ama ben nerden başlayacağımı bilmiyorum sanırım benim gibi kişiler de vardır... bize birisi yardımcı olurda sa çok sevinirim... yani şöyleki hiç bir şey bilmiyoruz farzederek... hatta telkin dinleme usulleri ile ilgili... bir konu açıp bi kurs gibi mesela yardımcı olurmusunuz... ben mesela geçen akşam hipnoz dinlemeye çalıştım... saolsun hayal ablam uyardı da aklım başıma geldi.. bak şimdi yazdıktan sonra acaba burda hepsi var da ben tembelmiyim biraz... onuda düşündüm şimdi... ama ben samimiyetinize inanarak yinede yolluyorum yazımı... hadi size kolay gelsin... eee büyük bir aile kolay değil... hismiley smiliyface |
|
SevgiLer.. sapkal89 |
|
Ynt: matrix'e hükmedin sen bir yerden başlamışşsın disik82 ama ben yapamıyorum... daha planlı programlı olsa yaparım ama... iyi bir öğrenciyimdir ama iyi bir araştırmacı değilim.. sanırım üstadlardan bir öneri ve çözüm gelir smiliyface |
Bu konuda soruların yöneltilebileceği bir başlık açmakgerek.Reiki,deepeat,sedona,eft,hipnoz,telkinl er,faydalı kitaplar ayrı ayrı yerlerde açıklamaları var fakat sorular içinde bir başlık açılmalı.Ben kendimce bildiklerimi paylaşmaktan sevinç duyarım yeter ki soru sorulsun. Sevgiler. |
Ynt: matrix'e hükmedin çok iyi olur redflowers... şöyle diyeyim... yani bunun en başı neresi... ondan başlasak belli bir takvim içinde... hani bir enstruman kursu gibi... a sından başlayalım... ben mesela EFT ve Reiki yapmak istiyorum... bunlar bize ne kazandıracak nerden başlasak iyi olur... belli gün veya saatlerde özellikle bundan faydalanmak isteyenleri de bir grup yaparak girişim yapsanız iyi olur diye düşünüyorum ... smiliyface |
Ynt: matrix'e hükmedin Pekala konuyu toplayalım.Ben bir konu açıyorum.Ordan devam edelim isterseniz. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:59 PM. |