![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin ben de dünkü desteği kaçırdım ama... bu günden itibaren bildiğim tüm yöntemlerle yanınızda olmaya çalışıcam ark5 Allah herkesin duasını dileğini biran önce gerçekleştirsin inşallah.. bizler de vesile olabilirsek ne ala... aslında henüz iki nokta konusunda pek başarılı olamadım b456 gerçi hiç tam olarak konsantre olup yapabileceğim bir ortam yaratamamıştım kendime... bi de önce küçük hedeflerle ön alıştırmalar yapmak lazım sanırım.. hemen büyük hedefler koymamalı... arketip kullanımını da tam olarak nasıl yapacağımı anlamadım dusun dün bu başlık altında yazılanları en başından tekrar okudum..notlar aldım.. kitabı bir kez daha gözden geçiricem... bu arada aslında epey veri biriktirmiş ve bir çok şey öğrenmiş olmama rağmen kendimle ilgili gerçekleşmesini çok istediğim bir konuda bir türlü eyleme geçemediğimi farkettim.. bunun yaşantıma son derece olumsuz yansımaları olduğumu gayet açık seçik görüyor olamama rağmen.. sevgili beyinciğim (alt beynim) benim çok da farkında olmadığım bir düşünce kalıbına kayıtsız şartsız... son derece itaatkar biçimde hizmet etmekte sanırım.. kafam öyle karıştı ki .. şu aşamada ne yapmam gerektiğini ayırdedemiyorum 4897 blinçaltımdaki bu olumsuz kalıbı en kolay nasıl keşfedebilirim acaba ?? kuantum düşünce tekniğinin geçerliliğine ve etkinliğine inanıyorum... bu konuda aklıma takılan bir kaç nokta da Bülent bey ve Hayal hanımın yazdıkları ile aydınlandı... çok..ama çoookkk teşekkür ediyorum hepinize.. sevgiyle ttli3 |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
Bugün BeLirLi AraLıkLarla Uygulamamı Yaptım Zaten.. ( Bana Göre EtkinLiği OLan ArketipLer.. ) Ayrıca 23.30'da da Buradayım Bütün VarLığımLa.. art56art56 SevgiLer... sapkal89 |
Ynt: matrix'e hükmedin ne güzel şeyler olmuş ben yokken bende hayırlı bir iş ve maaş istiyorum ne zamandır ama kendimle ilgili olanı bir türlü serbest bırakamadıgım için olmadı tabi ama bu gece arkadaşlar için pc 'nin baında olamasamda alarmı kurup size katılcam bildigim herşeyi seferber edicem.çoook güzeliz biz arkadaşlar alk78 |
Ynt: matrix'e hükmedin akşam ben ne yapacağımı bilmediğim için dua ettim, şimdi gördüm hayal ablanın yazısını. akşam 11.30 da bebeğin bacaklarını tutup karnına bakacağım değil mi 10 dk boyle mi duracağız. |
Ynt: matrix'e hükmedin Arkadaşlar bende bazı gelişmeler var fakat,kesinleşince yazmak en doğrusu diye düşünüyorum.Hepinize tekrar teşekkür ederim. Sevgiler. |
canım benim bu konunun 27- ve 28 inci sayfalarında benim bazı açıklamalarım var, bak bakalım belki işine yarar..sadece 2 noktada değil diğer uygulamalrdada işine yarayacağını sanıyorum.. |
|
|
Ynt: matrix'e hükmedin hayal ablacım sanemce ve pamuk için iş redflowers için fırsat dimi ama ayrıntı bilmedigim için nasıl imgeleme yapcam bilmiyorum.ben onları mutlu imgelesem olur mu? |
Ynt: matrix'e hükmedin güzellik böyle bişey işte kendimden bahsederken hiç banada yapılsın diye aklıma bile gelmedi o kadar yogundum ki arkadaslar için ne yapabilirim diye sonra hayal ablam sanada yapıyorum dedi gözlerim doldu valla 88a sevinçten bu sefer ama |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:32 PM. |