Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

flower 13-07-2008 01:46 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

ben de dünkü desteği kaçırdım ama...
bu günden itibaren bildiğim tüm yöntemlerle yanınızda olmaya çalışıcam ark5
Allah herkesin duasını dileğini biran önce gerçekleştirsin inşallah..
bizler de vesile olabilirsek ne ala...
aslında henüz iki nokta konusunda pek başarılı olamadım b456
gerçi hiç tam olarak konsantre olup yapabileceğim bir ortam yaratamamıştım kendime...
bi de önce küçük hedeflerle ön alıştırmalar yapmak lazım sanırım..
hemen büyük hedefler koymamalı...
arketip kullanımını da tam olarak nasıl yapacağımı anlamadım dusun
dün bu başlık altında yazılanları en başından tekrar okudum..notlar aldım..
kitabı bir kez daha gözden geçiricem...
bu arada aslında epey veri biriktirmiş ve bir çok şey öğrenmiş olmama rağmen
kendimle ilgili gerçekleşmesini çok istediğim bir konuda bir türlü eyleme geçemediğimi farkettim..
bunun yaşantıma son derece olumsuz yansımaları olduğumu gayet açık seçik görüyor olamama rağmen..
sevgili beyinciğim (alt beynim) benim çok da farkında olmadığım bir düşünce kalıbına kayıtsız şartsız...
son derece itaatkar biçimde hizmet etmekte sanırım..
kafam öyle karıştı ki ..
şu aşamada ne yapmam gerektiğini ayırdedemiyorum 4897
blinçaltımdaki bu olumsuz kalıbı en kolay nasıl keşfedebilirim acaba ??
kuantum düşünce tekniğinin geçerliliğine ve etkinliğine inanıyorum...
bu konuda aklıma takılan bir kaç nokta da Bülent bey ve Hayal hanımın yazdıkları ile aydınlandı...
çok..ama çoookkk teşekkür ediyorum hepinize..
sevgiyle ttli3

TR-ance 13-07-2008 04:08 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

SereniTy.. Nickli Üyeden Alıntı

Hayal Hanım Yalnızca AkşamLarı Mı Şifa ÇaLışması Yapıyoruz Enerjinin GüçLenmesi Adına ? Çünkü Benim Gibi Pek MeşguLiyeti OLmayan Arkadaşlar Gün İçerisinde YapabiLme Opsiyonuna SahipLer.. Kısacası Bu Opsiyonu KuLLanabiLirmiyim Yoksa Sadece AkşamLarımı Yapayım .. ?

SevgiLer Ve SaygıLar.. sapkal89

sevgili sereniTy içinden geldiği zaman gönder sen..ama akşamları toplu enerji göndermek, aynı ışık topu oluşturup güçlendirerek birden patlatma etkisi yaratır..her akşam 23.30 dada bize katılırsın

disikçiğim doğru söylüyorsun..kişi kendi hedeflerinde sonuca fazla kilitlendiği zaman enerjiyi serbest bırakamıyor..ve yine doğru söylüyorsun..dinimizde derhal kabul edilen üç duadan biride müminin mümine ettiği duadır..bu akşam bize katılırsan seviniriz..ayın 18 ine kadar sanemce, pamuk ve redflover için 2 nokta yapıyoruz..am 7 gün 18 zinde son kez yapıyoruz..ondan sonra başka arkaşlar için yapabiliriz..sevgiler

Bugün BeLirLi AraLıkLarla Uygulamamı Yaptım Zaten.. ( Bana Göre EtkinLiği OLan ArketipLer.. ) Ayrıca 23.30'da da Buradayım Bütün VarLığımLa.. art56art56

SevgiLer... sapkal89

aysegul_tirtil 13-07-2008 04:49 PM

ne güzel şeyler olmuş ben yokken bende hayırlı bir iş ve maaş istiyorum ne zamandır ama kendimle ilgili olanı bir türlü serbest bırakamadıgım için olmadı tabi ama bu gece arkadaşlar için pc 'nin baında olamasamda alarmı kurup size katılcam bildigim herşeyi seferber edicem.çoook güzeliz biz arkadaşlar alk78

Novos 13-07-2008 04:52 PM

akşam ben ne yapacağımı bilmediğim için dua ettim, şimdi gördüm hayal ablanın yazısını. akşam 11.30 da bebeğin bacaklarını tutup karnına bakacağım değil mi
10 dk boyle mi duracağız.

Belgin ∞ 13-07-2008 05:44 PM

Arkadaşlar bende bazı gelişmeler var fakat,kesinleşince yazmak en doğrusu diye düşünüyorum.Hepinize tekrar teşekkür ederim.
Sevgiler.

hayalayaz 13-07-2008 06:01 PM

Alıntı:

flower Nickli Üyeden Alıntı
ben de dünkü desteği kaçırdım ama...
bu günden itibaren bildiğim tüm yöntemlerle yanınızda olmaya çalışıcam ark5
Allah herkesin duasını dileğini biran önce gerçekleştirsin inşallah..
bizler de vesile olabilirsek ne ala...
aslında henüz iki nokta konusunda pek başarılı olamadım b456
gerçi hiç tam olarak konsantre olup yapabileceğim bir ortam yaratamamıştım kendime...
bi de önce küçük hedeflerle ön alıştırmalar yapmak lazım sanırım..
hemen büyük hedefler koymamalı...
arketip kullanımını da tam olarak nasıl yapacağımı anlamadım dusun
dün bu başlık altında yazılanları en başından tekrar okudum..notlar aldım..
kitabı bir kez daha gözden geçiricem...
bu arada aslında epey veri biriktirmiş ve bir çok şey öğrenmiş olmama rağmen
kendimle ilgili gerçekleşmesini çok istediğim bir konuda bir türlü eyleme geçemediğimi farkettim..
bunun yaşantıma son derece olumsuz yansımaları olduğumu gayet açık seçik görüyor olamama rağmen..
sevgili beyinciğim (alt beynim) benim çok da farkında olmadığım bir düşünce kalıbına kayıtsız şartsız...
son derece itaatkar biçimde hizmet etmekte sanırım..
kafam öyle karıştı ki ..
şu aşamada ne yapmam gerektiğini ayırdedemiyorum 4897
blinçaltımdaki bu olumsuz kalıbı en kolay nasıl keşfedebilirim acaba ??
kuantum düşünce tekniğinin geçerliliğine ve etkinliğine inanıyorum...
bu konuda aklıma takılan bir kaç nokta da Bülent bey ve Hayal hanımın yazdıkları ile aydınlandı...
çok..ama çoookkk teşekkür ediyorum hepinize..
sevgiyle ttli3

canım benim bu konunun 27- ve 28 inci sayfalarında benim bazı açıklamalarım var, bak bakalım belki işine yarar..sadece 2 noktada değil diğer uygulamalrdada işine yarayacağını sanıyorum..

hayalayaz 13-07-2008 06:05 PM

Alıntı:

caribbean Nickli Üyeden Alıntı
akşam ben ne yapacağımı bilmediğim için dua ettim, şimdi gördüm hayal ablanın yazısını. akşam 11.30 da bebeğin bacaklarını tutup karnına bakacağım değil mi
10 dk boyle mi duracağız.

khkh56 khkh56 khkh56 kendi yazdığım yazıyı unuttum.. hangi bebek..kimin bebeği diye düşündüm..dumura uğradım bir an..sonra hatırladım güldüm kendime.. sen yap... neyi vekil ettiğin sana kalmış..bebek değilde yastık bile olabilir..

hayalayaz 13-07-2008 06:08 PM

Alıntı:

aysegülll Nickli Üyeden Alıntı
ne güzel şeyler olmuş ben yokken bende hayırlı bir iş ve maaş istiyorum ne zamandır ama kendimle ilgili olanı bir türlü serbest bırakamadıgım için olmadı tabi ama bu gece arkadaşlar için pc 'nin baında olamasamda alarmı kurup size katılcam bildigim herşeyi seferber edicem.çoook güzeliz biz arkadaşlar alk78

ayşegülüm bir hafta..sanemce, pamuk ve redflowers için tplu bir şekilde yükselteceğiz enerjiyi, sonra sırada sen varsın bebeğim..bu arada sana 2 nokta yapmak isteyen arkadaşlar yapsınlar..ben yapacağım dememe luzum yok zaten şimdi senin idealindeki işi 2 noktalıyorum

aysegul_tirtil 13-07-2008 06:11 PM

hayal ablacım sanemce ve pamuk için iş redflowers için fırsat dimi ama ayrıntı bilmedigim için nasıl imgeleme yapcam bilmiyorum.ben onları mutlu imgelesem olur mu?

aysegul_tirtil 13-07-2008 06:14 PM

güzellik böyle bişey işte kendimden bahsederken hiç banada yapılsın diye aklıma bile gelmedi o kadar yogundum ki arkadaslar için ne yapabilirim diye sonra hayal ablam sanada yapıyorum dedi gözlerim doldu valla 88a sevinçten bu sefer ama

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:32 PM.