|  | 
| 
 Cevap: matrix'e hükmedin çok teşekkür ederim vakit ayııp cevapladığınız için... alk78 | 
| 
 Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı: 
 | 
| 
 Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı: 
 Çok teşekkürler gerçekten, Kitabı görmüştüm fakat fazla populer göründüğü için elime alıp konusuna bakmamıştım. Kaçırmamamı sağladığın için teşekkürler:)) Keyifli bir gün diliyorum İyi okumalar :))) (P.S: Ben bu ara "Kadın Şifacılar"ı okuyorum. Tarih boyunca kadınların şifacılık becerilerini ve toplumda durdukları yeri anlatıyor. Belgesel. Ama çok ilginç. Ben de bir şey tavsiye etmeden kaçmiim dedim.) | 
| 
 Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin Hımm, enteresaaannn :) Deneyenlerden doğruluğunu duymak çok güzel.  Merak içindeyim ben de deneyeceğim. | 
| 
 Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı: 
 | 
| 
 İçindeki Gücün Sırrını Keşfet Birçok kişisel gelişim kitabı okudum bu gün bu kitabı aldım Nuray Sayarının geçmişte yaşadığı sıkıntıları ve bunları nasıl aştığına dair açıklamalrının olduğu yol gösterici keyifle okuyacağınız bir kitap aynı zamanda kitabın telif geliri Türkiye Omurilik Felçliler Derneğine bağışlandığına dair açıklama varsmil56 | 
| 
 Cevap: İçindeki Gücün Sırrını Keşfet Alıntı: 
 | 
| 
 Cevap: matrix'e hükmedin iki nokta enerjisini şifada kullanabilen varmı? Bence eğitim almadan zor sanırım tekrar bağlantı ve kuantum dokunuş enerjilerini uygulamak kolay ama iki noktayı şifada kullanmak hiç de kolay görünmüyor... | 
| 
 Cevap: matrix'e hükmedin paylaşımlar için çok teşekkürler kitabı alıp okumayı çok istiyorum inşaallah tükenmemiştir. | 
| 
 Cevap: İçindeki Gücün Sırrını Keşfet Hımm, buna da bir bakmak lazım, çok teşekkürler, kitap önerileri çok iyi oluyor gerçekten. Bir kitap önerenin enerjisi bin olsun inşallah :))) | 
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:21 PM. |