Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

esyu_es 07-06-2010 09:52 AM

Cevap: matrix'e hükmedin

çok teşekkür ederim vakit ayııp cevapladığınız için... alk78

esyu_es 29-06-2010 03:49 PM

Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:

stormguard Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 63161)
Dün gece yatarken astral seyahat için 2 nokta yaptım.. ilk noktayı kendim, 2. noktayı astral boyut olarak belirledim. Uygulama bittikten sonra, astral çıkış için basit bi imajinasyon yarattım, yukarıdan bir halat sarkıyor ve bende astral bedenimin elleriyle onu tutup kendimi yukarı çekiyorum şeklinde. Hayatımın en hızlı ve en kolay çıkışı oldu :) ( 15 saniye falan sürdü sanırım )
Richard'cığıma bu yöntemi bulduğundan ötürü teşekkür ediyorum art56art56

çok güzel de anlamadığım bir şey var cevap verirsenin çok mutlu olacağım şimdi iki nokta belirledik bu tamam... sonra aralarında hayal ederek bağ kurduk (burada anladığım birbirine bağlayan ışıklı ip gibi bir şey..) çekim gücünü hisettik ok.. bırakıp öyle mi hayal kuracağız yoksa noktalar olduğu gibi kalacak mı.. yani bunu parmaklarımızla yaptığımız varsayalım... hayal ederken parmaklar olduğu yerde kalacakmı.. en son ne yapacağız. ellerimizi ve/veya noktaları bırakırken...

Alexandra 02-07-2010 12:09 PM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 57514)
http://www.derki.com/mambo/images/banners/matrix.gif

matrix'e hükmedin
safir yayınları'nın yeni kitabı: "matrix'e hükmedin".

çevrelendiğimiz dünyanın sadece beynimizde oluştuğunu ve beş duyumuz sayesinde anlam kazandığını biliyor musunuz? peki ya bu çevrelendiğimiz dünyanın sadece bir yanılsama, bir matrix olduğunu söylesem? belki matrix filmini hatırladınız... peki matrix'i aşabileceğinizi ve gerçeğe adım atabileceğinizi söylesem bana inanır mıydınız? kendi kaderinizi belirlemeye ne dersiniz? bu gerçeğin içinde en hızlı şifanın, en hızlı dönüşümlerin yattığını biliyor musunuz? matrix'e hükmedebilme becerinizi bu kitapta anlatılan detaylı yöntemlerle elde edebileceğiniz olasılığına hazır mısınız? bu kitap, size bu konuda meydan okuyor ve sizi gerçeğe davet ediyor.

1997’de dr. bartlett hayatının akışını tamamıyla değiştirecek bir olay yaşadı. niyetini odaklayarak ve hastalarına hafiften dokunarak onları fiziksel, zihinsel ve ruhsal olarak dengelerine kavuşturabilmekte, onları yıllardır hastalığa mahkum eden yanlış sıralanmaları anında değiştirebilmektedir. en şaşırtıcı olanı ise bunu yapmayı herkese öğretebilmesidir. sağlıklı olma yetkisini elinde bulundurmak isteyen milyonlarca insan bu fenomeni bu kitapta bulacaktır. bu kitap, kuantum fiziğinin temel prensiplerini kullanan, kolayca tekrarlanabilir bir değişim ve sonuç odaklı bir yöntem sunar. bu kitap sayesinde kendi yaşamınızı dönüştürmek ve iyileştirmek için yaratıcı güçlerinizi harekete geçirmeyi öğreneceksiniz.

"richard bartlett bu dünyaya verilmiş paha biçilmez bir hediye. o bu gezegendeki olasılık sınırlarını aşan ve neler yapabileceğimiz konusunda hepimizi çok ileri boyutlara taşıyan nadir insanlardan biri."

-- rhonda byrne, the secret kitabının yazarı

"matrix'e hükmedin sadece sınırlarımızı aşmakla kalmıyor, sağlık konusunda çok hızlı dönüşümleri nasıl sağlayacağımızla ilgili yeni bilgileri de bize yüklüyor. ben uzun yıllardır kişisel dönüşüm alanında çalışıyorum ve rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki; bu kitaptaki bilgiler neyin mümkün olduğuyla ilgili bütün algılarınızı değiştirebilir."

-- john j. la valle, m.b.a., nlp master trainer ve persuasion engineering™ kurucusu

"matrix'e hükmedin, güçlü, çok yönlü, kolay öğrenilebilen ve uygulanması basit bir yöntem. hiç bir şifa yöntemiyle de sınırlanmamıştır. ondört yılı aşkın süredir, fiziksel, duygusal hastalıkları ve ölümcül vakaları gözlemledim ve bu durumların tamamen değiştiğine şahit oldum. dr. bartlett'in metodu hiçbir iyileştirme modelinde rastlamadığım kadar olağanüstü ve müstesna, bu nedenle dr. bartlett'in yöntemleri benim üzerinde çalıştığım iyileştirme biçimlerinin en ayrıcalıklı olanları arasındadır. bu kitap, okuyan herkese inanılmaz faydalar sağlayacaktır."

-- christopher hegarty, ph.d., alternative medicine magazine editörü

Çok teşekkürler gerçekten,

Kitabı görmüştüm fakat fazla populer göründüğü için elime alıp konusuna bakmamıştım. Kaçırmamamı sağladığın için teşekkürler:))

Keyifli bir gün diliyorum
İyi okumalar :)))

(P.S: Ben bu ara "Kadın Şifacılar"ı okuyorum. Tarih boyunca kadınların şifacılık becerilerini ve toplumda durdukları yeri anlatıyor. Belgesel. Ama çok ilginç. Ben de bir şey tavsiye etmeden kaçmiim dedim.)

Alexandra 02-07-2010 12:13 PM

Hımm, enteresaaannn :) Deneyenlerden doğruluğunu duymak çok güzel.

Merak içindeyim ben de deneyeceğim.

esyu_es 02-07-2010 03:02 PM

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 66581)
SELamlar..

Bugün Matrix'in Cansız Nesnelerde de Uygulanabildiğini Gördüm Ve Gerçektende Çok Şaşırdım.. smiliyface Bugün BiLgisayarıma Zamanda YoLculuk Yapayım Dedim.. Bunu Yapmamın Sebebi İşLemci Fanının Çok Bağırmasıydı.. ( ÖyLe BöyLe DeğiL Ama 4897 ) Neyse Kasayı 2 YıL Öncesine Götürdüm Ve BiLgisayarımdaki TozLarın %80 Kadarının Yok OLduğunu Görmeyeyim Mi 5 Dakika İçinde.. sevincli Vallahi Çok Şaşırdım Çünkü Bu Kadarını BekLemiyordum DiyebiLirim.. smil56

Herkese SevgiLer Ve SaygıLar.. sapkal89

selamlar... bu zaman yolculuğunu nasıl yapıyorsunuz... banada öğretseniz...çok mutlu olurum... cilgin897

gardenrosemenekse 03-07-2010 10:52 PM

İçindeki Gücün Sırrını Keşfet

Birçok kişisel gelişim kitabı okudum bu gün bu kitabı aldım Nuray Sayarının geçmişte yaşadığı sıkıntıları ve bunları nasıl aştığına dair açıklamalrının olduğu yol gösterici keyifle okuyacağınız bir kitap aynı zamanda kitabın telif geliri Türkiye Omurilik Felçliler Derneğine bağışlandığına dair açıklama varsmil56

gardenrosemenekse 03-07-2010 11:18 PM

Cevap: İçindeki Gücün Sırrını Keşfet

Alıntı:

gardenrosemenekse Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755894)
Birçok kişisel gelişim kitabı okudum bu gün bu kitabı aldım Nuray Sayarının geçmişte yaşadığı sıkıntıları ve bunları nasıl aştığına dair açıklamalrının olduğu yol gösterici keyifle okuyacağınız bir kitap aynı zamanda kitabın telif geliri Türkiye Omurilik Felçliler Derneğine bağışlandığına dair açıklama varsmil56

Arkadaşlar sözünü ettiğm kitabın adı ( İçimdeki Gücün Sırrını Keşfet)

gardenrosemenekse 10-07-2010 08:46 AM

iki nokta enerjisini şifada kullanabilen varmı? Bence eğitim almadan zor sanırım tekrar bağlantı ve kuantum dokunuş enerjilerini uygulamak kolay ama iki noktayı şifada kullanmak hiç de kolay görünmüyor...

ilkimce 14-07-2010 12:59 PM

paylaşımlar için çok teşekkürler kitabı alıp okumayı çok istiyorum inşaallah tükenmemiştir.

Alexandra 06-08-2010 12:14 PM

Cevap: İçindeki Gücün Sırrını Keşfet

Hımm, buna da bir bakmak lazım, çok teşekkürler, kitap önerileri çok iyi oluyor gerçekten.
Bir kitap önerenin enerjisi bin olsun inşallah :)))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:21 PM.