![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin İki noktayı ve bengusunun bonuslu sayfasını da okumanı tavsiye ederim delitay... |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
|
Cevap: matrix'e hükmedin bengusunun yazdığı " evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi" başlıklı konu ttli3 Sevgiler |
|
Cevap: matrix'e hükmedin Sizce kitabın tamamını okuduktan sonra mı uylamalara başlasak yoksa her anlattığını uygulayarak mı devam edelim :) |
Cevap: matrix'e hükmedin Herkese Selamlar... burada yazılanları okuyunca çok mutlu oldum.. yalnız denemelerimden henüz bir sonuç almı değilim... Dün kitabı okudum sanırım tekrar okumam gerekli... bu konu ile ilgili tüm forum sayfalarını hatmeme rağmen uygulamayı yapıp başarılı olmuş arkadaşlara bir kaç sorun olacak.. lütfen yönlendirme yapmayın çünkü bütün samimiyetimle söylüyorum günlerdir forum sayfalarını okuyorum... 1- iki nokta yapıldığında çekim hissedildikten sonramı istediğimiz şeyle ilgili imgeleme yapıyoruz yoksa başlarkenmi imgeleme yaparak bağlantı kuruyoruz ? 2- serbest bırakma yöntemi dediğiniz tam olarak nedir... maalesef tecrübe edemediğimiz için yaptıktan sonra merak ediyoruz be aklımızdan çıkmıyor basit bir şeyde olsa... 3- imgeleme yaparken konuşabiliyormuyuz yani olmasını istediğimiz şeyi seslendiriyormuyuz yoksa sadece düşünüyormuyuz... |
Cevap: matrix'e hükmedin selamlar, belki defalarca sorulmus ve cevaplanmistir ama sayfalarin hepsini okuyamadim dogal olarak. ve soyle bir sorum var. dun gece iki nokta calismasi denemelerimde ilk kez degisik bisey oldu. yastik uzerinde calisiyordum ve ellerim asagi yukari 30 saniyede bir birer cm birbirine dogru cekildi miknatis gibi. ve sonunda iki elim birbirine kavustu. tabiki o anki his,bag kurabilme,hiclikte olabilme vs onemli ama bu miknatislanma da dogru yapabildigime isaretmidir ? tesekkurler.. |
2) Serbest bırakma dediğimiz şey GÜVEN dir. İsteğimiz her ne olursa olsun, onu dile getirdikten sonra olacağına olan İTİMAT tır. O istenilen şey bizim ve bütünümüzün hayrına olan bir durum ise, onu yaşayacağımıza olan İNANÇ tır. GÜVEN duygusunun olduğu yerde sorgulamaya gerek olmaz, beklemeye, meraklanmaya ihtiyaç duyulmaz. Biz gerekli yerlere isteğimizi belirtmişsizdir, yapılması gereken tek şey onun hayatımıza geleceği ana sevgiyle kucak açmaktır. 3) Bu tamamen kişisel bir durum. Yani isterseniz imgeleme esnasında isterseniz çalışma sonrasında sesli bir şekilde 'Ben ....... ........ . (isim soyisim söylenir) şu şu şu dileğimin benim ve bütünüm hayrına olacak şekilde hayatıma kolaylıkla girmesine niyet ediyorum. Bu dileğimi ve daha iyisini sevgiyle kabul ediyorum' diyebilirsiniz. Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin tesekkurler Redflowers,cok sevindim ;) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 AM. |