![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin İnsanlar bu kitaba niye bu kadar taktı anlamıyorum. Kitap gerekli mi merak ettim? |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
yazdıklarını heyecanla takip ediyorum.. |
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaşlar baya bir sayfa okudum, kitaptan alıntılarda dahil olmak üzere, kendi kitabımıda sipatiş ettim gelecek bikaçgüne ama o gelene kadar bu 2 nokta teknigini anladgım kadarı ile calısmak istedim pratik için, yalnız bende bir sorunmu var bilemiyorum ama hangi yüzeye dokunursam dokunayım elim hiçbiryere yapısmıyo,hareketsiz kalmıyo yada ne biliyim dokundugum yerde hiç farklı bi enerji hissedemiyorum heryeri aynıymıs gibi geliyo neutrali5 işin bu kısmını çözemedim birtürlü ben nasıl hissedicem bu 2 noktayı |
|
|
gerekli değil. |
Cevap: matrix'e hükmedin Merhaba arkadaşlar.Yazılarınızı uzun zamandır takip ediyorum.Doğruluğundan hiç bir şüphem yok.Şuan moralim çok bozuk.Çalıştığım işyerinde 5 aydır maaş alamıyoruz.İlerdede alacağımı zannetmiyorum.İş değiştirmek istiyorum ama bundada yaş problemi oluştu.Aslında ne kadar problem olmasada problem yaptılar.Çerkezköye kipa açılıyor ve ben oraya girmek istiyorum.Başvurumu yaptım ama soruşturduğuma göre tercihleri daha gençlerden başlıyorlarmış ben çokmu yaşlıyım yaşım 32.Ben kitabı okumadım fakat sizlerin anlatımlarıyla yapmaya çalışıyorum.Moralim bozuk olduğu içinden kendimi tam veremiyorum.Sizden ricam iki noktayı benim için uygularmısınız.Herkese teşekkür ederim.. |
Cevap: matrix'e hükmedin arzu ettiğniz işe girmenizi dilerim yaşınız henüz çok genç orası olmazsa moralinizi bozmayın sizin için daha hayırlı bir iş mutlaka sizi bekliyordur |
Cevap: matrix'e hükmedin hala beceremiyorum... su noktaları birtürlü hissedemedim, kitabımda hala gelmedi , arkadaslar yanlısmı yapıyorum yoksa? kendimde yada herhangi bi yüzeyde bir nokta arıyorum sert,yapıskan hareketsiz ama heryer aynı gibi geliyo... rasgele 2 nokta seciyorum bende sonrada birine ben digerine olmasını istedigim sey diorum sonra sanki olmus gibi hayal ediyorum... bu kadarmı? noktaların birleştigini düşünün falan yazılmıstı biyerde orasını pek anlayamadım hy789 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 AM. |