Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

vitamin61 08-05-2010 01:14 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

İnsanlar bu kitaba niye bu kadar taktı anlamıyorum. Kitap gerekli mi merak ettim?

hayathan 09-05-2010 08:53 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 708922)
y789sevgili hayathan senin engin bilgilernden çok faydalandım.daha sonra pc bozulunca uzak kaldım sizlerden.benim aslında hiç hayal kurma becerim yoktur.ailem bu konuda hayalimin tam ortasında devreye girip gerçeğe dönmem için ellerinden geleni yaparlar.hayallerim hep kısa oluyor bu yüzden.ama imgelemeyi iyi yapıyorum demekki sonuç hep başarılı oluyor bu konuda mütevazi olamıcamy789senin yazını görünce çok sevindim.bilgilerinize ihtiyacımız var.paylaşırsanız sevinirim.k8908

Hakkıımda yazdığın güzel yazıların için sana çok teşekkür ediyorum. Kendin hakkında çok mütevazı davranıyorsun. Senden herkes öyle güzel bilgiler alıyorki.. Yeniden buraya gelip paylaştığın bilgilerinle içimi ısıt tın. Bundan sonra seni bu sayfalarda görebilmeyi çok isterim..

yazdıklarını heyecanla takip ediyorum..

Water_Nymph 14-05-2010 01:26 PM

arkadaşlar baya bir sayfa okudum, kitaptan alıntılarda dahil olmak üzere, kendi kitabımıda sipatiş ettim gelecek bikaçgüne ama o gelene kadar bu 2 nokta teknigini anladgım kadarı ile calısmak istedim pratik için, yalnız bende bir sorunmu var bilemiyorum ama hangi yüzeye dokunursam dokunayım elim hiçbiryere yapısmıyo,hareketsiz kalmıyo yada ne biliyim dokundugum yerde hiç farklı bi enerji hissedemiyorum heryeri aynıymıs gibi geliyo neutrali5 işin bu kısmını çözemedim birtürlü ben nasıl hissedicem bu 2 noktayı

tülsüm 14-05-2010 01:44 PM

Alıntı:

Water_Nymph Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746877)
arkadaşlar baya bir sayfa okudum, kitaptan alıntılarda dahil olmak üzere, kendi kitabımıda sipatiş ettim gelecek bikaçgüne ama o gelene kadar bu 2 nokta teknigini anladgım kadarı ile calısmak istedim pratik için, yalnız bende bir sorunmu var bilemiyorum ama hangi yüzeye dokunursam dokunayım elim hiçbiryere yapısmıyo,hareketsiz kalmıyo yada ne biliyim dokundugum yerde hiç farklı bi enerji hissedemiyorum heryeri aynıymıs gibi geliyo neutrali5 işin bu kısmını çözemedim birtürlü ben nasıl hissedicem bu 2 noktayı

bence acele etmemelisin.sudem8 in iki noktacınız geldi yazısını takip et derim ben size.deneyimleri okudukça insan daha bi şevkleniyor çünkü.ben geçen gün hamile bayanların aşermesi gibi çok sevdiğim bir yiyeceği okadar çok düşledim ki anlatamam.aklıma geldi hemen iki nokta tekniğini uyguliyim dedim çok biliyomuşum gibi.ne oldu bilin bakalım.niyetlendiğim şey gerçekten ama gerçekten oldu.sevinclihe he ama zamanı yanlış ayarlamışım herhaldeki 1 gün sonra oldudl67bende dedimzaten bu işte bi eksiklik var diyedusun2umarım bu konuda bizde ustalaşabiliriz.tekrar tekrar deneyin iyice konsantre olun enerjiyi hissedeceksiniz.diyene de bak diyosunuz değilmi daha zamanını bile ayarlayamıyorum....girlhaha

sudem8 14-05-2010 03:09 PM

Alıntı:

tülsüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746882)
bence acele etmemelisin.sudem8 in iki noktacınız geldi yazısını takip et derim ben size.deneyimleri okudukça insan daha bi şevkleniyor çünkü.ben geçen gün hamile bayanların aşermesi gibi çok sevdiğim bir yiyeceği okadar çok düşledim ki anlatamam.aklıma geldi hemen iki nokta tekniğini uyguliyim dedim çok biliyomuşum gibi.ne oldu bilin bakalım.niyetlendiğim şey gerçekten ama gerçekten oldu.sevinclihe he ama zamanı yanlış ayarlamışım herhaldeki 1 gün sonra oldudl67bende dedimzaten bu işte bi eksiklik var diyedusun2umarım bu konuda bizde ustalaşabiliriz.tekrar tekrar deneyin iyice konsantre olun enerjiyi hissedeceksiniz.diyene de bak diyosunuz değilmi daha zamanını bile ayarlayamıyorum....girlhaha

canım çok tatlısınız ya burdan bile enerjinizi hissediyorum.burda olduğunuz için sizi kutluyorum inanıyorum ki sizde kurban rolünden çıkıp kahramanlığa çıktığımız bu yolda hep birlikte adım atacağız...y789

ComRad3 14-05-2010 03:29 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746064)
İnsanlar bu kitaba niye bu kadar taktı anlamıyorum. Kitap gerekli mi merak ettim?

gerekli değil.

xeon 15-05-2010 11:11 AM

Merhaba arkadaşlar.Yazılarınızı uzun zamandır takip ediyorum.Doğruluğundan hiç bir şüphem yok.Şuan moralim çok bozuk.Çalıştığım işyerinde 5 aydır maaş alamıyoruz.İlerdede alacağımı zannetmiyorum.İş değiştirmek istiyorum ama bundada yaş problemi oluştu.Aslında ne kadar problem olmasada problem yaptılar.Çerkezköye kipa açılıyor ve ben oraya girmek istiyorum.Başvurumu yaptım ama soruşturduğuma göre tercihleri daha gençlerden başlıyorlarmış ben çokmu yaşlıyım yaşım 32.Ben kitabı okumadım fakat sizlerin anlatımlarıyla yapmaya çalışıyorum.Moralim bozuk olduğu içinden kendimi tam veremiyorum.Sizden ricam iki noktayı benim için uygularmısınız.Herkese teşekkür ederim..

gardenrosemenekse 15-05-2010 11:47 AM

arzu ettiğniz işe girmenizi dilerim yaşınız henüz çok genç orası olmazsa moralinizi bozmayın sizin için daha hayırlı bir iş mutlaka sizi bekliyordur

Water_Nymph 15-05-2010 11:37 PM

hala beceremiyorum... su noktaları birtürlü hissedemedim, kitabımda hala gelmedi , arkadaslar yanlısmı yapıyorum yoksa? kendimde yada herhangi bi yüzeyde bir nokta arıyorum sert,yapıskan hareketsiz ama heryer aynı gibi geliyo... rasgele 2 nokta seciyorum bende sonrada birine ben digerine olmasını istedigim sey diorum sonra sanki olmus gibi hayal ediyorum... bu kadarmı? noktaların birleştigini düşünün falan yazılmıstı biyerde orasını pek anlayamadım hy789

xeon 17-05-2010 12:28 PM

Alıntı:

gardenrosemenekse Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746977)
arzu ettiğniz işe girmenizi dilerim yaşınız henüz çok genç orası olmazsa moralinizi bozmayın sizin için daha hayırlı bir iş mutlaka sizi bekliyordur

Teşekkür ederim arkadaşım iyi niyetin için..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 AM.