Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

entermatrix 08-04-2010 06:53 AM

Cevap: matrix'e hükmedin

merhaba arkadaşlar.
kitabı bulamıyorum. baskısı yok.
kitabı okuyanlar eğer isterlerse bana kiraya verebilirler yahut satabilirler.
ilgilenirseniz sevinirim.
teşekkürler.

YESHAPPY 09-04-2010 01:14 PM

Asla asla demeyelm diyorum artık :) 2.5 -3 hafta oldu sanırım d&r a siparişi vereli. Bugün aradılar. Kısmetse kitabımı alıyorum bugün. Bu mağazaya sorun. Hiç bulamazsanız ben bir şekilde öğrenip e-kitap haline getirmeyi çalışacağım. Sanıyorum kitap zor bulunduğu için yasadışı bir durum olmaz bunu yapmam. Olursa uyarın hiç denemeyeyim. İyi günler herkese.

Belgin ∞ 09-04-2010 01:20 PM

bulunduğunuz şehri özel mesajla yollayabilirseniz istediğiniz bir kargoyla gönderebilirim ben. kitap satmak adetim değildir, onun yerine siz de bana içinizden geçen bir kitabı hediye edebilirsiniz sevincli bana yakın olan yurtiçi ve mng kargoları var :)

hayallerimgerçekleşiyor 09-04-2010 04:08 PM

Bu kitabı araştırdım D&R başka bir şehirden 1 haftada getirtti, yalnız ben 30 sf okuduktan sonra nedendir bilinmez kitaba elimi bir türlü süremedim:( anlamadım nedenini öyle çok okuyup yapmak istiyordumki neden böyle oldu bilmiyorum, bazen okumaya ara veriyorum sonra devam ediyorum. Şimdi sizin yazılarınızı okuyunca kitabı yeniden okuma hevesi geldi teşekkürler.

skynet 11-04-2010 02:49 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 612102)
Asla asla demeyelm diyorum artık :) 2.5 -3 hafta oldu sanırım d&r a siparişi vereli. Bugün aradılar. Kısmetse kitabımı alıyorum bugün. Bu mağazaya sorun. Hiç bulamazsanız ben bir şekilde öğrenip e-kitap haline getirmeyi çalışacağım. Sanıyorum kitap zor bulunduğu için yasadışı bir durum olmaz bunu yapmam. Olursa uyarın hiç denemeyeyim. İyi günler herkese.

hiç deneme bencebad45

YESHAPPY 11-04-2010 06:27 PM

Kitabı okudum sonunda. Denedim iki nokta tekniğini;ama en ufak birşey hissetmedim. Deneye deneye olacak inşallah...

ozlem1970 25-04-2010 04:46 AM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591424)

sanırım yapay zeka gibi izlememişim filmi... neyse pek te önemli değil, önemli olan hayatınıza kattığı... işinize yarıyorsa ne ala :)

sağlıcakla.
sapkal89

merhaba herkese;

matrix le ilgili ( filmi) birçok şey yazılmış hatta bir arkadaşımız da inanılmaz bir hayalürünü demiş.ben hayattaki hiç bir şeyn tesadüf olduğuna inanmıyorum.bunlarıda örnek vererek sizlere hatırlatmak istiyorum.
denizler altında 20 bin fersah yazıldığında henüz denizaltı icat edilmemişti.80 günde devrialem yazıldığında da daha zeplinler falan yoktu.böyle bir sürü örnekler verebiliriz.bu yüzden birşeyi okurken yada seyrederken onun tamamen hayalürünü olmasını düşünmemeliyiz.belki bunları yazanlar çekim yasasını uyguladılar ve yıllar sonra insanlık bunu icat etti.veya yazanlar bunların olacağını zaten biliyorlardı vs vs vs

iyi ki varsınız

sudem8 25-04-2010 12:19 PM

arkadaşlar kitabı bulamadım diye üzülmeyin ben kitabı alıp okumadan başa rmış biri olarak sitedeki açıklamalardanşkitabın aılntılarından faydalandım.birde bu işi başaran bir arkadaş yardımcı oldu.kitap bana daha karmaşık geldi.iki noktacınız geldiii yani benim günlüğüm matrixe hükmedin formlarını baştan aşağıya okuyun çok açıklamalar yaptım[kendi günlüğümde].herkes yapabilir zor değil gözünüzde zorlaştırıp güçleştirmeyin.başarırım diye baqşlayın kolay gelsin.okumadan kolayca yapılacak birşeyde değil çok okumak ve anlamak gerekiyor.sorulan sorular cevaplar var formda bunları dikkatlice takip edin faydasını göreceksiniz.kolay gelsinhpm2

pimpinella anisum 28-04-2010 11:47 AM

Arkadaşlar ben de SUDEM ablama katılıyorum,, hatta ilk önce kitabı okursanız size daha zor ve anlaşılmaz gelebilir.İnanın bu forumdaki
-Matrixe Hükmedin
-Matrixe Hükmedin den Alıntılar veeeee
-İki Noktacınız Geldiiii krzm67
konularını okumanız yeterli
Kitap ta kitap diye tututurmayın zira bu forumda, bu konu daha anlaşılır ve açıklamalı şekilde uzuuun uzuuun yazıldı.Üşenmeyin baştan sona okuyun yukarda belirttiğim konuları, gerçekten kitapta burada yazılanların eksiği var fazlası yok.
Umarım kimseyi kızdırmamışımdırutananadam

ComRad3 28-04-2010 06:32 PM

Alıntı:

güneş1304 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 708723)
Arkadaşlar ben de SUDEM ablama katılıyorum,, hatta ilk önce kitabı okursanız size daha zor ve anlaşılmaz gelebilir.İnanın bu forumdaki
-Matrixe Hükmedin
-Matrixe Hükmedin den Alıntılar veeeee
-İki Noktacınız Geldiiii krzm67
konularını okumanız yeterli
Kitap ta kitap diye tututurmayın zira bu forumda, bu konu daha anlaşılır ve açıklamalı şekilde uzuuun uzuuun yazıldı.Üşenmeyin baştan sona okuyun yukarda belirttiğim konuları, gerçekten kitapta burada yazılanların eksiği var fazlası yok.
Umarım kimseyi kızdırmamışımdırutananadam

evet okumak yeterli ama arketip ve zamana yolculuğu kimse anlatmamış. belki onun için almak isteyen var.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:37 AM.