![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin nasıl olacak yapabilrisem ben de varım super |
Ynt: matrix'e hükmedin Tabbiki arkadaşımız için zaman ayırırız ama önce sanemce nasıl bir iş istiyor onu söylesin ki ona göre 2 nokta yapmaya çalışalım.İşl için olursa pamuk içinde 2 nokta yaparız. |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
inşallah bu mesaj gider. güzel arkadaşıma istediği işin olması için böyle bir çalışma başlatan Hayal Ablam a da sevgiler.... |
Ynt: matrix'e hükmedin Hayal ablam, bitanem, meleğim ayyy ağalrım da ben şimdi ama mutluluktan kiss3 bu nasıl bir yürektir, nasıl bir sevgidir, nasıl bir birlikteliktir ark5 çok teşekkür ederim ablamm duygularımı ifade edecek kelime bulamıyorum ttli3 kiss3 kiss3 kiss3 Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin mavifirca kiss3 pamuk kiss3 storm kiss3 güneş kiss3 mücevher kiss3 redflowers kiss3 caribbean kiss3 duru79 kiss3 HAYAL ABLAM kiss3 sizlere ne diyim ben ttli3 ben iş bulmuş kadar mutluyum şu an... coştum.. taştım.. sevginiz, enerjiniz, o güzel yürekleriniz okadar duygulandırdı ki beni... duygularımı ifade etmekte kelimeler yetersiz kaldı blissy Atakan beeeeey teşekkür etmek karma vermek kesmedi beni nerdesiniz ne yapabilirim söyleyin girlhaha hepinizi çok seviyorum.. teşekkür etmek çok yalın kalsa da çok teşekkür ederim hepinize kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin Hayal ablam peki ben ne yapacağım kendim için dusun |
Ynt: matrix'e hükmedin canlarım için bütün dualarımla bende yanınızdayım...http://img361.imageshack.us/img361/3774/0173ym.gif sanemcem pamukcum...http://img231.imageshack.us/img231/8475/729qz.gif rabbim gönlünüze göre iş versin bol kazançlı bereketli ve huzurlu... 96 |
Ynt: matrix'e hükmedin Sevgili Sanemce, ben az önce tek basima iki noktayi senin icin yaptim, hayalayazi bekliyorum simdi, hep beraber daha etkili olur herhalde. Lütfen kendini tesekkür konusunda strese sokma. Iki dakikalik bir olay, herkesin kolayca zaman verebilecegi birsey. Hem kendimizi gelistirmek icin önümüze cikmis olan güzel bir firsat sung66 Lütfen rahat ol, sevgiler, bu isi olmus bil diyorum smiliyface |
Ynt: matrix'e hükmedin suzzy canım çok teşekkür ederim.. bu sinerji karşısında çözülmeyecek problem varmıdır sevincli Allaaaaaaah kim tutar beni ttli3 hepiniz harikasınız kiss3 Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin mavifirca hayatım boyunca bu desteği görmem gerekenlerden, asıl göstermesi gerekenlerden görmüş olsaydım şimdiye dek ihya olmuştum ben.. ne yaptıysam kendi çabalarımla yaptım bunca zaman.. işte bizim forumumuzun özelliği 25889 25889 "birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için" sözünün en güzel kanıtı.. ifade biçimime çok güvenirdim ama duygularımı ifade etme de çok yetersiz hissettim kendimi.. sadece teşekkür edebiliyorum kiss3 Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:13 AM. |