![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
|
kitabın yöntemi anlatan kısmını size özel mesaj olarak yolladım. |
Cevap: matrix'e hükmedin doremifasollasi arkadaşım o film hayal ürünü değil sadece, bir felsefe barındırıyor. bana göre bir dönüm noktası. |
Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin Arkadaşlar biri Radyodan öğrendiğini söylemişti. aşağıda radyo kaydı var. ingilizce bilene kolay gelsin diyorum. Radyo ses kaydı |
Cevap: matrix'e hükmedin Bu 144 sayfanın tamamını okudum. kitaptan alıntılar yapılmış.çeviri çok berbat. ama yine de bu sayfalarda yeterli bilgi yok. mesela kuantum alanın tarifi konusunda bir bilgi elde edemedim.farkındalığım biraz yükselmiş olsa da henüz bu yöntemi kavramış değilim. Bu konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilmek için ingilizce bilmek şart. bir de Dr. Richard bu konuyla ilgili bir DVD hazırlamış. o da tabii ingilizce. içeriğini de bilmiyoruz maalesef. |
Cevap: matrix'e hükmedin etrafımızı çevreleyen dünyanın göründüğü gibi olmadığını, zihnimizin gösterdiği şekilde varlık ve cisimleri tanıdığımızı, aslında herşeyin enerjiden ibaret olduğu temeline dayanan bir kitap.. bu inancı gerçekten özümseyen kişilerin insanüstü özellik ve yeteneklere bürünmesi zaten olağan bir şey.. önemli olan bu fikirle aydınlanmak, sonra fizik maddenin insanoğlunu sınırlaması mümkün değil... |
özetle demek istediğim: Allah+matrix eşittir eflatun felsefesi ve kuantum. makineler(yapay zeka)+matrix eşittir hayalürünü. |
sağlıcakla. sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:01 AM. |