![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin sevgili shamanıc verdiğin foruma /siteye giriş yapamadım , nedenki ? |
Cevap: matrix'e hükmedin qeçen qün kardeşim var mısın yok musun a başvuru yaptı ben de iki nokta yapim dedim paraya da ihtiyacımız var iki notaladım sonra tamamen untumuşm bu sabah cvp qeldi qörüşmeye çaqırıyolar (= daha önce babam başvurmuştu aramamışlardı.. ayy nasıl sevindirik oldum anlatamam ben yaptım ben yaptım demek istiyorum ama diyemiorum ne yazık ki!.. |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
Yüzyıllardır genlerimize yerleşmiş kendimizle ilgili değersizlik, yetersizlik duygularımızı ve batıl inançlarımızı bırakıp kendi gücümüze bir inanabilsek. Neleri hayata geçirebiliriz aslında. Ben şimdi dünyadaki sorunlar ve Münevverin katili içinde yapmayı deneyeceğim. Kimbilir belki de Cem Garipoğlu ben odaklanamadığım için yakalanamıyordu. Herkes kendi dünyasını yaşar. Yaşadığım her şey benim zannetmelerim ve onları kendi gerçeğime dönüştürmekte benim elimde. Hayatta her zaman kendi gerçeklerimizin güzelliklerini yaşayabilmemiz dileğiyle tüm paylaşımlarınız için teşekkürler.. |
Cevap: matrix'e hükmedin ben sitedeki 2 noktayla ilgi yazıları oldukça okumaya çalıştım ama bitürlü kafamda netleştiremedim bu olayı anlayamıyorum desem yeridir..kitabı okumadam bulundugum yerde yok..benim anlyamadığım noktalar var ilgienirseniz çk sevinicem.su iki nokta olayını hala çözemedim sorun bende sanırım . rica etsem su iki nokta olaynı nasıl yaptıgını ayrıntılı bi şekilde anlabilirmi biri .. iki noktayı nasıl belirledgini iki nokta arasındaki bağı nasıl kurucaz bu bağı nasıl anlıcaz kurulup kurulmadıgınıı arkepetin ne oldugnu zamanla yolculuk nasıl yapıldıgını biri anlatabilir mi ayrıntılı bi şekilde bu olayı çok merak ediyorum yapmak çok istiyorum ama inanın anlamak zor yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekürler |
Cevap: matrix'e hükmedin selam hayatı değişen var mı? ya da 2 nokta konusunda ilerleme kaydeden ? |
Cevap: matrix'e hükmedin evt nedir son durumlar iki noktacılarrrrrr huuuu |
Cevap: matrix'e hükmedin evet ben de merak ediyorum ama kimse 2 noktalamıyooo galiba :) |
Cevap: matrix'e hükmedin noktalıyoruz ve hayat güzelleşiyor. sapkal89 |
Cevap: matrix'e hükmedin he valla bende merak ettim ya bildigim kadarıyla çekim yasasıyla ilgili bi şe demi |
Cevap: matrix'e hükmedin eeeeeee ! SON GÜNLERDE MATRİXe hükmeden yok galibay789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:57 AM. |