![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin sayın yoldaş3 herşey görüldüğü gibi olmuyorr ::))) |
Cevap: matrix'e hükmedin sevgili ComRad3, eylemi gerçekleştiriyorken, imgelem, odaklanma ve serbest bırakma sırasında ve sonrasında, "acaba oldu mu?", "olacak mı?" demiyorum. dikkat ederseniz kontrol ettim diyorum. serbest bırakamama ise az evvel belirttiğim -odaklanma, imgelem ve serbest bırakma- olaylar sonucunda, kontrol ettiğim zamana kadar, aklıma gelmedi açıkçası. olayın olmasından şüphe duymuyorum çünkü. sadece teyit etmek amaçlı bir kontroldü. umarım anlatabilmişimdir. sapkal89 ya da siz denemelerinize başlayın, dediğimi o zaman daha iyi anlayabilirsin. art56art56 |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
benim de en çok zorlandığım aşama da bu. yani iki noktayı yapıp serbest bırakıyorum derken tekrar aklıma geliyor. hep düşünüyorum acaba iki noktayı doğru uyguladım mı , acaba gerçekleşecek mi. bir türlü bu meraktan kurtulamıyorum. iki noktadan sonra serbest bırakma noktasında iken bir şeyler okumaya çalışıyorum aklımdan gitsin diye. ama 1 dakika sonra yine aklımda. ısrarlı olursan belki alışırım |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
"acaba oldumu?" "neden olmadı?" "kahretsin olmuyor işte" vs vs bu gibi olumsuz düşünceler odağımızı değiştiriyor. ankara semineri iki nokta sunumu; Deposit Files umarım yardımcı olur. |
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaşlar benim yeğenim çok kötü bir durumda sizden yardım bekliyorum.kafasının arkasında su birikmiş kafası büyümüş iyice.çaresi yokmuş bu hastalığın. ameliyat ettiler kafasını daha da büyümemesi için. küçültmek için çare yok. sanırım tek çare iki nokta :D ben iki noktayı henüz başaramadığım için sizden bekliyorum.inşallah annesi onu evimize getirdiğinde sağlam kafalı olarak gelir. şimdiden teşekkürler hepinize. çocuğun ismi Emre resim 1 resim 2 |
Cevap: matrix'e hükmedin acil şifalar diliyorum. bildiğim çalışmaları yapabilirim. sağlıcakla ve ışıkla sapkal89 |
Cevap: matrix'e hükmedin bende acil sifalar diliyorum bildigim kadariyla yardimci olmaya calisirim.gecmis olsun... |
Cevap: matrix'e hükmedin çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim |
Cevap: matrix'e hükmedin geçmiş olsun Rabb'im yardımcınız olsun. . |
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaşlar bugün baktım düzelmemiş. acaba bakalım düzelecek mi diye merak ettiğim için mi düzelmedi. yoksa iki noktayı siz yaparken sağlam bir bağ kurmadınız mı. veya hemen düzelmeyip biraz zaman mı alacak düzelmesi için. hepinize teşekkürler arkadaşlar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:10 AM. |