Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

gunesim 19-12-2009 11:18 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:

ComRad3 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574627)
arkadaşlar bugün baktım düzelmemiş. acaba bakalım düzelecek mi diye merak ettiğim için mi düzelmedi. yoksa iki noktayı siz yaparken sağlam bir bağ kurmadınız mı. veya hemen düzelmeyip biraz zaman mı alacak düzelmesi için.
hepinize teşekkürler arkadaşlar.

benim bir önerim var. arkadaşlar emre için hepimiz aynı saatte enerji gönderek. herkes bildiğini o saatte yapsa daha iyi olmazmı. ben iki noktayı yapamıyorum ama comrad3 yiğenin için hooponopono yapıyorum. içini ferah tut biraz sabır arkadaşım. herşey düzelecek merak etme.

ComRad3 19-12-2009 11:39 PM

ben kitabı 1 hafta sonra okumaya başlicam.inşallah kısa sürede öğrenip uygulamayı da başarılı bir şekilde yaparım. aslında bu konunun yarısına yakınını okudum ve okumaya devam ediyorum. şu an sayfa 80 deyim. benim yapamadığım şey şu. iki nokta arası bağlantı kuramıyorum.hani mıknatıs gibi birbirini çekecek deniyor ya.birbirine karşı çok ilgisiz oluyor parmaklarım. inşallah kitabı okuduğumda bu sorundan kurtulmuş olurum.

momismyhope 20-12-2009 09:57 AM

Bu konuyu açmanız çok yararlı olmuş.Ayrıca deneyimlerini ve bilgilerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler.
Yolumuz her zaman ışık dolu olsun.

blue jaloon 20-12-2009 12:04 PM

aquariel kitabin dün yola cikti:))

ComRad3 22-12-2009 11:28 AM

malesef artık internete girme imkanım yok denecek kadar azaldı. bu konuyu çok sevmiştim ama demek ki kısmet değil. 90. sayfaya kadar okudum bu konuyu. devamını getiremeyeceğim heralde. çünkü bilgisayarım çalındı. Çalanların allah belasını versin. daha alalı 1 yıl olmamıştı.

spestnaz 22-12-2009 11:40 AM

Alıntı:

ComRad3 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574991)
malesef artık internete girme imkanım yok denecek kadar azaldı. bu konuyu çok sevmiştim ama demek ki kısmet değil. 90. sayfaya kadar okudum bu konuyu. devamını getiremeyeceğim heralde. çünkü bilgisayarım çalındı. Çalanların allah belasını versin. daha alalı 1 yıl olmamıştı.

vay pislikler vay 2600 yaa ne hallere düşdük yaa. ayıp günah denen bişey var. geçmiş olsun İnşallah bulunur. .

Elektra 22-12-2009 11:47 AM

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575002)
vay pislikler vay 2600 yaa ne hallere düşdük yaa. ayıp günah denen bişey var. geçmiş olsun İnşallah bulunur. .

Ne bu ya y789sakin olun biraz. bu ara da sevgili Enes'çim t yazacağına d yazıyorsun diğer yazılarında da görüyorum. şu üstte yazdığın ''düşdük'' gibi. yapma şunu takıntım var benim düzgün yazzzzzzzz y789

Bilge İnan 22-12-2009 11:53 AM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575004)
Ne bu ya y789sakin olun biraz. bu ara da sevgili Enes'çim t yazacağına d yazıyorsun diğer yazılarında da görüyorum. şu üstte yazdığın ''düşdük'' gibi. yapma şunu takıntım var benim düzgün yazzzzzzzz y789

Hahahaha benim de var o takıntım y789 Bu arada sahi yahu, cezalar belalar uçuşuyor havada.... Sakinnnn.... Aummmmmm.....yrl78

spestnaz 22-12-2009 04:41 PM

tamamm ben ssakin olacağımm krzm67 ama siz de sakin olun bence 12389 korktum ağla2

Elektra 22-12-2009 04:42 PM

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575082)
tamamm ben ssakin olacağımm krzm67 ama siz de sakin olun bence 12389 korktum ağla2

Ayyy aayyy kıyamam ben sana....Biz sakiniz amay789Sadece senin de sakin olmanı istiyoruzzzblissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:05 PM.