![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin relax arkadaşlar relax nefes alın verin.... |
Cevap: matrix'e hükmedin Bence de :D |
Cevap: matrix'e hükmedin yaa benim babam edebiyat/türkçe öğretmeni sağolsun yazım yanlışı görmeye odaklanıyorum heryerde sayesinde kitap okurken yazım yanlışı varsa çıldırıyorum nasıll olur diye hatta ders çalışamıyorum bu yüzden neredeyse o yüzden öyle yazıyordum alışmak için, değişmek için. . yoksa güzelim Türkçemizi bende seviyor ve koruyorum. . |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin bişey derken de i ile ş nin arasında r harfi olması gerekiyor. birşey olarak değil bir şey olarak yazılır ayrıca :) |
|
Cevap: matrix'e hükmedin O halde takıntıdan bahsetmek komik oluyor biraz :) Türkçe'yi koruyorsak sonuna kadar koruyalım ki bir şeye benzesin. Neyse konuyu dağıtmamak gerek, burası iki nokta için paylaşımda bulunanların yeri ne de olsa, konu dışına çıkmayalım. |
|
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaşlar herkese merhaba.bir süredir tüm yazıları okuyorum.bir konuda yardıma ihtiyacım var ama konu beni ilgilendirdiği için kendime uygulayamıyorum.sitede yardım etmek isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim.Bursada bir arkadaş varsa direkt görüşmek isterim.sevgilerimle.. |
Cevap: matrix'e hükmedin Kimse yokmu bana cevap verecek arkadaşlar... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:55 AM. |