Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

derya88 22-12-2009 05:59 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

relax arkadaşlar relax nefes alın verin....

Elektra 22-12-2009 06:04 PM

Bence de :D

spestnaz 22-12-2009 06:09 PM

yaa benim babam edebiyat/türkçe öğretmeni sağolsun yazım yanlışı görmeye odaklanıyorum heryerde sayesinde kitap okurken yazım yanlışı varsa çıldırıyorum nasıll olur diye hatta ders çalışamıyorum bu yüzden neredeyse o yüzden öyle yazıyordum alışmak için, değişmek için. . yoksa güzelim Türkçemizi bende seviyor ve koruyorum. .

Elektra 22-12-2009 08:00 PM

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575118)
yaa benim babam edebiyat/türkçe öğretmeni sağolsun yazım yanlışı görmeye odaklanıyorum heryerde sayesinde kitap okurken yazım yanlışı varsa çıldırıyorum nasıll olur diye hatta ders çalışamıyorum bu yüzden neredeyse o yüzden öyle yazıyordum alışmak için, değişmek için. . yoksa güzelim Türkçemizi bende seviyor ve koruyorum. .

hmm mantıklı. :D en azından msn dili kullanmıyorsun bu da bişey blissy

Belgin ∞ 22-12-2009 08:15 PM

bişey derken de i ile ş nin arasında r harfi olması gerekiyor. birşey olarak değil bir şey olarak yazılır ayrıca :)

Elektra 22-12-2009 08:22 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575153)
bişey derken de i ile ş nin arasında r harfi olması gerekiyor. birşey olarak değil bir şey olarak yazılır ayrıca :)

oo aşınma :D o kadar da olsunnnnkhkh56hem ben Enes'le uğraşıyorummm. uğraşması güzel oluyor Belgin'cim sen de katıll y789

Belgin ∞ 22-12-2009 08:27 PM

O halde takıntıdan bahsetmek komik oluyor biraz :) Türkçe'yi koruyorsak sonuna kadar koruyalım ki bir şeye benzesin. Neyse konuyu dağıtmamak gerek, burası iki nokta için paylaşımda bulunanların yeri ne de olsa, konu dışına çıkmayalım.

Elektra 22-12-2009 08:30 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575157)
O halde takıntıdan bahsetmek komik oluyor biraz :) Türkçe'yi koruyorsak sonuna kadar koruyalım ki bir şeye benzesin. Neyse konuyu dağıtmamak gerek, burası iki nokta için paylaşımda bulunanların yeri ne de olsa, konu dışına çıkmayalım.

Zaten bugün konu sapma günü oldu. nereye birşey yazsam konu sapıyor khkh56 bundan sonra yorum yapmıycamy789

umut116 23-12-2009 07:48 AM

arkadaşlar herkese merhaba.bir süredir tüm yazıları okuyorum.bir konuda yardıma ihtiyacım var ama konu beni ilgilendirdiği için kendime uygulayamıyorum.sitede yardım etmek isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim.Bursada bir arkadaş varsa direkt görüşmek isterim.sevgilerimle..

umut116 24-12-2009 05:15 PM

Kimse yokmu bana cevap verecek arkadaşlar...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:55 AM.