Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

maxim 07-10-2008 09:50 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

ben bunu biraz telekinesi'ye benzetiyorum çalıştıkça ,üzerine gittikçe sonuç almak daha kolay oluyor
nefes egzersizleride gerekli bence enerjiyi artırmak için

ben bir ara telekenesi yapmaya çalıştım ufak kağıt parçasını hareket ettire biliyordum ,nefes egzersizi yapınca enerjimin arttığını hissettim.sonra bir balon vardı onunla deneyim dedim balona elimi uzattığımda balon elime doğru hareket etmeye başladı müthiş bir çekim hissetmiştim....iki nokta uygulamasınında bu şekilde deneyimleyerek bir alışkanlık haline dönüşeceğini düşünüyorum.....

maxim 07-10-2008 09:59 PM

benim kişisel gelişim yolculuğuna çıkmama vesile olan bir gazetedeki röportajdı,röportajı yapılan kişi bir enerji uzmanı
araştırmaya başladım ve bir çok bilgi edindim kendisi hakkında,ve saygı ile karışık bir sevgi oluştu kendisine karşı,seanslarına katıla bilmek için randuvu bile aldım fakat gidemedim,ama mutlaka gideceğim
adı:GÜNEŞ TAN AKDOĞAN
http://www.gunestan.com/

sevgiyle kalın

selinarosa 08-10-2008 01:56 AM

Alıntı:

maxim Nickli Üyeden Alıntı
benim kişisel gelişim yolculuğuna çıkmama vesile olan bir gazetedeki röportajdı,röportajı yapılan kişi bir enerji uzmanı
araştırmaya başladım ve bir çok bilgi edindim kendisi hakkında,ve saygı ile karışık bir sevgi oluştu kendisine karşı,seanslarına katıla bilmek için randuvu bile aldım fakat gidemedim,ama mutlaka gideceğim
adı:GÜNEŞ TAN AKDOĞAN
http://www.gunestan.com/

sevgiyle kalın

Aynen! Ben bir geçmiş yaşam terapisti arıyordum tabii güvenilir, gerçek olanları ülkemizde pek yok. Umudumu kesmiştim tabii, ''nereden bulurum ki'' diye. Bir gün eski gazeteleri karıştırırken tesadüfen o röportajı buldum ve okuduktan sonra internet sitesine girdim, sonra arayıp randevu aldım; ama kısa süre sonra anneannem komaya girip hastaneye kaldırılınca şehir dışına çıktım ve randevuyu da iptal etmek zorunda kaldım. Sonra da maddi olarak sıkışıklıklar başladı. Her işte bir hayır vardır derler, bu işte bir hayır varsa da çöpe gitsin yani bu kadar olumlu olamayacağım şu an! Güneş Tan ile kısa süre internet üzerinden mesajlaştım da; ama nedense beni düş kırıklığına uğrattı. Belki de biraz da bu yüzden bir daha randevu ayarlatmadım.

mysoul 11-10-2008 07:14 PM

kitapta 146 cı sayfaya geldim. harika fikirler aklıma geliyor, uygulamayı düşündüğüm bisiklet hismiley

burcu44 24-10-2008 10:28 PM

Merhaba arkadaşlar,
bu benim ilk mesajım.Konuyu başından beri takip ediyorum.Yani 2 gündür 1.sayfadan başladım bugün 35.sayfaya geldim.87 ye kadar ne yazdınız ondan sonrasına devam edicem.

Kitabı alalı 1 ay oldu. Yöntemi sizin yazdıklarınızı da uygulayarak denedim ama olmadı.Ama secretı okuduğum zamanlar bişeyi çok çok çok isteyince oluyordu.

Bunda şöyle bişeyler yapıyorum ;

öncelikle bir nokta buluyorum sonra bunun yakınında elimin yettiği çevresinde bi nokta daha buluyorum.Pek te bilinçli yapmıyorum bunu.Elim bi yere takılıyo gibi oluyo.
sonra kafamda iki nokta buluyorum.mesela; beni aramasını istediğim kişi ile ben arasında,o da olmadı onunla benim telefon arasında yapıyorum.Araya bir ip çekiyorum.Hani gece koyun atlatmaya çalışırsınız ya koyunların bacakları hep çitlere takılır.Onun gibi ip hep gevşek oluyo.Mesefade biraz uzun olduğu için (istanbul içi ama bir uçtan bir uca) ipin bi kısmını alıp onun boynuna doluyorum.(sizin de başınıza gelse aynı şeyi yapardınız bence.çok pratiğim) utananadam
sonra düşünüyroum elimin altındaki noktalara mı odaklanıcam,kafamdakilere mi diye.bi o bi bu derken sinirleniyorum bırakıyorum.,

o da değilde önceden arayan arkadaş 2 gündür uğraştığım halde aramıyor.başına bir iş gelmesinden korkuyorum.acaba ip gerçektende boynuna mı dolandı ne ? dusun

MuminOKAN 24-10-2008 11:19 PM

anlatılanda toplam kaç nokta var??? dusun
bize sadece iki adet nokta lazım.

MuminOKAN 24-10-2008 11:22 PM

Alıntı:

SereniTy.. Nickli Üyeden Alıntı
Bu Aralar Fiziksel Değişimlerin Mümkün OLup Olamayacağını Düşünüyorum İki Noktayla.. Sizce Yapabilme OLasılığımız Ne Kadar ?

şimdi gördüm kusura bakma. göz rengi için denenebilir mesela... dusun

burcu44 25-10-2008 12:49 PM

bi elimizle yüzeyde bulduğumuz 2 nokta var , birde kafamızda imgelediğimiz 2 nokta yani yapmak istediğimiz şeyle ilgili .değil mi ?

Belgin ∞ 25-10-2008 12:51 PM

Sadece yüzeyde 2 nokta bulmamız yeterli.Yüzeydeki 2 nokta üzerinden çalışıyoruz.

ikizruh 25-10-2008 02:28 PM

o da değilde önceden arayan arkadaş 2 gündür uğraştığım halde aramıyor.başına bir iş gelmesinden korkuyorum.acaba ip gerçektende boynuna mı dolandı ne ? dusun

[/quote]
o kadar yoğunlaşırsan olacağı buydu khkh56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:01 AM.