![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin ben yüzeyde 2 nokta bulup ,bir de birleştirmeye çalıştığım soyut olayı ayrıyetten düşünüyodum.işin en önemli noktasını kaçırmışım.yani elimizle bulduğumuz noktalara soyut anlamlar yükleyeceğiz diye anladım şimdi de . şaşkın Teşekkürler, |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
Şimdi yüzeyde 2 nokta buldun.Sağ elin olmasını istediğin durum sol elin şimdiki durum olarak belirliyorsun.Sonra bağlantıyı kuruyorsun,bir ışık topu oluşturuyorsun bağ arasında... Sonrasını istersen kendine bir teknik oluştur çoğumuz gibi,istersen kitapta okuduğun gibi yap.Ama sadece yüzeydeki 2 nokta üzerinden çalış,kafanı fazla karıştırma.Yap ve bırak.Bu kadar basit. |
Ynt: matrix'e hükmedin Kitabı aldım,133.sayfadayım,ama sitesindeki videoyu izlemek için olan şifreyi hala göremedim. İki noktada sanırım bende zorlanıyorum,yapışan yer falan olmuyor bende:) Ama çalışmaya devam azimle:) Şifre kaçıncı sayfada,bana yardım edebilirmisiniz lütfen lütfen:) |
|
Ynt: matrix'e hükmedin Canım enerjiyi hissetmekte bir maharet bence:) Sıkı çalışmam lazım galiba,şifreyi hala bulamadım ben kitapta ama,hani video izlemek için olan dunk56 |
|
Ynt: matrix'e hükmedin Teşekkürler,sevgiler 96 smiliyface |
Ynt: matrix'e hükmedin MSN'de arkadaşımla yazışırken bana kalbinin ağrıdığını söyledi. Günboyu kalbinde gelip giden çarpıntılar olduğunu söyledi.Bunun üzerine bir deneme yapayım dedim.Tabi onun bundan haberi olmayacaktı. iki elimi karşılıklı masanın üzerine koydum. Sağ elimi onun şimdiki durumu olarak ele alırken, sol elimi de unun 5,6 sene önceki hali olarak ele aldım.Ve zihnimde birleştirdim ikisini. bunu 10-15 saniye kadar imgeledim. Sonra konuşmaya devam ettim 5 dakika bekledikten sonra nasıl hissettiğini sordum. Bana geçtiğini söyledi. İlginçti. Kuantum alan mesafa tanımıyordu, aramızdaki mesafe 450 km idi. |
Ynt: matrix'e hükmedin valla ben kitabıda okudum birseyde anlamadım. birtek Hayal ablanın verdiği örneği anladım. smiliyface güzel güzel onu yaptım.orada engelleyen şeyi yok etmek filan varya onun için onu basit bir olaya indirgeyemedim nedense. yada basit bir olayda denemedim... blook cok ciddiye aliyorum ya Hayal ablamın fikirlerini ondan heralde ne biliyim. ttli3 bir de orda Hayal abla zaman yolculuğu demişti aradım taradım belki ondan bahsetmiştir diye bulamadiiim. işte boyle hala gelişmeleri ve örnekleri takip ediyorum dahada kafam karışıyor y789. sağ ele redflowers kardeşimiz istediğin durumdur demiş ama örneklerde bu bazen şimdiki durum oluyor. idea3 neyseki yöntemler cok.. yapamıyorum diye takmıyorum yani kısacası..ama yapabilmek güzl bir şey olmalı..ek ve etkili bir uygulama olurdu..hemde pratik görünüyor. neyse sevgiler herkese. kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin Henüz bitiremedim kitabı,bu yüzden anladım ya da anlamadım diyemiyorum. Bitirdikten sonra,eğer anlamışsam tabii 44 sizinle paylaşırım smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:01 AM. |