![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin Bu konuyu ilgiyle okuyorum.20.sayfaya geldim. Emek verenlere çok teşekkürler... |
Cevap: matrix'e hükmedin Lütfen arkadaşlar denemelerinizi ve sonuçlarını .... basarılı olduysanız bunun sırlarını püf noktalarını lutfen paylaşın ki bu yolda bizlerde bilgilenelim... |
Cevap: matrix'e hükmedin bu konu benim ürpermeme sebep oldu garip bir şekilde tırstım açıkcası |
Cevap: matrix'e hükmedin selam arkadaşlar bende bu iki nokta yöntemını merak edıyorum acaba rica etsem uzman olan arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım ayrıca ben durugörü yeteneğimide kullanıyorum hislerim güçlü ama genede bilmıyorum yardımlarınızı beklıyorum |
Cevap: matrix'e hükmedin Gelecekler, bu başlık altındaki 70 sayfayı okudun anlamadın yardım mı istiyorsun? Öyleyse eğer daha spesifik sormanı rica ederim. Takıldığın nokta nedir? Sorun çok net olmamış... |
Cevap: matrix'e hükmedin vey be sayfa 140 lara gelmiş çoktandır siteye uğrayamıyorum yeni katılan arkadaşlarda olmuş,hepinize sevgiler... bu konuda stormguard arkadaşımız uzmandır ama kendisi şimdi nerelerde acaba??? iki noktayı hissederken allerinizin altında bir çekim hissi oluşuyor bunu sanki elinizin altında bir balon varmış gibi hissedebilirsiniz,ama iki nokta arasında bağ kurma olayını hala denemekteyim.... biraz nefes egzersizi yaparsanız çekimi daha iyi hissedersiniz ama buda şart değil tabi ki..... |
Cevap: matrix'e hükmedin merhaba ben konuyla çok yeni tanışanlardanım (yılbaşı çekilişine mesaj yetiştirmek için konuları tararken burayı keşfettim =))) kitabı yeni okumaya başladım ordaki örnekleri görünce gerçekten yapılabiliyor mu diye buradaki yorumları okumaya başladım. tekniği tam bilemiyorum ama şu serbest bırakma olayını anladım gibi daha öncelerde çok istediğim ama sonra unuttuğum şeyler hayatımda muhakkak karşıma çıkıyor bu konuyla alakalı olduğunu düşünüyorum yine isteyeceksin ama takıntı ya da endüşe yapmayacaksın. buraya kadar anlayabiliyorum ancak daha önceden feci şekilde takıntı oluşturduğun bir konuyu nasıl serbest bırakabilirsin? burada tıkanıyorum. bana önerisi olan birisi olursa çok sevinirim |
Cevap: matrix'e hükmedin Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı. Ben kitabı okudum ama tam olarak iki nokta nasıl yapılır onu anlayamadım. Mesela elimde bir yara izi var ve masa başındayım. ayrıca ben Solakım. ilk önce sol elimin işaret parmağını , elimdeki yara izi yokmuş gibi hayal ediyorum ve bir yere sabitliyorum. sonra da sağ elimin işaret parmağını da elimdeki yara izini gözümün önüne getirip bir yere sabitliyorum. sağ parmağım ile sol parmağım arasında 20 cm mesafe var genelde. Daha sonra da gözümü kapatıp sağ parmağımı sol parmağımın olduğu yere hayali olarak getiriyorum ve artık elimdeki yara izi yokmuş gibi hayal ediyorum ve serbest bırakıyorum. Bunu gerçekleştirirken nefes almakta zorluk çekiyorum ve kasıyorum kendimi. Acaba yukarıdaki aşamalar doğru mu .çünkü bu tekniği yeni öğrendim ve serbest bırakmayı hiç başarmış değilim. Acaba yöntem doğru da serbest bırakmakta mı sorun var yoksa yöntemin tamamında mı yanlış var. Elimdeki yara izi küçük olduğu için yara izinden başlamak istedim. Daha büyük problemlerim de var. Bilgisayarım çalındı mesela |
Cevap: matrix'e hükmedin kimse artık bu sayfaya bakmıyor.sorular havada kaldı. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:01 AM. |