![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin Arkadaşlar serbest bırakamıyorum diyenler kendinize şunu sorun lütfen. ''Bu serbest bırakma isteğimi bir süreliğine bırakabilir miyim?'' Bu sözden sonra kasılmalarınız geçecektir.Çünkü yapılamayan ve üzerine düşülen bir çok şey negatif enerji biriktirir.Ve bu da birikerek vücutta blokaj oluşumuna sebep olur.Bırakma isteğinizi bırakın.Tamam olmuyor kabul ediyorum ve kendimi böyle de çok seviyorum deyin.Değişim falan beklemeden yapın bunu sizden ricamdır.Çünkü bu sefer de ''bırakma isteğinizi bırakma düşüncenizi bırakmanız''gerek ve bu kısır döngü oluşturur. Değişim beklemeden bırakın bakalım. Sevgiler. |
Ynt: matrix'e hükmedin sevgili redflowers ne güzel demişsin bırakmayı da bırak ama bunun içinde bayaa bi farkındalık kendini tanıma ve güven gerektiriyor.daha önce dedigim gibi ben de biçok arkadaş gibi bi elektirik hissedip oturuyom ama bi türlü yönlendiremiyorum.başka bişeye yani imgelemeye kayarken bu seferde elektirik kesiliyo bi acayip yani yu89 |
Ynt: matrix'e hükmedin Pekala. Vücudunda elektriği hisseden kim? Bunu gözlemleyen,bunu görebilen kim? Sensin. Eğer ellerinde bu elektriği oluştabiliyorsan yönlendirebilirsinde.Öncelikle bunu yönlendirmeni engelleyen düşünceni bul.Sorular sor kendine bu düşünce beni neden engelliyor de ve onu bırakmaya çalış.Arkadaşların dediği sedona yöntemi budur.Engelleyen düşünceyi sertbest bırakmak,ya da düşüncenin içine girip hissedip onu derin nefes yoluyla dışarı atmak.En son hamle bırakma isteğini bırakmak. Bu kadar sonuna gelmişken neden önünüze ket koyuyorsunuz,barajlar çekiyorsunuz.Bunu yapmayı isteyen sizsiniz.Bunun için adım atan,didinen sizsiniz.O zaman kendinize izin verin.Ve birde burdan bakarak denemeye başlayın.Önünüzde ki ışıkta engelde sizsiniz.Ama unutmayın aslında engelsizsiniz.Hadi baştan başlayalım.Ne dersiniz? kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin ay o zaman benim öğrenmem gereken çok şey var öncelikle çakralarımı dengelemem gerekiomuş,sedona yöntemini öğrenmem gerekior,pufffff blook çakralarımı nasıl dengeye sokucam????????????????? MEYDEYMEYDEY ,YARDIM................ |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin Canım benim çakra dengelemek nerden çıktı bilmiyorum ama çakraların yerlerini biliyorsan niyet ederek bioenerjinle dengeleyebilirsin.Dengelemede sıralama şöyle oluyor 1-7,2-6,3-5.4 kalp çakrası olduğu için sadece ruh eşini bulduğunda onun kalbiyle dengeleyebilirsin. Ben sana sedona yöntemi notlarını göndermedim mi? |
Sevgiler |
Ynt: matrix'e hükmedin Arkadaşlar benim anladığım kadarıyla henüz okumadım ama yorumlardan anladığım daha önceki teknikleri bilen ve uygulayan arkadaşlar daha kolay ve rahat olup bir şeyleri başara biliyorlar.Mesela redflowers EFTsedona gibi teknikleri öğrendive hipnoz seminerine katıldı ve kendini geliştirmeye bayağı istekli temel sağlam binayı yapmak kolay oldu. smiliyface |
Ynt: matrix'e hükmedin Aman ablacım dur daha bizde yolun başındayız.Arkadaşlarla beraber basamak basamak ilerlemeye çalışıyoruz.İstekli ve inatçı olmak biraz önemli bir etken tabi.Ben kolayı seçmedim pek.Nerde trak orada bırak derler ya inat burada devreye girdi bende.Çok şükür bir şeyler kattık kendimize.Fikirlerimizde işe yarıyorsa ne ala. Sevgiler. |
ozetlenebılcek bırseyse zahmet olmıcaksa kısaca yazabılır mısın?cakraları netten buluruz ama bu sırayı ılk kez gordum 96 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:13 AM. |