Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

maxim 10-07-2008 01:16 AM

Ynt: matrix'e hükmedin

evet belkide uygulaman doğru,bence mantıklıda....
serbest bırakmadan maksat,richard in dediği gibi (hiçbirşey yapmama sanatı) ben öyle yapıyorum,
hiç birşey olmamış gibi davranıyorum,ama başka bir eksiklikmi var bilemiyorum...
hismiley

maximumfelix 10-07-2008 04:58 AM

Alıntı:

maxim Nickli Üyeden Alıntı
evet belkide uygulaman doğru,bence mantıklıda....
serbest bırakmadan maksat,richard in dediği gibi (hiçbirşey yapmama sanatı) ben öyle yapıyorum,
hiç birşey olmamış gibi davranıyorum,ama başka bir eksiklikmi var bilemiyorum...
hismiley

sımdı hıcbırsey yapmama sanatından benım anladıgım tum yazdıgım asamaları dusun ve serbest bırak demektır
yanı benımkı ımajlamaya gırıyor sanırım,
hıcbırsey olmamıs gıbı derken ne kasttettıgını anlayamadım ama?

Mustang 10-07-2008 08:01 AM

Ehhe dün ktabım geldi artık konuya frasız kalmayacağım yakında başınızı ağrıtırım .

TR-ance 10-07-2008 09:47 AM

Alıntı:

maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
sevgili serenity'cim, bu mp3 ruzgar gibi bir ses iceriyor yanılıyor muyum?bunu nasıl dinliycez,ayrıca bır yontemı var mı?
mesela uyumadan once ya da ne bılım karanlıkta ya da medıtasyon yaparken gıbı?
cok tesekkurler ve sevgiler sapkal89

Onu Verdiğim Linkte Yazmıştım.. Orada Yeterince BiLgi Var.. neseli56

SevgiLer.. sapkal89

MuminOKAN 10-07-2008 10:33 AM

selam arkadaşlar vekil seçme olayıda varmış anlatabilirmisiniz?

aysegul_tirtil 10-07-2008 11:54 AM

ben hala bilinçsiz,futursuzca ve sadece kafama göre iki nokta yapıyorum vucudumda nokta bulmuyorum agrıyan bi yerim yok çünkü sacece iki elin baş parmagı,işaret ve orta parmagı birleştirip arasındaki çekimi hissediyorum iki elim mıknatıs gibi birbirine çekiliyor aradaki elektirigi hissedebiliyorum ama isteklerime uygulayamıyorum elektrıgı hıssedip oturuyorum khkh56

MuminOKAN 10-07-2008 12:03 PM

Alıntı:

aysegülll Nickli Üyeden Alıntı
ben hala bilinçsiz,futursuzca ve sadece kafama göre iki nokta yapıyorum vucudumda nokta bulmuyorum agrıyan bi yerim yok çünkü sacece iki elin baş parmagı,işaret ve orta parmagı birleştirip arasındaki çekimi hissediyorum iki elim mıknatıs gibi birbirine çekiliyor aradaki elektirigi hissedebiliyorum ama isteklerime uygulayamıyorum elektrıgı hıssedip oturuyorum khkh56

aralarında bağ kur. ve serbest bırak... 25889 25889 25889

Pamukk 10-07-2008 12:16 PM

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Ehhe dün ktabım geldi artık konuya frasız kalmayacağım yakında başınızı ağrıtırım .

ablacım senin de paylaşımlarını heyecanla bekliyorum 12389 kiss3

Pamukk 10-07-2008 12:40 PM

Alıntı:

maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı

ben soyle yapıyorum, 2 veya 3 sey belırlıyorum
mesela agrıyan nokta 1. ıkıncı nokta ben
o bolgeyı gozumun onune getırıyorum sonra kendı goruntumu goruyorum
ondan sonra agrıyan bolgenın resmı ve kendı goruntum yan yana ve bu ıkı goruntu ısık huzmesı gıbı oluyor
dalgalanan 2 ısık gıbı,
bu ıkı seyın goruntusu dısında herseyı yok edıyorum yanlarındakı yanı sonsuzlukta ben ve agrıyan bolge tek kalıyoruz
baska hıcbır varlık ve durum yok ıkı belırlenen nokta dısında
bunu tam hıssedınce boyle ayaklardan yukarı dogru acaıp bı hıs hıssedıyorum sankı parcalanıcam gıbı
molekullere ayrılcak gıbı ,ama uzun sure oyle kalamıyorum bence tam etkılı olmamasının nedenı de bu
bu ınancı uzun sure surduremıyorum 1 nefes alısverısın yarısı kadar oyle kalabılıyorum
rıchardın kıtap kapagındakı ısıklar var ya
ıkı noktayı da o sekılde ısık parcacıklarına boluyorum goruntulerını
sonra bırbırıne gecırıyorum..

felix çok ama çok sevindim çok ilerleme kaydetmişsin bence,senin adına çok mutlu oldum.. ttli3 darısı başıma..

Belgin ∞ 10-07-2008 01:06 PM

Kendime gerçekten inanamıyorum.İstediğim kitabı kalın olsa dahi en geç 2 günde okuyan ben bu kitabı 1 haftada bitiremedim.Ne zaman elime alsam rehavet çöküyor uykuya dalıyorum.5 sayfa duraksız okuyabilsem yeter.Daha 50. sayfadayım ve kitap bir türlü ilerlemiyor. blook

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:28 PM.