![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin evet belkide uygulaman doğru,bence mantıklıda.... serbest bırakmadan maksat,richard in dediği gibi (hiçbirşey yapmama sanatı) ben öyle yapıyorum, hiç birşey olmamış gibi davranıyorum,ama başka bir eksiklikmi var bilemiyorum... hismiley |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
yanı benımkı ımajlamaya gırıyor sanırım, hıcbırsey olmamıs gıbı derken ne kasttettıgını anlayamadım ama? |
Ynt: matrix'e hükmedin Ehhe dün ktabım geldi artık konuya frasız kalmayacağım yakında başınızı ağrıtırım . |
Onu Verdiğim Linkte Yazmıştım.. Orada Yeterince BiLgi Var.. neseli56 SevgiLer.. sapkal89 |
Ynt: matrix'e hükmedin selam arkadaşlar vekil seçme olayıda varmış anlatabilirmisiniz? |
Ynt: matrix'e hükmedin ben hala bilinçsiz,futursuzca ve sadece kafama göre iki nokta yapıyorum vucudumda nokta bulmuyorum agrıyan bi yerim yok çünkü sacece iki elin baş parmagı,işaret ve orta parmagı birleştirip arasındaki çekimi hissediyorum iki elim mıknatıs gibi birbirine çekiliyor aradaki elektirigi hissedebiliyorum ama isteklerime uygulayamıyorum elektrıgı hıssedip oturuyorum khkh56 |
|
|
|
Ynt: matrix'e hükmedin Kendime gerçekten inanamıyorum.İstediğim kitabı kalın olsa dahi en geç 2 günde okuyan ben bu kitabı 1 haftada bitiremedim.Ne zaman elime alsam rehavet çöküyor uykuya dalıyorum.5 sayfa duraksız okuyabilsem yeter.Daha 50. sayfadayım ve kitap bir türlü ilerlemiyor. blook |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:28 PM. |