Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

Water_Nymph 18-05-2010 12:35 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

arkadaşlar kitabımı dün aldım ve heyecanla okumaya başladım... kitabı almadan önce iki nokta calısmalarıma baslamıstım en son geldigim seviye 2 günlük bir calısma neticesinde belirledigim 2 nokta arasındaki cekimi yakalamak olmustu.. henüz kitapta 2 nokta ile ilgili kısımlara gelmedim ama burdan anlatılanlara göre denedigimde 2 parmagım arasında mıknatısın birbirini itmesi tarzı bir manyetik alan olusuyor gercekten parmaklarım hem cekip hemde itiyor sanki birbirlerini bu hissi ancak mıknatıs etkisiyle acıklayabiliyorum....
suara imajenize etmede sıkıntılarım var biraz yani cekimi yakalamanın heyecanı ile istedigim etkiyle hayal edemiyorum kafamda niyetimi... buna ragmen 2 gündür bişeyler oluyor gibi ama tesadüf olmadıklarından emin olana kadar ben bu işi kaptım diyemeyecegim.. kitapta iki nokta kısmına gelmeyi heyecanla bekliyorum.. tavsiye eden ve deneyimleriyle yardımcı olan arkadaslara sonsuz tesekkürler... iyiki varsınızactionsmile

DeLiTaY21 18-05-2010 01:00 PM

Water_Nymph kitabı nereden aldın?ben bulamadım da...

Water_Nymph 18-05-2010 01:13 PM

capitol d&r dan aldım .. gittigimde yoktu yalnız baska bir subelerinde son 1 tane kalmıs onuda o subeden getirttiler benim için. bulamayanlar d&r ları bi gezsin bence görevliye sorarsanız kitabı bilgisayardan kontrol edip baska magazalarda varsa getirtiolar sizin için gittiginiz subede yoksa bile. umarım yardımcı olabilmişimdir.. actionsmile

SilentStorm 24-05-2010 01:00 AM

Alıntı:

xeon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746974)
Merhaba arkadaşlar.Yazılarınızı uzun zamandır takip ediyorum.Doğruluğundan hiç bir şüphem yok.Şuan moralim çok bozuk.Çalıştığım işyerinde 5 aydır maaş alamıyoruz.İlerdede alacağımı zannetmiyorum.İş değiştirmek istiyorum ama bundada yaş problemi oluştu.Aslında ne kadar problem olmasada problem yaptılar.Çerkezköye kipa açılıyor ve ben oraya girmek istiyorum.Başvurumu yaptım ama soruşturduğuma göre tercihleri daha gençlerden başlıyorlarmış ben çokmu yaşlıyım yaşım 32.Ben kitabı okumadım fakat sizlerin anlatımlarıyla yapmaya çalışıyorum.Moralim bozuk olduğu içinden kendimi tam veremiyorum.Sizden ricam iki noktayı benim için uygularmısınız.Herkese teşekkür ederim..

eğer 32 yaş için yaşlı dersen kendine ben 45 yaşındayım ozaman boğaz köprüsünden atmalıyım kendimi.. çünkü bende iş arıyorum tam 13 aydır yani 1 yılı 1 ay geçti.. ama hala yok.. ama ümitsiz değilim fakat kanatlarım da cidden çöküntü başladı... iki nokta ya çok güvendim fakat çalışmadı bende tabiki bu benim eksikliğim olmalı.. benim için en zor olanıda 8 ekim 2009 da nikah yaptık fakat iş yokluğundan eşim çalıştığı işyerinde lojmanda kalıyor bende annemin yanında.. inanın sıkıntım buyuk...

iki nokta yı başaran arkadaşlarım LÜTFEN yardım edin bana ... iki nokta enerjinizi benim için kullanın.....sigrt56

gardenrosemenekse 28-05-2010 02:35 PM

kitab'ı d&r com dan sipariş ettim bu gün elime geçti bu kitabı piyasada bulamayan arkadaşlara duyrulur.

cihanlive 29-05-2010 09:27 PM

Alıntı:

gardenrosemenekse Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 749082)
kitab'ı d&r com dan sipariş ettim bu gün elime geçti bu kitabı piyasada bulamayan arkadaşlara duyrulur.

Kaç günde elnize ulaştı.

gardenrosemenekse 30-05-2010 01:27 PM

3 günde elime ulaştı

cihanlive 30-05-2010 01:44 PM

Alıntı:

gardenrosemenekse Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 749322)
3 günde elime ulaştı

O zaman mağazadan alayım.

cihanlive 30-05-2010 08:23 PM

Merhabalar öncelikle. Bugün kitabı Taksimde hangi mağazaya baktıysam bulamadım. Daha sonra yine orada ikinci el kitaplar satan dükkanların olduğu bir pasaja girdim. İlk yere sordum ve bilgisayardan bakıp kitabın olmadığını söyledi. Biraz daha dolanıp sormak istedim ama ümidimi yitirip çıkıyordum ki o ilk sorduğum dükkanın kapısının önündeki tezgahın üstünde kitap duruyordu. Çok ilginç açıkçası. Satıcıya gösterdim ve adamda şaşırdı. 7 liraya aldım. Kitabı kendime çektim sanırım :) İlginç... Mutlu günler...956k

DeLiTaY21 30-05-2010 08:36 PM

her foruma girdiğimde okuyorum bu konuyu ve daha bırak matrixe hükmetmeyi, yanından bile geçemedim :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 AM.