Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

ComRad3 23-08-2011 11:54 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805440)
Bugün tam alıyodum ki kitaplar fazla gelince Kuantumla İyileşmenin Sırrı'ndan vazgeçmek zorunda kaldım :) Bi dahakine inşallah.
Yalnız bi sorum var, kitap genel anlamda bi iyileşmeden mi bahsediyor yoksa sağlıkla ilgili iyileşmeden mi? Ya da her ikisi?..

Kitabın yarısından fazlasını yöntemin nasıl işlediğine ayırmış. Sonlara doğru yöntemi anlatmış. Kitap her türlü iyileşmeden bahsediyor. Sağlık sorunları , psikolojik sorunlar vs. Uzaktan uygulama yöntemini de anlatmış. Sadece insanlar üzerinde değil nesneler üzerinde de uygulandığını anlatmış. Biri bu yöntemle arabasının aküsünü doldurmuş.

kuzeygüney 23-08-2011 11:59 PM

Alıntı:

ComRad3 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805455)
Kitabın yarısından fazlasını yöntemin nasıl işlediğine ayırmış. Sonlara doğru yöntemi anlatmış. Kitap her türlü iyileşmeden bahsediyor. Sağlık sorunları , psikolojik sorunlar vs. Uzaktan uygulama yöntemini de anlatmış. Sadece insanlar üzerinde değil nesneler üzerinde de uygulandığını anlatmış. Biri bu yöntemle arabasının aküsünü doldurmuş.

Waoouuwwwgulensmiley

kuzeygüney 24-08-2011 03:56 PM

Bugün aldım acayip bir kitaba benziyor hadi hayırlısıy789

sweeet 24-08-2011 04:31 PM

kuzeygüney hangi kitabı aldın?

kuzeygüney 24-08-2011 07:05 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805503)
kuzeygüney hangi kitabı aldın?

Matrix'e hükmedin adlı kitabı aldım sweeet :)
Yanına Ho'pononopo yu anlatan Zero Limiti de
Mide bulantısını kesmesi için (full kişisel gelişim okumaktany789
Çocuklulara tavsiye edilir Okul evde başlar kitabı
Kişisel günlüğünüz kitapçığı - Başak karlıdağ
Bir de başarı günlüğü için (Başak'ın kitapçığından kopya çekerek yapılacaky789) çook kaliteli bir küçük defter boy notebook ve bir pilot kalem

Ve güçlükle çıktım kitapçıdan ıvır zıvır olmasa 2-3 kitap daha vardı alacağımdunk56

sweeet 24-08-2011 09:20 PM

Harika, yorumlarını dört gözle bekliyceeem.

YESHAPPY 25-08-2011 02:37 AM

Alıntı:

En kısa zamanda inşallah... Teşekkürler :)

tarık bin ziyad 25-08-2011 10:37 AM

Alıntı:

bende arabamın aküsünü doldurmak istiyorum nasıl yapıcam?

pimpinella anisum 25-08-2011 11:00 AM

"kuantumla iyileşmenin sırrı" bu kitabı okuman gerekiyor

kuzeygüney 25-08-2011 01:14 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805512)
Harika, yorumlarını dört gözle bekliyceeem.

Başladım sayılır kitap etkileyici duruyor. Yorumları yazarım.956k

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:01 AM.