Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

Pappatya 11-07-2011 10:02 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

Ya arkadaşlar ben de öğrenmek istiyorum bu olayı kafaya taktım ama bir türlü kitabı bulamıyorum. İnternette de bulamadım, internette bulanlar bana bildirirse çok sevinirim şu kitaba ulaşmak istiyorum artıık terli345

Sevgiler actionsmile

kuzzen 11-07-2011 10:07 PM

ben kitabı aldım okuyorum D&R dan aldımO0

MuminOKAN 12-07-2011 01:39 AM

Alıntı:

sabırsız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801965)
cevap için teşekkürler sanırım bende başarabiliyorum iki noktayı her bulduğumda bir ürperti hissediyorum ama bununda ötesinde birşeyler olmalı öyle değil mi

beklenti, hayal kırıklığı getirir, bırakın OLsun, izin verin, ve düşünmeyin "olacak mı?" diye.
sapkal89

Berilce 12-07-2011 12:41 PM

Alıntı:

Pappatya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802622)
Ya arkadaşlar ben de öğrenmek istiyorum bu olayı kafaya taktım ama bir türlü kitabı bulamıyorum. İnternette de bulamadım, internette bulanlar bana bildirirse çok sevinirim şu kitaba ulaşmak istiyorum artıık terli345

Sevgiler actionsmile

Ben D&R' dan sipariş vererek kitabı aldım.

Pappatya 13-07-2011 07:36 PM

Ben de şimdi D&R ' dan sipariş veriyorum teşekkürler 956k

ComRad3 22-07-2011 10:08 PM

İki nokta tekniğini öğrenmek istiyorsanız "Kuantumla İyileşmenin Sırrı" kitabı okumanızı öneririm. İki nokta tekniğini farklı bir isimle güzel bir şekilde anlatmış.

YESHAPPY 21-08-2011 04:05 PM

Alıntı:

ComRad3 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803306)
İki nokta tekniğini öğrenmek istiyorsanız "Kuantumla İyileşmenin Sırrı" kitabı okumanızı öneririm. İki nokta tekniğini farklı bir isimle güzel bir şekilde anlatmış.

bir de onu deneyeyim bakayım

pimpinella anisum 22-08-2011 03:29 PM

Alıntı:

ComRad3 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803306)

ben de aynı fikirdeyim, Frank Kinslow bu kitapta,tekniği başka bir adla anlatmış fakat çok daha anlaşılır olmuş actionsmile

YESHAPPY 23-08-2011 08:00 PM

Bugün tam alıyodum ki kitaplar fazla gelince Kuantumla İyileşmenin Sırrı'ndan vazgeçmek zorunda kaldım :) Bi dahakine inşallah.
Yalnız bi sorum var, kitap genel anlamda bi iyileşmeden mi bahsediyor yoksa sağlıkla ilgili iyileşmeden mi? Ya da her ikisi?..

kuzeygüney 23-08-2011 11:19 PM

Bende alacağım bu kitabı oldukça popülermiş. Bir D&R'a gitsem gözüm dönüyor zaten. Okumadığım kaç tane var kitap var.
Ama dert değil sıraya giriyorlar işte. Ha kitapçının rafında beklemiş ha evin :))))))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:12 PM.