![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin Ya arkadaşlar ben de öğrenmek istiyorum bu olayı kafaya taktım ama bir türlü kitabı bulamıyorum. İnternette de bulamadım, internette bulanlar bana bildirirse çok sevinirim şu kitaba ulaşmak istiyorum artıık terli345 Sevgiler actionsmile |
Cevap: matrix'e hükmedin ben kitabı aldım okuyorum D&R dan aldımO0 |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
beklenti, hayal kırıklığı getirir, bırakın OLsun, izin verin, ve düşünmeyin "olacak mı?" diye. sapkal89 |
|
Cevap: matrix'e hükmedin Ben de şimdi D&R ' dan sipariş veriyorum teşekkürler 956k |
Cevap: matrix'e hükmedin İki nokta tekniğini öğrenmek istiyorsanız "Kuantumla İyileşmenin Sırrı" kitabı okumanızı öneririm. İki nokta tekniğini farklı bir isimle güzel bir şekilde anlatmış. |
|
|
Cevap: matrix'e hükmedin Bugün tam alıyodum ki kitaplar fazla gelince Kuantumla İyileşmenin Sırrı'ndan vazgeçmek zorunda kaldım :) Bi dahakine inşallah. Yalnız bi sorum var, kitap genel anlamda bi iyileşmeden mi bahsediyor yoksa sağlıkla ilgili iyileşmeden mi? Ya da her ikisi?.. |
Cevap: matrix'e hükmedin Bende alacağım bu kitabı oldukça popülermiş. Bir D&R'a gitsem gözüm dönüyor zaten. Okumadığım kaç tane var kitap var. Ama dert değil sıraya giriyorlar işte. Ha kitapçının rafında beklemiş ha evin :)))))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:12 PM. |