![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin en kısa zamanda kitabı bende okumak istiyorum |
Cevap: matrix'e hükmedin Heheyttttt sonunda iki nokta tekniği yaptım ve de başarılı oldum ohhh be :))) Annemin çok kötü bir şekilde beli ağrıyordu yoğun çalıştığı için bi türlü doktorada gidemiyordu bende ilk kez birisi üstünde deneyecektim biraz korktum bilinç kaybı falan deniyo ya, neyse 2 noktayı belirledim ve aradaki enerjiyi hissettim annemide ahhh çok iyi geldi geçti derken ve beli iyiyken imgeledim yataktan doğruldu odadan çıktı bi süre sonra geldi inanmıyorum haftalardır beni süründüren ağrı geçti çok teşekkür ederim dedi hahaha bende yaptım bende yaptım bende yaptım :)))))) hemde annem iyi oldu çok mutluyum yaw :)))) hemde bilinç kaybı olmadı :))))) |
Cevap: matrix'e hükmedin herzamn sölüorumm sen süpersinn dieee |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin Arkadaşlar ben bu kitabı bulamıyorum nasıl edineceğim elinde olan burada bizimle paylaşmak isteyen birileri var mı acaba? |
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaslar ben bu kitabı okumadım bu ıkı nokta olayını ve sonra ne yapmak gerektıgını tam olarak anlatırsanız sevınırım ....buarada arkadasım bırıne asık asık oldugu kısıde asık ama bırturlu ıkısıde cesaret edıp acıklıyamıyo bu yontem ıse yararmı nasıl uygulamak gerekır |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin Ben de tam senin dediğin yerde buldum şansıma ve aldım hemen okumaya başlıyorum ayrıca bu forumuda baştan sona kadar okuyacağım en iyi bunu deneyimleyenler biliri bence....:=) |
Cevap: matrix'e hükmedin |
Cevap: matrix'e hükmedin çok özür dilerim insanın inansı gelmiyor.bende çok yapmama rağmen başarılı olamıyorum.acaba bu aldatmacamı diyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:57 AM. |