Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

MuminOKAN 08-03-2009 12:23 AM

Alıntı:

lale85 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311418)
arkadaşlar kitabı okudum ama pek anlamadım bi kere daha okumam gerekio.4897 sormak istediğim bişey var bu iki noktayı bulduktan sonra enerjiyi hissedemiyorum bunu hissetmek için nasıl bi duygu gerekiyor kitap bu konuda çokta açıklayıcı değilsad456 bunu yapan arkadaşlar cvp verirse sevinirim

konu hakkındaki yorumlar yardımcı olacaktır. önceki sayfalara bir göz atmanızı tavsiye ederim.

sağlıcakla ve ışıkla...sapkal89

Bilge İnan 08-03-2009 04:20 AM

Merhabalar!

Forum başlığının 37 sayfasını okudum şimdiye kadar, belki merak ettiğim şey geri kalan sayfaların birindedir ama dayanamadım işte. Sabırsızlandım biraz :)

Kitabı okumadım henüz ancak kendimdeki enerjinin farkında biriyimdir ve genelde ellerimi birbirine çekmek, vücudumun bir takım yerlerinde ağrı geçirmek için filan kullanmaya çalışırım eskiden beri. Tabii buraya gelince başarı oranım da arttı. Ancak az önce ilk kez kendimce bir iki nokta denemesi yaptım ve ayrıntılarını yazmak istiyorum. Bu acaba ellerimin birbirini çekmesi mi yoksa becerdim demek mi? :)

Taptaze bir işsiz olarak y789 az önce çalışmak istediğim bir yere iki nokta uygulamaya çalıştım. Sol dizimde bir noktayı kendim, sağ dizimde bir noktayı da o işyeri olarak belirledim. Oranın aktif çalışanı olarak kendimi mekanın içine koydum ve kendi gözlerimden görmeye çalıştım içeriyi. Sağ elim dizime yapıştı, bu mıknatıs etkisini daha önce hiç hissetmemiştim. Muhteşem bir duygu. Neyse, bir süre uğraştıktan sonra ( araya girmeye çalışan bilincimi kovmakla özellikle :D ) ikisinin arasında bir bağ kurdum sanırım. Ve "kendimi" (yani sol elimi ) "oraya" (yani belirlediğim noktaya ) varıyormuş gibi hayal ettim. Sanki sol elim oraya varınca dileğim gerçekleşecekmiş gibi bir hisse ve coşkuya kapıldım. Nedense içimden de belirli bir tarih geçti. Engellemeye, daha öne almaya çalıştım önce, sonra bağlantıyı kaçırırım korkusuyla serbest bıraktım. Sonra kendimi tamamen serbest bıraktım ve birbirinden oldukça uzak olan ellerim birbirlerini çekmeye başladı. Sağ elim dizime yapışık, sol elim hareket etmeye başladı. Benim yardımım olmadan ilerlemez düşüncesi ve tabii ilerlesin bari yardım edeyim de şeklindeki "bilinçli" ataklarımı kova kova olanları izledim. Elim bir şekilde yolunu buldu ve gitti tam da belirlediğim noktaya ulaştı. Ancak dediğim gibi, bilincim çok fazla devreye girdi. Kovdum sanıp aslında kendim götürmüş olabilir miyim onu oraya, bu birinci sorum. İkincisi, kendim için belirlediğim nokta sol bacağımdı, neden onu daha sonra elimmiş gibi varsayıp o noktaya ulaşma ihtiyacı hissettim, yine bilinçle alakalı bir şey mi? Yoksa bütün bunların hepsi ellerimin arasındaki çekimle mi alakalı? Zira ondan önce ellerimi birbirine çekmekle ilgili mini bir oyun oynamıştım. Of, çok uzattım biliyorum ama siz alışkınsınızdır benim gibi acemi meraklı tazelereutananadam

Umarım en kısa sürede cevap alırım sizden çünkü çok merak ediyorum doğru yolda mıyım diye :)

Sevgilerimle.

Ah, bir de bugün kızımın karnı ağrıyordu. Biraz uykusu var gibiydi ama uyku saati değildi.Enerjimi ona yoğunlaştırıp karnının ağrısını almaya çalıştım, uyudu dizlerimde. Eve çıkınca uyandı. Karnın nasıl, ağrıyor mu diye sorunca da geçti anne dedi sevincli

daada 08-03-2009 10:04 AM

Tüm mesajları okudum.Dün de kitabı aldım.(07/03/2009)Umarım kitabı en kısa sürede okuyup gerekli aydınlığa kavuşurum.Özellikle Storm bu başlık altındaki mesajları beni çok etkiledi.Katkısı olan herkese çok teşekkürler..

Eğer storm bu mesajımı görürsen anlamak için farkındalık için kişisel olarak nasıl bir yol izlemeliyim bu kitap dışında neler okumalıyım sence?

Sevgimle.

lale85 08-03-2009 07:49 PM

müminokan burda yazılan yazıların hesini okumuştum zaten kitabıda yeni bitirdim saolsun arkadaşlar yardımcı olucak açıklamalarda bulunmuşlar ama ben hala enerji falan hissedemiyorum zaten bu tarz şeylerle çok ilgiliyim ama hiçbirindede bi yeteneğim yokdunk56sen bana enerji gönderir misin lütfeenn mümkünse tabiagl34

didle 08-03-2009 10:14 PM

bütün sayfaları okudum ve çok merak ediyorum, kitapçıda bulamadım şimdi internetten sipariş vericem okuduktan sonra bende fikirlerimi yazıcam..sabırsızlanıyorum..

sevgiler..

Bilge İnan 09-03-2009 07:51 AM

Teşekkürlerinize ben de teşekkür ederim de, kimse bana cevap vermeyecek mi? y789

MuminOKAN 09-03-2009 09:02 AM

Alıntı:

3507 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311473)
Merhabalar!

Forum başlığının 37 sayfasını okudum şimdiye kadar, belki merak ettiğim şey geri kalan sayfaların birindedir ama dayanamadım işte. Sabırsızlandım biraz :)

Kitabı okumadım henüz ancak kendimdeki enerjinin farkında biriyimdir ve genelde ellerimi birbirine çekmek, vücudumun bir takım yerlerinde ağrı geçirmek için filan kullanmaya çalışırım eskiden beri. Tabii buraya gelince başarı oranım da arttı. Ancak az önce ilk kez kendimce bir iki nokta denemesi yaptım ve ayrıntılarını yazmak istiyorum. Bu acaba ellerimin birbirini çekmesi mi yoksa becerdim demek mi? :)

Taptaze bir işsiz olarak y789 az önce çalışmak istediğim bir yere iki nokta uygulamaya çalıştım. Sol dizimde bir noktayı kendim, sağ dizimde bir noktayı da o işyeri olarak belirledim. Oranın aktif çalışanı olarak kendimi mekanın içine koydum ve kendi gözlerimden görmeye çalıştım içeriyi. Sağ elim dizime yapıştı, bu mıknatıs etkisini daha önce hiç hissetmemiştim. Muhteşem bir duygu. Neyse, bir süre uğraştıktan sonra ( araya girmeye çalışan bilincimi kovmakla özellikle :D ) ikisinin arasında bir bağ kurdum sanırım. Ve "kendimi" (yani sol elimi ) "oraya" (yani belirlediğim noktaya ) varıyormuş gibi hayal ettim. Sanki sol elim oraya varınca dileğim gerçekleşecekmiş gibi bir hisse ve coşkuya kapıldım. Nedense içimden de belirli bir tarih geçti. Engellemeye, daha öne almaya çalıştım önce, sonra bağlantıyı kaçırırım korkusuyla serbest bıraktım. Sonra kendimi tamamen serbest bıraktım ve birbirinden oldukça uzak olan ellerim birbirlerini çekmeye başladı. Sağ elim dizime yapışık, sol elim hareket etmeye başladı. Benim yardımım olmadan ilerlemez düşüncesi ve tabii ilerlesin bari yardım edeyim de şeklindeki "bilinçli" ataklarımı kova kova olanları izledim. Elim bir şekilde yolunu buldu ve gitti tam da belirlediğim noktaya ulaştı. Ancak dediğim gibi, bilincim çok fazla devreye girdi. Kovdum sanıp aslında kendim götürmüş olabilir miyim onu oraya, bu birinci sorum. İkincisi, kendim için belirlediğim nokta sol bacağımdı, neden onu daha sonra elimmiş gibi varsayıp o noktaya ulaşma ihtiyacı hissettim, yine bilinçle alakalı bir şey mi? Yoksa bütün bunların hepsi ellerimin arasındaki çekimle mi alakalı? Zira ondan önce ellerimi birbirine çekmekle ilgili mini bir oyun oynamıştım. Of, çok uzattım biliyorum ama siz alışkınsınızdır benim gibi acemi meraklı tazelereutananadam

Umarım en kısa sürede cevap alırım sizden çünkü çok merak ediyorum doğru yolda mıyım diye :)

Sevgilerimle.

Ah, bir de bugün kızımın karnı ağrıyordu. Biraz uykusu var gibiydi ama uyku saati değildi.Enerjimi ona yoğunlaştırıp karnının ağrısını almaya çalıştım, uyudu dizlerimde. Eve çıkınca uyandı. Karnın nasıl, ağrıyor mu diye sorunca da geçti anne dedi sevincli

çalışmalarınızda başarılar diliyorum 956kcilgin897wave

sapkal89

Bilge İnan 09-03-2009 09:28 AM

hımm... Sanırım bu doğru yoldayım demek!!sevinclicilgin897

stormguard 09-03-2009 10:12 AM

Alıntı:

daada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311475)
Tüm mesajları okudum.Dün de kitabı aldım.(07/03/2009)Umarım kitabı en kısa sürede okuyup gerekli aydınlığa kavuşurum.Özellikle Storm bu başlık altındaki mesajları beni çok etkiledi.Katkısı olan herkese çok teşekkürler..

Eğer storm bu mesajımı görürsen anlamak için farkındalık için kişisel olarak nasıl bir yol izlemeliyim bu kitap dışında neler okumalıyım sence?

Sevgimle.

Merhaba,

Farkındalık için, duygulardan ve arzulardan arınmayı öğrenmelisin. Serbest bırakma konusunda derinleşmelisin. Bu gerçekleşmeden yapılmaya çalışılan çekim yasası, bedel yasasını devreye sokar. Arınmadan çektiğin herşeyin bir bedeli vardır. Arınmışlık düzeyimiz artar ise istek kaybolur, artık falanca şeyi istiyorum, filancayı istiyorum gibi bir şey oluşmaz, sadece ihtiyaç hali (yani objektif bakış - farkındalık açığa çıkar) ve böyle olduğunda gerçekten o anda hayatında ihtiyacın olan şeyler tam ihtiyaç duyduğun şekilde (arzu içermeden ve artık istek olmadığı için, hayal kırıklığıda içermeden) hayatında ortaya çıkar. Bunun içinde başlangıç olarak şu kitapları okumanı tavsiye edebilirim: sedona yöntemi - hale dwoskin ve rüyadan uyanmak - michael langford

Sevgiler.

ismira 09-03-2009 12:29 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311387)
selamlar.
duruma bağlı kalınacağı için beklentiyi geciktirebilir.

bu bağlamda ilk durumunuzdan sonraki durum ve en son durum için yapılabilir.

Benim için de aydınlatıcı oldu, teşekkürler MüminOKAN, teşekkürler ışşık:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:01 PM.