![]() |
Akin Bey gene birileriyle tartisiyorsunuz :)..., bence cevap yazmaya gerek yok, daha fazla direnc yaratiyor bu, burdakiler ne diyor sürekli: `birakin gitsin` ;)..... ... |
Xerya, forumun tamamını incelersen Akın bey'in tartışmasının nasıl olumlu bir sonuç getirdiğini görürsünüz.. |
( Matrix enerjisi çok renkli ve uygulaması çok kolay önümüzdeki 2 hafta sonra Richard Bartlett in seminerine katılıcam ordaki deneyimlerimi de anlatırım ) sevgili Spzint , cok merak ettim seminer nerede olacak ? |
süppersiniz.... iyilik sen her daim varolacaksın... herkesi seviyorum kendinize iyi bakın paylaşımlarınız için teşekkürler her gün yeni bir şeyler öğreniyorum... |
merhaba 1-1.5 ayldır bu sayfaları okuorum.tatlı bir atışma var olabilir. güzel tartışmalar insanlara kuvvet kazandırır.benim sormak istediğim matrix olayı bu kelimeyi sıkça duyuyorum ama bir bilgim yok bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.saygılar |
Alıntı:
bu saçma mesajı yazmayı gerektiricek ne demişim ben? inanmadığımı nerden çıkarıyorsunuz? inanmasam burada işim ne? kime neyi satmışım ? yok şarlatanlıkmış vs ymiş, sizin neyiniz var allahaşkınıza? aklınız başınızda mı sizin? öyle olduğuna inanasım gelmiyor.. bu garip saldırınızı okuyanların da yazdığınız saçmalığa anlam verebildiğini sanmıyorum Kahraman77 ye yazdığım entry için bunları yazıyorsanız, o benim ne demek istediğimi anladı,tepkisi de gayet olumluydu |
Alıntı:
isimler de bi karışıklık olmuştur.dusun2 telaşa mahal yok. |
Sevgili Arkadaşlar, İzmir Semineri sırasında Sevgili MüminOkan'ın sunumuyla iki nokta tekniği ve bunun yer aldığı Matrikse Hükmedin kitabından haberdar oldum. "Eğer anladığım doğruysa, sonsuz olasılığa açılan basit bir teknik var, bu muhteşem bir şey!" diye düşünmüştüm. Hemen kitabın siparişini de verdim. Ancak yeni okuyabildim kitabı. İki gündür de şimdiye kadar yazılanların tamamını okudum.Kuantum Dokunuş da benim içi etkileyiciydi, ama onu okuduğum dönemde başka şeylerle ilgiliydim, üzerinde duramadım Şimdi benim için bu kitap puzzlın eksik parçası gibi oldu bir nevi. Öncelikle şunu belirtmeliyim: Sizler harikasınız. Kitap tanıtımıyla başlayarak adeta seminer haline getirmişsiniz. Teorik bilgisiyle, uygulama örnekleriyle, öneri ve yardımlarla çok nitelikli ve özel bir paylaşım olmuş. Bu nedenle konuyu başlatan, geliştiren, uygulamada ustalığa yürüyen ve katılan paylaşan herkesi kutluyorum.Stormgoard, MüminOkan, spzint, redflowers, hayalayaz, shamanic, ısıkk... 258892588925889 Ben de denemelere başlıyorum, geliştirdikçe paylaşırım. Bu tekniğin işe yaraması için inanmak gerekmiyor bence de. Çünkü inanmaktan öte bir şey var: Realite konusundaki anlayış ve kabulümüz. Çoğunuz bilirsiniz, Secret kitabındaki "evrene sipariş" örneği bunu çok basitçe açıklar: Evreni bir katalog olarak düşün, istediğin şeyin siparişini ver ve hayatına devam et, durup bekleme...Tıpkı evimize tüp ya da su siparişi verdiğimizde olduğu gibi.Siparişi veririz ve her ne yapıyorsak ona devam ederiz, aklımız siparişimizde kalmaz, biliriz ki gelir. Realite budur. Bilmenin, emin olmanın rahatlığıyla siparişi verdiğimiz anda onunla bağlantımızı keseriz.Salıvermiş oluruz kendiliğinden... İki nokta da bizim telefon cihazımız... Elimizden bıraktığımız anda... Doğru mudur anladığım sizce de arkadaşlar? Öyleyse başlayalım oyuna, bakalım neler olacak? Hepinize bol eğlenceli, keyifli çalışmalar diliyorum...derty |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:11 AM. |