Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

Xerya 17-02-2009 02:57 AM

Akin Bey gene birileriyle tartisiyorsunuz :)..., bence cevap yazmaya gerek yok, daha fazla direnc yaratiyor bu, burdakiler ne diyor sürekli: `birakin gitsin` ;).....

...

SinanATASOY 17-02-2009 11:37 AM

Xerya, forumun tamamını incelersen Akın bey'in tartışmasının nasıl olumlu bir sonuç getirdiğini görürsünüz..

selero 19-02-2009 12:53 AM

( Matrix enerjisi çok renkli ve uygulaması çok kolay önümüzdeki 2 hafta sonra Richard Bartlett in seminerine katılıcam ordaki deneyimlerimi de anlatırım )

sevgili Spzint ,

cok merak ettim seminer nerede olacak ?

asi_mavi2 20-02-2009 04:07 PM

süppersiniz.... iyilik sen her daim varolacaksın... herkesi seviyorum kendinize iyi bakın paylaşımlarınız için teşekkürler her gün yeni bir şeyler öğreniyorum...

esen27 20-02-2009 07:58 PM

merhaba 1-1.5 ayldır bu sayfaları okuorum.tatlı bir atışma var olabilir.
güzel tartışmalar insanlara kuvvet kazandırır.benim sormak istediğim matrix olayı bu kelimeyi sıkça duyuyorum
ama bir bilgim yok bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.saygılar

nick1 20-02-2009 10:43 PM

Alıntı:

redanaydan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309422)
Arkadaşlar kendi arayışımdan biliyorum deneyimleri anlatmak burada çok önemli hele gerçeği arayanlar için. Önce şunu ifade edeyim Nick 1 kardeş herşey inançla başlar eğer inanmıyor da inanmış gibi yapıyorsan yalandır inanmıyor da inanalara satıyorsan şarlatanlıktır. Biz kimseye birşey satmıyoruz yaşadıklarımızı anlatıyoruz en önemlisi inanıyoruz. .

siz önce okuduğunuz şeyi anlamayı becerirseniz bence matriks uygulamalarınızdan daha hayırlı bir sonuç çıkacak ortaya tüm insanlık için,
bu saçma mesajı yazmayı gerektiricek ne demişim ben?
inanmadığımı nerden çıkarıyorsunuz? inanmasam burada işim ne?
kime neyi satmışım ?
yok şarlatanlıkmış vs ymiş, sizin neyiniz var allahaşkınıza?
aklınız başınızda mı sizin? öyle olduğuna inanasım gelmiyor.. bu garip saldırınızı okuyanların da yazdığınız saçmalığa anlam verebildiğini sanmıyorum
Kahraman77 ye yazdığım entry için bunları yazıyorsanız, o benim ne demek istediğimi anladı,tepkisi de gayet olumluydu

burcu44 21-02-2009 12:14 AM

Alıntı:

nick1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310050)
siz önce okuduğunuz şeyi anlamayı becerirseniz bence matriks uygulamalarınızdan daha hayırlı bir sonuç çıkacak ortaya tüm insanlık için,
bu saçma mesajı yazmayı gerektiricek ne demişim ben?
inanmadığımı nerden çıkarıyorsunuz? inanmasam burada işim ne?
kime neyi satmışım ?
yok şarlatanlıkmış vs ymiş, sizin neyiniz var allahaşkınıza?
aklınız başınızda mı sizin? öyle olduğuna inanasım gelmiyor.. bu garip saldırınızı okuyanların da yazdığınız saçmalığa anlam verebildiğini sanmıyorum
Kahraman77 ye yazdığım entry için bunları yazıyorsanız, o benim ne demek istediğimi anladı,tepkisi de gayet olumluydu

ben de okuduğum da farketmiştim bunu,
isimler de bi karışıklık olmuştur.dusun2
telaşa mahal yok.

ismira 03-03-2009 12:34 AM

Sevgili Arkadaşlar,

İzmir Semineri sırasında Sevgili MüminOkan'ın sunumuyla iki nokta tekniği ve bunun yer aldığı Matrikse Hükmedin kitabından haberdar oldum. "Eğer anladığım doğruysa, sonsuz olasılığa açılan basit bir teknik var, bu muhteşem bir şey!" diye düşünmüştüm. Hemen kitabın siparişini de verdim.
Ancak yeni okuyabildim kitabı. İki gündür de şimdiye kadar yazılanların tamamını okudum.Kuantum Dokunuş da benim içi etkileyiciydi, ama onu okuduğum dönemde başka şeylerle ilgiliydim, üzerinde duramadım Şimdi benim için bu kitap puzzlın eksik parçası gibi oldu bir nevi.

Öncelikle şunu belirtmeliyim: Sizler harikasınız. Kitap tanıtımıyla başlayarak adeta seminer haline getirmişsiniz. Teorik bilgisiyle, uygulama örnekleriyle, öneri ve yardımlarla çok nitelikli ve özel bir paylaşım olmuş. Bu nedenle konuyu başlatan, geliştiren, uygulamada ustalığa yürüyen ve katılan paylaşan herkesi kutluyorum.Stormgoard, MüminOkan, spzint, redflowers, hayalayaz, shamanic, ısıkk... 258892588925889

Ben de denemelere başlıyorum, geliştirdikçe paylaşırım.

Bu tekniğin işe yaraması için inanmak gerekmiyor bence de. Çünkü inanmaktan öte bir şey var: Realite konusundaki anlayış ve kabulümüz. Çoğunuz bilirsiniz, Secret kitabındaki "evrene sipariş" örneği bunu çok basitçe açıklar: Evreni bir katalog olarak düşün, istediğin şeyin siparişini ver ve hayatına devam et, durup bekleme...Tıpkı evimize tüp ya da su siparişi verdiğimizde olduğu gibi.Siparişi veririz ve her ne yapıyorsak ona devam ederiz, aklımız siparişimizde kalmaz, biliriz ki gelir. Realite budur. Bilmenin, emin olmanın rahatlığıyla siparişi verdiğimiz anda onunla bağlantımızı keseriz.Salıvermiş oluruz kendiliğinden... İki nokta da bizim telefon cihazımız... Elimizden bıraktığımız anda...

Doğru mudur anladığım sizce de arkadaşlar? Öyleyse başlayalım oyuna, bakalım neler olacak?

Hepinize bol eğlenceli, keyifli çalışmalar diliyorum...derty

Belgin ∞ 03-03-2009 12:47 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310931)
Sevgili Arkadaşlar,
Tıpkı evimize tüp ya da su siparişi verdiğimizde olduğu gibi.Siparişi veririz ve her ne yapıyorsak ona devam ederiz, aklımız siparişimizde kalmaz, biliriz ki gelir. Realite budur. Bilmenin, emin olmanın rahatlığıyla siparişi verdiğimiz anda onunla bağlantımızı keseriz.Salıvermiş oluruz kendiliğinden... İki nokta da bizim telefon cihazımız... Elimizden bıraktığımız anda...

Doğru mudur anladığım sizce de arkadaşlar? Öyleyse başlayalım oyuna, bakalım neler olacak?

Örnek kusursuz alk78 Seni mucizelerin karşılayacağı bu yola sende hoşgeldin ismira. sevincli The show mas go on y789

cipralex 03-03-2009 10:13 AM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310936)
Örnek kusursuz alk78 Seni mucizelerin karşılayacağı bu yola sende hoşgeldin ismira. sevincli The show mas go on y789

Tipçi örneği hakikaten iyi olmuşkrzm67

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:11 AM.