Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

ismira 04-03-2009 02:31 AM

Arkadaşlar sağolun,

İşin mantığını kavramışım kavramasına daaa..
Noktaları hissedip bi bağlayamadım henüz.khkh56
Neyse denemeye devam...

semkur 04-03-2009 11:43 AM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310936)
Örnek kusursuz alk78 Seni mucizelerin karşılayacağı bu yola sende hoşgeldin ismira. sevincli The show mas go on y789

çok güzel bir örnek sağol. alk78

ismira 04-03-2009 07:33 PM

Eveett:))

Küçük bir deneyim:
Bu sabah biriyle buluşacaktım, "hadi bir oyun oynayayım" dedim kendime.
İki nokta buldum.Başında çivit mavisi bir eşarp bağlı olsa nasıl olurdu derken, görüntüsü de belirdi zihnimde, gülümseyerek bıraktım, eğleniyordum:)

Sonuç?
Evet başına zihnimdeki gibi çivit mavi bir eşarp bağlamıştı...Şaşırmadım.
Her şey bir anlık...An'da herşey mevcut ve mümkün değil mi zaten?wink77

İyi eğlenceler...

Aaa, aklıma bir fikir geldi: Acil, çok önemsediğimiz veya direk kendimizle ilgili konularda zorlanıyoruz ya...Başkalarına ya da kendimizce duygu yüklemediğimiz durumlarda uygularkenki ruh halimizi iyice hatırlayıp, gelecek uygulamalarımıza çıpalamak bize yardımcı olmaz mı? Bir kere yaptıysak her seferinde yapabiliriz değil mi? Ne de olsa evren için az-çok, önemli-önemsiz, acil-acil değil gibi ayrımlar söz konusu değil.
Küçük, eğlenceli pratikleri çokça yaparsak daha mı kolay içselleştirebiliriz?

Ve belki de Atakan Bey bu konuda küçük bir telkin hazırlasa...
Veya Hayal Hanım bu konuyu içeren ufak bir medi hazırlasa...

Güzel olmaz mıydı? Amaan, hazırcılığın da böylesi!.. mi?.. Ama bu sitede her tür yardımı bulmak mümkün...
Tekrar iyi eğlenceler, sevgiler...

ışıkk 05-03-2009 01:46 AM

ben iş konusunda hala çalışmaktayım iki noktaya.diğer deneyimleri zaten buraya yazdım.geçenlerde çok önemsediğim sevdiğim arkadaşım iş başvurusu yaptı bi yere ve çok istiyordu orayı.stresliydide çok .ya olmazsa diye.bende dur dedim bi iki noktalıyayım:)mülakat haberi gelsin dedim.serbest bırakmak kendi işimi istememdeki serbest bırakmaktan daha kolay oldu.not:arkadaşımın işe girmesini kendimin nasıl istiyorsam o kadar istiyordum tabii.neyse haber geldi:) sonra acaba mülakat sonucu ne olur dedi olmayabilir gibi kötü düşünceler geçiyodu aklından.hemen bir, iki nokta daha.çok geçmeden ertesi gün hatta, işe alındı.çok çok sevindim.İsmira sanırım kastettiğin buydu hani başkasına yaparkenki deneyimimizi hatırlayalım demişsin ya.olay sadece serbest bırakmakta aslında.birde uygularken konsantre de önemli.
sevgiler kiss3

ismira 05-03-2009 02:01 AM

Harikasın ısıkk:))

ışıkk 07-03-2009 12:52 AM

teşekkürler İsmira utananadam.

Birşey sorucam arkadaşlar bir konuyla ilgili çok fazla iki nokta yapmak ne kadar doğru.iki türlü aslında ,mesela bir sene içinde gerçekleşebilecek zamanı daha olan birşeyi sürekli iki nokta yaparken hatırlıyorum ve gözümde resimler beliriyor.

birde aciliyeti olan birşey için sık iki nokta yapılırsa itici güç oluşturur mu,ya da serbest bırakmak zorlaşabilir mi?dusun2 Muminokan arkadaşım sen bu konuda ne düşünüyorsun?

MuminOKAN 07-03-2009 01:34 AM

selamlar.
duruma bağlı kalınacağı için beklentiyi geciktirebilir.

birde çalışamanızı ikiletmek serbest bırakılamamak olarak algılanabilir. yani bir iş için bir çalışma. bana göre bu şekilde...

fakat iyileştirme yada şifa çalışmaları için iki yada fazlasında böyle çalışma yapılıyor. eğer iyileştirme/şifa çalışmalarında olursa diğerleri içinde olur.
kaldı ki; şifa çalışmalarında ikinci bir durum var. yani ilk çalışmanın ardından ilk çalışmanıza göre değil ikinci hale göre çalışma yapılıyor. bu bağlamda ilk durumunuzdan sonraki durum ve en son durum için yapılabilir.
-karışık oldu sanırım ama umarım anlatabilmişimdir.-
:)

lale85 07-03-2009 05:30 PM

...

arkadaşlar kitabı okudum ama pek anlamadım bi kere daha okumam gerekio.4897 sormak istediğim bişey var bu iki noktayı bulduktan sonra enerjiyi hissedemiyorum bunu hissetmek için nasıl bi duygu gerekiyor kitap bu konuda çokta açıklayıcı değilsad456 bunu yapan arkadaşlar cvp verirse sevinirim

ışıkk 07-03-2009 05:30 PM

Hiç karışık olmadı MuminOKAN gayet güzel anlatmışsın, anladım ne demek istediğini 956k
sevgiler,teşekkürler.

MuminOKAN 08-03-2009 12:21 AM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311419)
Hiç karışık olmadı MuminOKAN gayet güzel anlatmışsın, anladım ne demek istediğini 956k
sevgiler,teşekkürler.

teşekkür benden sapkal89

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:32 PM.