Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

sudem8 28-05-2009 08:48 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464151)
Bence de siyahça kendine söz geçiremiyorsa insan mutlaka sudeni dinlemeli tüm olumluluklar onda var süpermen gibi uçurur bizi valla...

y789Arkadaşlar yazılarınızı okuyunca çok gülüyorum.kimi dünyalı değilsin der kimi superman der,gözünüzde büyütmeyin.Allah hepimize vermiş, bu hisleri yeterki kullanmasını bilelim.Hayata hep olumlu bakınca hayatta size olumlu cevap veriyor.sorunum olduğu halde bugün giyindim kuşandım.arkadaşlarımla buluştum.hiç sorunum yokmuş gibi davrandımk8908.aklıma bile getirmedim.partysmileyBenim yerime başkası olsa hastanede yatar,bu gücü enerjiyi hayat enerjisinden aldığım kesin.telkinler super suçluluk duygusuna tekrar başladım çok faydasını gördüm.sorunumu ciddi düşünsem kafayı yicem iyisi mi yokmuş gibi yaptımama önce kabul ettim.kucakladım.bana ait değisin dedikten sonra oldu,uy897 bu umursamazlık doğal olarak.zorlamadan yani. sizlerre ışık tutması dileği ile, sorunlara değil çözüme odaklanalım arkadaşlar..music45

gülpor 28-05-2009 08:54 PM

smil56ben kendime eft yapıcam arkadaşlarsevincli,bu iki noktayı yapamadım,neyse denemelerde bulunuyorum4897,ama olmuyooosad456

sudem8 28-05-2009 09:00 PM

sapkal89olmuyo demicez yapabilirim bu işi başarabilirim,her işte olduğu gibi dicez

gülpor 28-05-2009 09:04 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464193)
sapkal89olmuyo demicez yapabilirim bu işi başarabilirim,her işte olduğu gibi dicez

Sudem'cim slmwavebirde öyle deniycem bee,senimi kırcam,gittim blissyBen...smil56

ESOS 29-05-2009 12:02 AM

selam arkakadaşlar bu gün iki noktayı daha iyi ve daha süper yapıyorum kitabın daha başındayım ama sayenizde her şeyi kapmışım valla ....iş yerimde müşteriler ve işyerim olarak iki nokta yaptım ya biraz yoruldum ama olsun çok keyifliydi .....

arca 29-05-2009 02:53 PM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464192)
smil56ben kendime eft yapıcam arkadaşlarsevincli,bu iki noktayı yapamadım,neyse denemelerde bulunuyorum4897,ama olmuyooosad456

Herkes burada deneyimlediği olumlu başarılardan bahsediyor yakında sende başardığın zaman bu yazdıklarına güleceksin. Daha başından asla pes etmek yok. Başta bende senin gibiydim serbest bırakma sorunum vardı ama artık yok inandım öğrendim ve başardım. Şimdi çok mutluyum başarımayacağım bir şey yokmuş gibi geliyor şimdi. Bu kapasite zaten sende var sadece keşfedilmeyi bekliyor ee çok bekletme onları. Bilincinin içinde birçok düşünce yarış halinde şu anda en fazla en önce kim yer kaparsa o kazanıyor yarışı olumlu yada olumsuz bu senin elinde. Hayallerini inançlarını engellemeye hakkın yok bilinç altındaki oturma odanda gerçekten istediğin hayal ettiğin inandığın düşünceleri ağırlarsan oturma odanda diğerlerine yer kalmaz zaten zavallı olarak eriyip giderler
YARIŞI SEN KAZAN...

arca 29-05-2009 02:56 PM

Allah seni hep böyle gönülden güldürsün sudem

lale85 29-05-2009 05:10 PM

benim anlamadığım bu yöntemde isteği yerine getiren nert67 o hissedene kadar bi hal olduğum enerjimi yoksa benim bakış açım mı sevincliyani bunun püf noktası mantığı ne. şimdi diyeceksiniz ki bu yöntem çaba isteyen bişey değil bu kadar zor bişeymiş gibi görmeye gerek yok ama bana çok garip geliyor burda birsürü yorum var ama benim soruma cvp yok açıklayıcı bi cvp istiyorum mümkünse biraz zor anlıyorum day789

gülpor 29-05-2009 06:25 PM

Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464278)
Herkes burada deneyimlediği olumlu başarılardan bahsediyor yakında sende başardığın zaman bu yazdıklarına güleceksin. Daha başından asla pes etmek yok. Başta bende senin gibiydim serbest bırakma sorunum vardı ama artık yok inandım öğrendim ve başardım. Şimdi çok mutluyum başarımayacağım bir şey yokmuş gibi geliyor şimdi. Bu kapasite zaten sende var sadece keşfedilmeyi bekliyor ee çok bekletme onları. Bilincinin içinde birçok düşünce yarış halinde şu anda en fazla en önce kim yer kaparsa o kazanıyor yarışı olumlu yada olumsuz bu senin elinde. Hayallerini inançlarını engellemeye hakkın yok bilinç altındaki oturma odanda gerçekten istediğin hayal ettiğin inandığın düşünceleri ağırlarsan oturma odanda diğerlerine yer kalmaz zaten zavallı olarak eriyip giderler
YARIŞI SEN KAZAN...

Slm Arcawink77,tavsiyelerin için teşekkür ederim,dikkate alıcam emin olabilirsinsuper,sanırım Ben o iki nokta kapısından geçince tekrar geri dönemiycem gibi geliyosevinclibilinçaltım dillendiremiyo ama smileydance,biloyom, ben biliyomy789sevgileerkahvesmiley

Siyahça 29-05-2009 07:07 PM

Alıntı:

lale85 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464290)
benim anlamadığım bu yöntemde isteği yerine getiren nert67 o hissedene kadar bi hal olduğum enerjimi yoksa benim bakış açım mı sevincliyani bunun püf noktası mantığı ne. şimdi diyeceksiniz ki bu yöntem çaba isteyen bişey değil bu kadar zor bişeymiş gibi görmeye gerek yok ama bana çok garip geliyor burda birsürü yorum var ama benim soruma cvp yok açıklayıcı bi cvp istiyorum mümkünse biraz zor anlıyorum day789

hah işte bence de sence lale95! işte ben de bunu kasdettim, mantığı kavrayamadım, telkinin bir mantığı var, olumlamanın neye yaradığı belli ama bu?...

lale45 gel kardeşim biz ''matrix engelliler'' kulübünü kuralım, en azından havamız olur...sevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:39 PM.