![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin Gerçekten bütün olay bırakabilmekte rahat olabilmekte kendine inanmakta .Yapabileceğine başarabileceğine inanmakta!!! Annem c.tesi geldi geldiğinden beri boynunu sağa döndüremiyor tutulmuş ve çok acı çekiyordu c.tesiden beri sürekli yapıyorum ama beynim takılı sürekli düşünüyorum acaba oldumu iyileştimi diye dün gece yatarken artık bu son dedim iki nokta konusunda sonra uyuyacağım dedim böylelikle düşünmeyeceğim ve sabah sonucunu göreceğim dedim.Ve sabah uyandığımızda kahvaltıyı hazırlarken annemin bilgisi yoktu tabi bundan boynum geçmiş dedi o kadar mutlu oldumki anlatamam birde sanırım imgeleme yaparken o olumlu sonucu gördüğünüzdeki mutluluğuda hissetmeniz gerekiyor diye düşünüyorum iki nokta yaparken bende Siyahça gibiydim çok kasıyordum kendimi bizde bu yeti var herkes yapabiliyorsa bizde yapabiliriz canım sadece çok KOLAY olacağına İNAN lütfen... Sevgimle.. |
Cevap: matrix'e hükmedin verdiğin bilgi için teşekkürler sudem |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin siyahça bende senin gibiyim arkideşim acımı senlen paylaşabilir miyimdunk56kitabı ve burdaki arkadaşların deneyimlerini defalarca okudum ama hala yapamıyorum sevincli |
Cevap: matrix'e hükmedin sudem8 bağlantıyı kurduktan sonra nasıl bi düşünce içerisine giriyorsun beyni boş bırakmak önemli mi ben bağlantıyı kurduktan sonra isteğimi olurken hayal ediyorum ama aklıma başka şeylerde geliyo yani odaklanamıyorum acaba ondan mı olmuyordusun2 bi de ben sadece iki elimi karşılıklı tutunca enerjiyi hissediyorum yani öyle iç sesimi dinleyerek nokta bulmak gibi bi lüksüm yoksevincli |
|
|
|
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaşlar kitabı bu gün aldım sürratla okuyorum akşam tv 8 de r.şanal ın hayata evet programına telefonla katılmak istedim tabi ara ara düşmüyo telefon hep meşkul neden iki telefon hattına iki nokta yapmıyorsun dedim kendime ve yaptımtelefon düştü tabi birinci kişiyle konuştum numaramı aldılar size döneriz dediler ama dönmediler biraz daha çalışmam lazım galiba he bu arada kitap sürükleyici sevdim... teşekkürler hepinize |
Cevap: matrix'e hükmedin y789Bu gece de yine annem üzerinde iki nokta çalışmalarım devam etti.SİYAHÇA duymasın,iki güzel sonuç aldıms456s456.birinde başarılı olamadım.onuda düşünceme engel koyduğum için.kimseciklerin kabahati yok.happy6ilk önce ''midem ağrıyor yanma var çok rahatsızım'' uyuyamadığını söyledi.hemen mide için iki nokta yaptım.annem de 76 yaşında birşey olur diye tedirgin olmadım, desem yalan olur.Annem maşallah iyileşti de olan bana oldudl67.Bağlantı kurduğum süre zarfında kolumda ve omuzumda çok şiddetli bir ağrı hissettim.Dayanamadım kestim.Nedense benim bağlantı uzun sürüyor birakmasam daha devam edecek.smil56o bitti iyileşme oldu teşekkür faslından sonra yattı.yine başladı kımıldanmaya bu defa belinde ağrı.Bel fıtığı var,arasıra ağrı oluyor.Hemen bel için iki nokta sabitledim ve yine kalbim duracak gibi oldum.şifa için yapılanlarda beni çok etkiledğini düşünüyorumkrzm67.çok rahatladığını ağrının kesildiği gibi çok hafifleyip rahatladığını söyledi.blissyşu son dönemlerde benim başımda ki negatif bir olay ikimizi çok etkiledi.kadıncağız kendini sıka sıka bugün hepsi depreşti.kendimi suçladım benim yüzümden yaşlı kadın üzülüyor diye.8977Neyse acıyı kabul ettim teşekkür ettim ve içinden geçiyorum.veee karşısına geçip bakıcam.acı bize hediye imiş, teşekkür etmek gerekirmiş bugün okudum.y789her neyse acıya daha fazla enerji yüklemeyelim misafir zaten gidecek.çok şey öğrendim sayesindegulensmiley.Başta sizleri ve bu siteyi buldum.Bu siteyi bulanlar çok dikkat etsin,kimse nasıl bulduğunu bilmior girincede çıkılmıyor tiryakilik yapıyor ve her kulada nasip olmuyor.çekim kuvveti enerjisi yüksek olan kişileri bu sitede topluyor.Buradan da toplu halde evrene enerji gönderiyoruz.dertlerimi unutuyorum inanın.uy897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:45 PM. |