![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin benzer bir sorun teyzemde vardı arkadaşım. sınava girdiğinde boğazına bir gıcıklık gelir öksürmekten yapamazdı. ya da bir görüşmeye giderken, yani biraz heyecan ve stresin biraraya geldiği her konuda çok şiddetli öksürükleri vardı. stresle baş etmek ve sakin olmakla yenebileceğin bir şey sanırm. umarım şifa bulursun. |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
|
Ynt: matrix'e hükmedin kuzucum kaçırdım ya da atladım.. sevincli msn den gelmedi ama neyse hallettik bu gün pamuk ile.. cilgin897 e diğerlerine gitmedi madem ilk fırsatta tüm listeye gönderirim kuzum.. pc05 sen benim msn e güvenme.. önemli bir şey olduğunda mutlak burdanda özel mesaj at ablam.. kiss3 çok teşekkür ederim bu arada hepimiz güzel çıkmışız.. pırlantalarım benim.. ark5 sevgiler... hismiley |
|
Ynt: matrix'e hükmedin canım benim kıyamam sana.. ark5 biz seni yakından gördük.. tertemiz yüreğini sevgini.. tender45 kimsecikler senin için olumsuz bir şey düşünmez düşünemez.. b456 gönlün ferah olsun lütfen ablam.. kiss3 ben herkese ileticem.. biri bişi derse wave şamana yolladım aaaa size yollamamış demek de.. çık işin çinden.. y789 |
Ynt: matrix'e hükmedin Herkese İyi Geceler.. Bugün Saat 8 Civarı Babam İşten Baya Bitkin GeLdi Ve Bunun Üzerine Tansiyonunu ÖLçtük.. ÖLçtüğümüzde Değer Yüksek Çıktı Ve HaLiyLe Biraz Tedirgin OLduk.. O Anda AkLıma İki Nokta GeLdi Tabiki.. smil56 Babamdan Yatağa Uzanmasını İstedim.. Hiçbir Cevap Vermeden Uzandı Ve Bende İşe Başladım.. Birinci Nokta OLarak Babamı , İkinci Nokta OLarak Babamın OLumsuz DuyguLarını İşaretLedim Ve BeLirLi ArketipLer Uyguladım.. (Onun OLumsuzLukLarını Kendime Çektim Ve O OLumsuzLukLarı Dönüştürerek Ona İade Ettim.. :) Kimsenin Enerjisi Bende KaLmaz Haktır Yani Bu.. y789 ) YakLaşık 5 Dakika Sonra Tansiyonu Normal DeğerLere ULaştı Ki KoLay KoLay Tansiyonu Çıkmışsa Düşmez Babamın.. Ve Kaç Aydır GüLmeyen Yüzüde GüLmeye Başladı Ve Bende HaLiyLe MutLu OLdum.. smiliyface Heralde Şu Zamana Kadar Yaşamış OLduğum ( Şifacılık Açısından.. ) En İyi Tecrübemdi.. art56art56 Herkese SevgiLer.. sapkal89 |
Ynt: matrix'e hükmedin tebrikler sereniTy..... darısı başımıza....... aa34 noktaları bulmakta biraz sorun yaşıyorum nedense....? bulduğumu varsayıp bir şeyler uygulama çalışıyorsamda pek ileri gidemedim şu ana kadar... çalışmaya devam............... sevgiler hismiley |
Ynt: matrix'e hükmedin ben de size imreniyorum arkadaşlar ... 25889 tebrikler trance ttli3 |
Ynt: matrix'e hükmedin alk78 azimlisin, kararlısın istiyorsun ve uyguluyorsun, tebrikler serenity. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:32 PM. |