Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

disik82 16-07-2008 02:13 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

disik82 Nickli Üyeden Alıntı
haklısın pamukcum ama nedense akıl başa sonradan gelyor.neden bu kadar hem kendimi hem onu yıprattım ki???inşallah herşeyi yeniden yapabilirim..desteğin için çok teşekkür ediyorum.bir umut veriosunuz hepiniz içime hepinizi seviyorum.aksi gibi bugün hava kapalı,soğuk ve sağnak yağışlı.bitkinlikten mi bilmiorum ama bir dinginlik var yıpranmış olmama rağmen ve en kötüsü pişmanlık...sevgiler hepinize...

Destek ne demek keşke elle tutulur birşey yapabilsem bir yardımım olsa,bazen böyle bilgisayar başında okuyup çaresiz hissediyorum 4897 ama seninle paylaşabileceğim en değerli şeyim sevgi eğer kabul edersen ttli3 ..Yağmur senin içindeki karmaşayı alıp götürecek ve sana dinlenme fırsatı verecek göreceksin tatlım Bak bu arada ne zamandır söyleyecektim unutuyorum ,adil beyin seminerinde sertifika fotograflarında senin fotografını o kadar cokbegendim ki ,gözlerinden ışık çıkmış,kendi halinle sevgi dolu gülmüşsün,seni değişimini gözlerinden gördüm canım benim (hatta kendi fotomu da hiç begenmedim çok nemrut bakmışım gibi geldi nedense aa34 aa34 khkh56 khkh56)

kiss3

sevgiyi kim kabul etmez ağlicam şimdi herkesin içinde önümde iş var onuda yapamıorum şuan..fotoğraflara nasıl ulaşırım??bende merak ettim... sevgiler canım bişiler sölemen bile yeter... kiss3

mücevher 16-07-2008 02:14 PM

biraz önce bi konuda iki nokta yaptım. gözlerimin önünde (gözüm kapalıyken) arap bir kız kafası belirdi. kıza ne yapabilirim diye sordum ve yüzünü yıkadım. arkasından boynunu eğmiş bir kuş belirdi. ne yapabilirm dediğimde su verdim. (zihnimde)
anlık şeylerdi.

Şimdi bunlar arketip mi yoksa ben mi kafayı kırdım dusun khkh56 khkh56 khkh56

Pamukk 16-07-2008 02:22 PM

mücevherim koparttın beni khkh56 khkh56 yağmur yağıyor seller akıyor arap kızı camdan mı bakıyor acaba ondan mıdır aa34 aa34 kiss3

mücevher 16-07-2008 02:32 PM

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı
mücevherim koparttın beni khkh56 khkh56 yağmur yağıyor seller akıyor arap kızı camdan mı bakıyor acaba ondan mıdır aa34 aa34 kiss3

yaa benim kafam fazla mı karıştı yoksa???? 44
burada yağmur yağmıyor ama bu arap kız nerden çıktı ben de merak ettim doğrusu aa34 aa34

bu iş ya olcek ya olcek kardeşim. super
kitapta diyordu: bir işi ya yaparsın ya yapmazsın diye ya. ben de taktım şimdi bu işi öğrenmeye. sevincli
hele bi öğreneyim bak neler yapıyorummmm dl78

sizler için şimdilik dua edebiliyorum. ters tepmesin diye. ama iki noktayı çözmeme az kaldı gibi terli345

mücevher 16-07-2008 02:37 PM

pamuk um sen bu iki nokta konusunda nasıl hissediyorsun??? yani olayın neresindesin??? yapabiliyorsan nasıl yapıyorsun??
öğleyse biraz açıklar mısın???? sapkal89

Pamukk 16-07-2008 03:02 PM

mücevherim ben iki noktayı hissetme konusunda çok pratik yaptım ama olmadı..yani ben yapışık ve gergin noktalar hissedemiyorum 4897 buna çok kafayı takmış ve üzülmüştüm çünkü kitabı okdum 2 kere ,burada arkadaşların da tariflerini uygulamarını kaç kere okudum,onun dışında ugrastıgımız kendimizle ilgili farkındalıklar var yani sonuçta kişisel gelişimden bihaber olan biri gibi değiliz,neye nasıl yakşalmamız gerektiğini biliyoruz burada hepimiz bu güzel sitemiz ve öğrendiğimiz uygulamalar sayesinde ttli3..sonra senin de dediğn gibi bu işin mantıgını kavramaya merak sardım ve iki nokta burada quantum alana gecme noktalarını temsil ediyor onu anladım,kuantum alana nasıl gecebiliriz bunu hissederek nasıl yapabiliririz o zaman ı düşünmeye ve teknik olarak bana yol gosterecek kuantum ile iglili konuları okumaya başladım ttli3 richard aslında diyor evet canım bu işin mantıgını anlamanıza gerek yok ,ancak benim iki noktayı bulabilmem veya nasıl bir yol olacaksa,o metodla kuantum alan bilincine ulaşmadan bu metodu uygulayamayacağımı dusunuyorum kişisel fikrim olarak ,(kuantum alan kurallarına gore uygulama yapmaya inanıyorum başarmak için ttli3)evet birçok arkadaşımız demişti " aslında iki noktayı hissetmek zorunda değilsin,bu kadar bu detaya takılı kalma ttli3" ancak benim kişisel alışkanlığım olsa gerek bir metod birşeyi gerektiriyorsa sonucnda başarıya ulaşmam için benim onu hakkıyla yapmayı oğrenmem lazım ttli3 şu anda kuantum ile ilgili bişeyler okumama ragmen ve konuyu bilen bi seviyeye gelmeme ragmen uygulama nasıl dersen aa34 evet hala iki nokta hissiyatım yok,cok guzle deneyimler yaşayan arkadaşlar gibi ellerimde parmaklarımda ısınma,karıncalanma hissedemiyorum,ama bu dediğim gibi inanmama fikrim oldugundan değil,şu an inancım ve bilgim var ama yine de yeterli gelmiyor ttli3
peki o zaman napıyorum ,hayal abla vucudumuzn kutupları ile ilgili bir bilgi vermişti,işte ben de o kutupları ellerim kabul ederek kendimce imgeleme yapıp istediğim anı yaşıyorum ve sonra unutup işime devam ediyorum ttli3 ama bu birebir richardın anlattıgı ve iki nokta metodu mu bilemem ttli3 bri ara dusunmuştum serbest bırakma sorunu mu var bende o yuzden mi olmuyor,yok artık serbest bırakabiliyorum o kısmı aştım ttli3

kiss3

mücevher 16-07-2008 03:17 PM

tabii ki bu konuda herkesin bir tarzı var. ve Hayal Abla'nın dediği gibi ya da riçırt mı demişti hatırlayamadım ama hepsi de doğrudur demişler. iki noktayı hissetmekle ilgili olarak kuantum dokunuş diye bi kitap okudum (hepsini bitiremedim matrix e yoğunlaştım) orada ( bak bundan da emin değilim ama neyse) girlhaha baş parmak işaret parmağı ve orta parmağı bir araya getirince enerjiyi hissetmekten bahsediyordu. gerçektem de kolumu biraz havaya kaldırıp üç parmağımı bir araya getirip de ikinci elimdeki parmakları da 3 ünü bir araya getirip ikinci noktayı aramak için gezdirirken bir süre sonra aralarında sanki iki zıt mıknatıs kutbunun çekimi gibi bişey meydana geliyor ben de diyorum hahh tuttum oni khkh56
gelger ki sonrasından emin değilim işte.... dusun bu konuda kafam biraz karışık. terli345

capella 16-07-2008 03:48 PM

41 sayfa yorum yapıldığına göe okumaya değer bir kitap dedim ve dün hemen başlaım okumaya.. k8908
baya da ilerlemişim okudukça ben de yorumlarımı yazacağım. pc05
sevgiler hismiley

denizinci 16-07-2008 03:51 PM

ben de aldım okuyorum, uzun çabalar sonunda buldum kitabı. inşallah bu konuda arkadaşlar yardımlarını esirgemeyecekler. bundan eminim .

Baris 16-07-2008 04:20 PM

Ya Ben Serbest Bırakmayı tam olarak başardığım zamanlarda başarım yüksek, iki nokta yönteminde. Tabi bazen serbest bırakma saplantı haline gelince başarısız oluyorum. Ama güzel deneyimlerim oldu.

Ancak nedense kendi üzerimde yaptığım sağlık sorunlarında bir türlü başarı sağlayamadım. Sağlık konusndaki tek başarım bi arkadaşımın ağrıyan parmağının acısını biraz hafifletmiştim. Ama kendi üzerimde bi türlü başarılı olamıyorum. Acaba kkendi üzerimde yapınca serbest bırakma daha zor oluyor ondan mı? dusun Dünden beri ayak başparmağım ağrıyor. O kadar uğraştım. Bi ara düzelir gibi oldu ama ı ıh düzelmedi.. Bir de uzun zamandır uğraştığım bir problem var. Böyle bir yere falan giderken gereksiz stres oluyorum. Herzaman gittim yerler bunlar anlamıyorum nedenini ve fiziksel olarak hiç bir problem olmamasına rağmen öksürük krizine giriyorum bazen. Tutamıyorum kendimi.. Hatta bazen çıkarmaya kadar varıyor. Sokakta yürüken başlıyorum öksürmeye, hem de öğürürcesine. Rezil oluyorum herkese 789569 sadanim

Nası bi iki noktalasam kendi mi düzelse?? Yani kendi üzerimde yaparken nelere daha çok dikkat etmeliyim. Kendi üzerimde neden başarlı olamıyorum? dusun utananadam

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:12 AM.