![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin bilgilendirmeniz için teşekkür ederim ancak benim enerjiyi hissedememe gibi sorunum yok bilakis parmak uçlarımı yakacak kadar çok hissediyorum.sedonayı bilmiyordum fakat kitabını aldım okudum dön dolaş aynı şeyi söylemesine rağmen onuda uygulamaya çalışıyorum.o zaman şöle bir çelişki doğuyor benim kafamda yanlışsam düzeltin lütfen.çekim yasası istediğimiz şeyin enerjisini düşünmemizi söylerken,iki nokta boşluk düşün dio.ki bu iki nokta kuantum gücüne dayandırılıyor ki kuantumdada olma ve olmama durumu var,nasıl görmek istersen şekli?sonuç odaklı olmayacaksa neden birşey istendiğinde matrix iki nokta kullanılsın ki?benim kafam iyice karıştı sanırım,kusura bakmayında nolur,hiç uyumadım çünkü... şaşkın şaşkın şaşkın şaşkın tuh788 tuh788 |
Ynt: matrix'e hükmedin arkadaşlar bir süredir sessizce okuyorum buradaki mesajları. ortam çok güzel, kalbim o kadar ısındı ki. tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. şimdilik pek bir şey bilmiyorum ama o saatte ben de dua edicem. güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. bir de bu işin uzmanlarına bir sorum var 20 temmuz benim doğum günüm. bu tür konularda doğum gününün iyi yönde bir etkisi olur mu? çünkü henüz yenmeyi başaramadığım bir sağlık sorunum var. maddi problemim olduğu için bunu yenmekte zorlanıyorum. ne tavsiye edersiniz? emb23 |
Ynt: matrix'e hükmedin ben de oynamaya başladım blissy blissy blissy geçen gece bizim 2 zıpır kedi yine komşuya kaçtı.. hemde biri bir eve diğeri öbür eve... resmen gördüm eve girerken yaramazı... catsle e saat olmuş gecenin 12 si ne yapıcaz diye düşünürken bir 2 nokta yapayım dedim k8908 ben 2 nokta yaptıöm sakin sakin dıuruyorum... ömer evin ablası kedimizi çatıya saldı... güzel şurup'um topladı diğer iki yaramazı getirdi... Kacam da diyor ki... ben uğraştım, aklıma şurup'u göndermek geldi gecenin bir yarısı... sen orda gayet rahat iki nokta yaptın... yani oturduğun yerden hallettin öyle mi? khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: matrix'e hükmedin Su sedona teknigini arastirdim ama dise tirnaga gelir bir bilgi bulamadim, kitabinida bulamadim. Bilen birisi kisaca tarif ederse sevinirim smiliyface |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin haklısın pamukcum |
kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin nerde fotoğraflar yahu.. blook hani banaa.. 88a |
aaa canım benim bana da bir uye(farkvar) rapide yukledim demişti linkini yollamıştı yolluyorum hemen canım özelden ttli3 ttli3 ark5 nasıl haber vermemiş yahu ayıp ama dlckrn girlhaha |
Ynt: matrix'e hükmedin hipnoza girdi ya unuttu demek şaman ablasını kıyamam ben ona.. sevincli ark5 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:11 PM. |