![]() |
Cevap: Matrix energy deneyimleri partysmileyçok teşekkürler sabahtan beri okudum.inceledim |
Cevap: matrix'e hükmedin sevincliArkadaşlar Matrıx Enerji çalışmalarım devam ediyor.hergün pratik yapıyorum.B u konuda bana çook yardımcı olan Stormrugsung66 teşekkürleri bir borç bilirim.sapkal89 hiç sıkılmadan bütün sorularımı cevapladı.oğlumun sınavında başarılı olması için yapmıştım.sınıfın en yüksek notunu almışblissy.çok sevindim.dünde annemin parmağı iltihaplanmış,sancı yaptığı için uyuyamıyordu.ilk defa sağlık için denedim ve oldu.956ksancı kesildi.elinin üzerinde sert iki nokta buldum ve parmaklarım arasındaki çekime yoğunlaştım.öyle bir çekim vardı anlatamam.sancı kesildi.annemde şaştı kaldı kadıncağız.y789 parmaklarının arasında bişeyler oldu elime diyor.Başarılı iki deneyimimi paylaşmak istedim |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
Bütün insanlar dahi olarak doğar ancak bazıları bunu fark eder. ve biz yüzyıllarca tek farkı "farketmek" olan insanları konuşup dururuz. Gerçek şu ki: hepimiz doğduğumuzda farkedilmeyi bekleyen birer beyne sahibiz. Fark et artık... Günlerdir 111'i bitirmeye çalışıyorum herkesin yorumunu en ince ayrıntısına kadar okudum ve not aldım. Kitap bugün elime geçti. İki noktayla ilgili kendimle ilgili olmayan bütün denemelerimde başarılı oldum. (kendimle ilgili sorun serbest bırakmak) çok fazlada noktalara bağlı kalmadım bağ kur ve unut. Bu form kendilerini farkeden dahilerin dünyası kesinlikle. Aranızda olmak mutlu etti beni. Paylaşımlarınız çok eğiticiydi en ince detayına kadar bence. hepinize yürekten teşekkür ediyorum kabul edin lütfen... |
|
Cevap: matrix'e hükmedin Sana tavsiyem ilk yaptığın masa üstünde olsun parmağını gezdirirken artık hareket edemedği yapıştığı bir nokta oluyor.orayı bas.diğer parmağını yine ona yakın biryerden seç aynı şekilde.ve iki parmağın birbirini çektğini ve yanyana geldğini zihninde canlandır.kitaptan önemli alıntılardan okumuştum sitemizdeki.bu ilk deney olayı kavramak için.parmakların gerçekten birbirini çektiğini hissediyorsun.garip bir his hem çekiyor hem itiyor.daha sonra zihninde yapmaya başla önce gözünle gör hisset.faydalı olur sanırım.ben bu şekilde başladım.sakın bırakma.. |
Cevap: matrix'e hükmedin ne kadar yeteneksizmişim! koca kitabı devirdim, videolarını izledim, Allah biliyor ya sırf kayınvalidemi iyileştirebilmek için öğrenmek istedimdi...ama tek zerre anlamadım!ağla2 |
Cevap: matrix'e hükmedin ya bu süper bişeymiş arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz bu iki noktayı açıklayıcı anlatın bizde sebeplenelim çok heyecanlandım valla .. kitabı muhakkak okuyacağım zaten..hayatımda çok imgelemeler yapıyorum ama iki nokta nasıl ya anlatın allah aşkına.. |
|
Cevap: matrix'e hükmedin biri beni öldürsün! dunk56 |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:41 AM. |