Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

Siyahça 27-05-2009 01:39 AM

Cevap: matrix'e hükmedin

nokta mokta bulamıyorum ben arkadaşım! böyle metafizik şeylere algılarım mı kapalıdır nedir?!
6. hissimin, kahve falımın iyi olduğunu söylerler ama...nokta mokta yok, bende çalışmıyor işte!

sudem8 27-05-2009 01:49 AM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463897)
nokta mokta bulamıyorum ben arkadaşım! böyle metafizik şeylere algılarım mı kapalıdır nedir?!
6. hissimin, kahve falımın iyi olduğunu söylerler ama...nokta mokta yok, bende çalışmıyor işte!

Beni çok güldürdün, Allah ta seni güldürsün.işte sorun orda sen noktaya takılmışsın.kapalı dedin bitti olay zaten:)baştan kapalı olmayı seçtiğin için nasıl açarız.tabi başarısız olursun.Ben ilk başlarken aaa bu çok kolay ben bunu mutlaka yaparım hıh ne varmış diye başladım.ben algılarım açık hislerim kuvvetli.böyle dersen açılır.baştan reddedersen çalışmaz.Ben bu iş çok zor yapamam, dediğim işte başarılı olabilirmiyim sence imkansız.çünküüüü yapamamayı seçtim baştan.sen önce düşünceni değiştir.birlikte yapalım siyahçam.sapkal89

sudem8 27-05-2009 01:51 AM

ayrıca bende kahve falı isterim

Siyahça 27-05-2009 01:54 AM

sudem8, güzel arkadaşım; her yazını okuduğumda düşünmeden edemiyorum..lütfen beni affet ama; sen dünyadan başka bir yerde mi ikamet ediyorsun canımcım ya?! bak avatarındaki manzaradan da şüphelenmedim değil...
yaw ne kadar güzel, herşey senin için ne kadar kolay...burdan birkaç yazı okudun, ben yaparım dedin veeee hoopp annenin barnağındaki sancıyı mı geçirdin?

anlamadım ki herkes için kolay olan şu şeyler bana neden böylesi zor görünüyor?!

neyse ben senin yapabildiklerini okudukça da mutlu oluyorum, bu kadarmış kısmetim...

ESOS 27-05-2009 02:00 AM

bu gün 27 mayıs çarşamba gecesi sabah iş var ama yazdıklarınızı okumaya doyamıyorum valla arkadaşlar çok mutluyum burada olduğum için hepinize güzel paylaşımlarınız için TEŞEKKÜRLER...

serpil22 27-05-2009 02:03 AM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463903)
sudem8, güzel arkadaşım; her yazını okuduğumda düşünmeden edemiyorum..lütfen beni affet ama; sen dünyadan başka bir yerde mi ikamet ediyorsun canımcım ya?! bak avatarındaki manzaradan da şüphelenmedim değil...
yaw ne kadar güzel, herşey senin için ne kadar kolay...burdan birkaç yazı okudun, ben yaparım dedin veeee hoopp annenin barnağındaki sancıyı mı geçirdin?

anlamadım ki herkes için kolay olan şu şeyler bana neden böylesi zor görünüyor?!

neyse ben senin yapabildiklerini okudukça da mutlu oluyorum, bu kadarmış kısmetim...

Oldumu şimdi siyahça daha başında vazgeçtiny789zor olan yok sadece inançlarımız var nasıl inanıyorsak onu yaratıyoruz canım benim.Sen bu kadar kolay birşey olamaz diye kendini inandırdın.bu güç bizim içimizde onu açığa çıkarmak bizim elimizde..inançlar direnişe geçti sadece yılmak yokkkksevinclisevincli

sudem8 27-05-2009 02:05 AM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463903)

Ben de senin gibi bu dünyada yaşıyorum.manzara da istanbul...oğlum koç üniversitesinde okuyor.okulun bahçesi.resimde kendi resmim.çiçek böcek değil...herkes yapabilir.sen de yapabilirsin.ama kolay ben yaparım diye yaklaş olaya benim anlatmak istedğim bu.sorun başarmanda değil senin kafanda yapamam düşüncesini yenmekte...onu anlatmaya çalışıyorum.yaptığım denemeleri de hava atmak için yazmadım yanlış anlaşılmasın.yardımcı olmak amacı le yazdım.pes etmek yok.

sudem8 27-05-2009 02:08 AM

Alıntı:

ESOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463906)
bu gün 27 mayıs çarşamba gecesi sabah iş var ama yazdıklarınızı okumaya doyamıyorum valla arkadaşlar çok mutluyum burada olduğum için hepinize güzel paylaşımlarınız için TEŞEKKÜRLER...

Biz de sana ESOS teşekkürler ederiz çok atışıyoruz ama sonunda başaracağız.

Siyahça 27-05-2009 02:12 AM

o cümleleri sana hayranlığımdan yazdımdı sudem8 arkadaşım...ifade becerim sıfırın altında olduğundan sanki seni eleştiriyormuşum gibi çıkmış görüntü, ama yok öyle birşey...baktım önce meleklerle iletişime geçtin, reiki falan derken şimdi iki nokta...valla maşallah! başarılarını ailecek severek izliyoruz...:)

bakın daha pratik bir çözüm buldum, benim kalın kafama ve bilinçaltıma bu kadar şeyi sokmaya çalışmak yerine, en iyisi kayınvalideme kitabı vereyim, okusun o kendi çözsün, kendi kendini tedavi etsin...nasıl? sevincli

sudem8 27-05-2009 02:28 AM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463911)
o cümleleri sana hayranlığımdan yazdımdı sudem8 arkadaşım...ifade becerim sıfırın altında olduğundan sanki seni eleştiriyormuşum gibi çıkmış görüntü, ama yok öyle birşey...baktım önce meleklerle iletişime geçtin, reiki falan derken şimdi iki nokta...valla maşallah! başarılarını ailecek severek izliyoruz...:)

bakın daha pratik bir çözüm buldum, benim kalın kafama ve bilinçaltıma bu kadar şeyi sokmaya çalışmak yerine, en iyisi kayınvalideme kitabı vereyim, okusun o kendi çözsün, kendi kendini tedavi etsin...nasıl? sevincli

Yok ben yanlış anlamadım.herkesi sinir etmekten korktum :)çok komiksin ayrıca yazdıkça batıyorsun.Ben şöyleyim ben böyleyim çok kızdım.kendine hiç değer vermiyorsun.Yarın sabah kalktın mı arkadaşım ben değerliyim,ben başarılıyım.Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum,nasılsam öyle gibi olumalamalar yap.acil ihtiyacın var.kendini yerden yere vurma konuşmam bak:) iki noktadan önce bu ödevleri yapman gerekir.Ayrıca seni kutlarım çok iyi niyetle kayınvalideni düşünerek bu işe atıldığından dolayı :)Başka gelinler biran evvel nasıl öldürsek diye çalışmalar yapıyor.çok iyi niyetlisin de biraz kendine değer vermiyorsun.O0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:12 AM.