Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

sudem8 31-05-2009 11:10 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

ooo67ah bi zorlaştırmasan şu işi, kendini vererek bağlantıyı kuracağına inanıyorum.zaten hissediyorsun kendindeki değişikliğit678

Siyahça 31-05-2009 11:14 PM

az önce kayınvalideme verdim matrix kitabını...o okuyup daha iyi anlar diye düşündüm...ben de ondan sonra öğrenirim belkim..Allahtan umut kesilmez...ağla2

sudem8 31-05-2009 11:14 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464675)
birisi hayrına, ben iki noktayı becerebileyim diye iki nokta yapsa bana, fıstık gibi olurdu valla!

yalnız beni iki nokta kurtarır mı bilmem! en az 5 nokta lazım...kahvesmiley

956k956k yaptım... yaptım.iki nokta belirledim biri sen biri senin iki noktada başarılı olman için.yaptım bıraktım.unuttum olurmu olmaz mı endişe yok isteyip bıraktım.anladın sen onublook

Siyahça 31-05-2009 11:17 PM

hadi hayırlısı! sevincli

ben gidip bi kez daha deneyeyim o zaman...

(çarpılmam demi aplam? hep alttan alta o korku var içimde, ya ahanda her istediğimi gerçekleştirebiliom diye kibirlenirsem, biliyorsun kibirlinin sonu cehennemde çatır çatır...ağla2)

amaaannnn herhalükarda yances demi kıs? kahvesmiley

sudem8 31-05-2009 11:19 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464680)
az önce kayınvalideme verdim matrix kitabını...o okuyup daha iyi anlar diye düşündüm...ben de ondan sonra öğrenirim belkim..Allahtan umut kesilmez...ağla2

sen çok büyüttün olayı çok basit kendini bırak niyet et.daha kitabı okumadım inan ki,senin başaramıcan bişi değil herkes yapabilir çok kolay bütün mesele konsantrasyon dikkatini başka şeylere vermeskan67

sudem8 31-05-2009 11:24 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464682)
hadi hayırlısı! sevincli

ben gidip bi kez daha deneyeyim o zaman...

(çarpılmam demi aplam? hep alttan alta o korku var içimde, ya ahanda her istediğimi gerçekleştirebiliom diye kibirlenirsem, biliyorsun kibirlinin sonu cehennemde çatır çatır...ağla2)

amaaannnn herhalükarda yances demi kıs? kahvesmiley

ablan kurbaan olsun haydi gayret,az önce oğlumla konuştum.matemetik sınavı var, yarın finaller problemleri çözemiyormuş.hem ona laf yetiştiriyorum,partysmiley hem sana

gülpor 31-05-2009 11:35 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464684)
ablan kurbaan olsun haydi gayret,az önce oğlumla konuştum.matemetik sınavı var, yarın finaller problemleri çözemiyormuş.hem ona laf yetiştiriyorum,partysmiley hem sana

wink77Boşveeer Sudem yaaasevincliöğrenemiyo işteey789,o kadar işinin gücünün arasındakhkh56khkh56

sudem8 01-06-2009 12:00 AM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464688)
wink77Boşveeer Sudem yaaasevincliöğrenemiyo işteey789,o kadar işinin gücünün arasındakhkh56khkh56

sihayça yeteneklidir başarır.onun kafasındaki olumsuz çekirdekleri bulduk mu işimiz kolay.yavaş yavaş çözülmeye başladı.kendi değerinin farkına varmaya başlasa...iki nokta önemli değil.önemli olan şu onu rahatsız eden bilmeden konuşurken yaptığı hataların farkına varması.Ben depresyon hapı kaç senedir kullanıyordum, bıraktım bu sayede...25889

gülpor 01-06-2009 12:11 AM

Sen bana öğret herşeyiiisevincli

sudem8 01-06-2009 12:27 AM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464702)
Sen bana öğret herşeyiiisevincli

Yazılarımı takip et şekerim,krzm67şaka bir tarafa hep kendi uyguladığım,üzerinde durduğum konular öğrenilecek bir şey yok işte değerli olduğunu bilmek.kendine acımamak.çünkü biz asla yalnız değiliz.çaresiz değilizf678h y789Değerli olmanın farkına varmak muhteşem bir olay.bu kendini beğenmek böbürlenmek değil.yalnış anladı siyahaça da.u859 Halbuki kaçyaşından itibaren ne güzel kitaplar okuyan bir insan,kültürlü.Bunlardan bahsetmiyor da nohut beyinliyim, yok şöyle kötü böyleyim.Bunları yazınca sanki çok mütevazi.bütün olumsuzlukları davet ediyor.bad45 Başarılı olduğumuz anları hatırlayıp hatta deftere yazıp okuyacağız.bu anların çoğalmasını sağlarız.mutlu olduğumuz anlar.daha çok olumlular üzerinde durursak enerjimizi o yöne çekip yeni güzellikleri çekeriz.eski üzüntülü olayların üzerinde takılı kaldıkça yenileri çekerizblookÖğrenilecek bir konu yok aslında yapmamız ve düzeltmemiz gereken davranışlarımız sözlerimiz var bencepartysmiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:17 PM.