![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin evet olay budur işte harikasın bende uyguladım hepsini çok şükür ama seminerlere katılamadım çünki pazar günleride çalışıyorum arkadaşlarım katılıyor bilgileri onlardan taze taze alıyorum saolsunlar. ve depresyonda olan müşterilerime şanal kitapları tavsiye ediyorum nerdeyse yanımdan hiç ayrılmıyolar çoğu şanalın seminerine katıldı hepsi harikalar şimdi aynı paylaşım duyguları içindeyiz ... öncedende böyle biriydim yani hep pozitif ama şimdi daha bilinçliyim çok şükür.ışık elçinin rüya rehberi adlı kitabını oku inanılmaz bişey ve uygula ben uyguladım ve rüyamda özbenliğimle kucaklaştım sana o hazzı anlatamam yazarken bile içim titriyo valla . |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin selamlar. bir kaç gün yoktum. bayağı sayfalar birikmiş. siyahça neden olumsuzluklara odaklanıyoruz? yapmamıyorum... neden olmuyor... vs vs. öncelikli çalışmalarınız küçük çaplı eylemler için olsun. olmadığı zamanlarda size üzüntü veremeyecek eylemler. zaten alıştıkça daha sonrasında kendiniz diyeceksiniz. neden biraz daha büyük işler için kullanılmasın. ve denemeye başlayacaksınız. ilkinde olmayabilir ama ikincisinde de olmaycağı anlamına gelmiyor. denemek gerekiyor. bıkmadan. ve bir mesajınızada demişsiniz. "yeğenim hala aramadı"... bu düşünce hala sizdeki, hala aramadı... sizde olduğu sürece de aramayacaktır. normal işlerinize devam edin. siz unuttuğunuz "an" sizi arayacaktır. http://www.astroset.com/bireysel_gel...mages/n185.jpg sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 |
|
|
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaşlar dün çok yakın olduğum arkadaşım işyerinden tazminat isteyeceğini ama patronunun biraz huysuz bi insan olduğundan bahsetti yani tazminatını biran önce istiyordu beraber iki nokta yaptık hemde sonucu bu gün olacaktı ve bunu başardık patron tazminatını hesaplatmış ama senin yirmi yıllık bir emeğin var ne istiyosun rakamı sen söyle demiş inanın hiç şaşırmıyorum çünki hayatınız artık bizim ellerimizde paylaşmak istedim herkes yapabilir yapıp unutup bekliyorum ufak tefek yaptıklarımıda yazmıyorum .başarılar |
Ay, ne güzeell...İmrendim doğrusu. Ben de deneyeyim yeniden... |
|
İlahi gülpor, alemsin:) Ben gidip ışık olmaya çalışayım biraz, uykum izin verirse tabii...Neyse ki ışığa dönüşmek için araçlarımız bol. Çok çok dayanamazsam, reikimle dönüşürüm uykumda bile. Şükürler olsun ttli3 Uzay araştırma merkezindekiler için de melekler çağırıyorum buraya: O0O0O0 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:04 AM. |